![]() |
Ehh 1 pseudoFake sie nieudał to 2 powienien sieudac cp?? odp.NIEX(
|
cieniutko grałem w fable przeszedłem na wszystkie sposoby ale to jest na podstawie Tej gry?ukradłeś mi pomysł!ja chciałem zrobić od początku cały ale to coś to jakaś nędzna imitacja fable'a od razu na misje?to on jest dorosły już?miniony najsilniejsze potwory?ech bez sensu 4/10
PS.jakim programem robiłeś te pioruny? |
Kurna... Ktory to twoj juz fake? Bo kolejne dno...
|
Fable the Lost Chapters jak nic!!!
|
Nie no fabula mnie zniszczyla ;| Chcesz zostac bohaterem? Jasne!
rotfl |
@3x up - to samo :/ jedyne co ci ledwo wyszlo to te efekty reszta jest do bani, i te orty; szkoda psuc wzrok
|
chcesz zostac bohaterem? jasne
ROTFL Duzo ortow itp. - jednym slowem slabo. @edit Juz sie nie moge doczekac twojego poradnika o Gimpie, pewnie bedzie znakomity patrzac na efekty ktorymi sie poslugujesz. |
Ech... Tibian naucz się robić fake'i w innym programie niż Gimp :) On w przyszłości będzie używany? Usehahahaha...
Teraz fake... Minusy: - Ortografia - Super hilo - Fabuła z gry -,- nie masz swoich pomysłów? - literówki - Po co on ma odpoczywać skoro ma pelne hp? - "Chcesz zostać bohaterem? Jasne!" Ale teksty -,- - Rozwalił 4 potworki i już jest bohaterem... bosh... - Gimp, gimp i jeszce raz gimp :/ Plusy: (są jakieś?) - Ładne tła - Ładne outy Wnioskując ten fake to kolejno dno. Tibian po pierwsze musisz, się wysilić i używać jakiegoś lepszego pragramu (jeśli nie PS to chociaz Pixia:P), a po drugie to wymyśl lepszą fabułę... |
ja nie grałem w fable ale grałem w gothica II i tam było to samo on sie budzi "gdzie ja jestem" blalbla ale ogulnie spox ;) ;)
|
Graficzenie nie jest tak źle. No ale ortografia leży i kwiczy :/ A co do fabuły to nie grałem w Fable ale nie wierzę żeby było to takie proste jak tutaj zostało pokazane :/ Popracuj troche nad fake'iem(a zwłaszcza nad ortografią)
|
Cytuj:
|
Jako że jestem fanem fable to daje 7/10 na zachetę :)
Ogólnie mogłeś bardziej sie postarać (ta mapa rozciągnięta PAINTEM!!!) |
Ten program to.............. Nie GIMP nie pixa ( czy jakoś tam ) tylko.................. COREL-PHOTO PAINT 11 !!!!!
|
Co tez jestes fanem Fable? Tylko dlaczego glowny bohater to bog z fable?? Jestem ciekaw jak beda wygladaly miniony(nie minosy):p
|
Hmmm..Miasto zaatakowali bandyci a nie miniony.Zobaczymy co dalej..
|
Fake , narazie cieńki pod względem fabuły (wiele gier opiera się na tej balue) czyli potocznie znana każdemu. Efekty: ten mieczyk taki jakiś dziwny jest xD
Literówki i to chyba tyle ocena : 6/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |