![]() |
Boskoooo :D
|
Łandy trap ale nie rozumiem dlaczego po wybiciu draga nie uciekał ten knight...
|
Nice :D <10 znakow>
|
huhu, ciesze sie ze ten fobia padl (wyzywal mnie w tomb).
btw. podobalo mi sie ^^ |
;] no no troche sie tych komentow nazbieralo :>> niebawem owiele lepsze i bardziej przemyslane fragi :)
|
fajny bot na ropanie
|
nie bot a hotkey hah
|
Cytuj:
|
Cudowna Akcja... Cóż, te warlocki oglądałem dawno temu.
|
Akcja z wrl to stara rzecz ,tak tez napisalem byla piekna akcja przedwczoraj jak 216 ms trap na poi ale jeden czlowiek mni 3x zle zrozumial po polsku i zamiast stac w miejscu to polecial zamna a my wastujac 60 bp uh niedawalismy juz rady bo koles zwial poziom wyzej ,trudno ale totalna klapa
|
zapomnialem dodac ze gdyby tamten stal jak mu tlumaczylem 3x to by padl na 100% niebylo innej opcji a tak .... ;s
|
:)
Cytuj:
|
serca on dobrego niemial :P tzw ownerzy sie zmieniali w takim tempie ze nikt tego niepojmowal ;p i mial bardzo brzydkie zdanie na moj temat =P
|
centuss slynal z sharowania od poczatku gry yoozus mam nadzieje ze next razem z tym wspomnianym 216 ms wam sie uda ;) dla pozostalych celesta jest tylko w teorii swiatem n pvp a w praktyce sami widzicie ;p
|
Klasa ;d jeszcze sie potem na dialogach mozna posmiac :D
Akcja na POI tez ostra ;d na tym mostku mieliscie symulacje anni :D filmiki piekne ^^ |
@up
stary ani to jest wtedy jak jest zropowanych 12 dl+ :D to taki ani ze uhpower hot key w ziemi i nieraz malo ;D |
bump!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
odswiezanie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |