Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Aldora war. 12 luty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117094)

Vuxiu 15-02-2007 00:10

juz ja wygralismy, em na forum moze pisac ze jeszcze nie koniec itp, ale na priv jak normalnie gadamy to wiedza ze przegrali juz. a kirenox mial zle zrobionego hotkeya

Crafty Pall 15-02-2007 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevemu (Post 1267944)
Ładne masz słownictwo, odrazu Sent Bad Report poszedł dla Ciebie.
@Topic
Ładny lamerski filmik z wykorzystaniem noob charów:]

Twoja akcja na parchemencie byla duzo lepsze :D Naab.

Blaaaa 15-02-2007 08:49

może i wygracie ale troche wam uprzykrzyli zycie ;]
a co do kirenoxa to co on sie niepokapowal po tym jak przez pol filmu strzelal sd w siebie ja bym sie za 1 lub 2 razem kapnol ze cos nie tak a ten stoi i centralnie sd w siebie i tak caly czas xDDDDDD

Hupe 15-02-2007 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1268623)
juz ja wygralismy, em na forum moze pisac ze jeszcze nie koniec itp, ale na priv jak normalnie gadamy to wiedza ze przegrali juz. a kirenox mial zle zrobionego hotkeya

Rotfl, chyba z tito grimgorem gadasz.

Upierz 15-02-2007 12:59

11:27 Tyrrain [130]: I EM FUKKEN PIECHTOLOT
;d

Nubczars powa?

Ghetti_on_Aldora 15-02-2007 13:11

Witam a może by coś EM powiedziało na temat zrobionego przed battle osobnym kanale na Ventrilo dla noobów oraz zakupie około bp POT dla każdego decydującego się przeszkadzać osobnika ;)

Warto dodać że Eleik roon nie zaprzeczył istnieniu takiego kanału 8o (żałuje ze nie zrobiłem screena jak zamyka się gdy dowiaduje się iż CO/Valiant wiedziało o owym kanale ;) )

EM nigdy nie wygracie wojny walcząc noobami, oni bardziej przeszkadzają wam niż nam :evul: ;)

Zapomniałem powiedzieć także o "TASKERZE <czy jak się tam ten bot nazywa>" w który były wyposażone nooby z EM 11 POT w ułamek sekundy (Sauron Ironbeard doświadczył tego) przed nogi całkiem niezły wyczyn ;) lecz za wolny by zatrzymać nas ;)

POZDRO 666

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Vuxiu 15-02-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1269016)
Rotfl, chyba z tito grimgorem gadasz.

xdd ;) no i to w koncu bylo zabawne :) bo tamte serio przestaly byc smieszne ;p

MagField 15-02-2007 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevemu (Post 1267944)
Ładne masz słownictwo, odrazu Sent Bad Report poszedł dla Ciebie.
@Topic
Ładny lamerski filmik z wykorzystaniem noob charów:]

eeeeee idź go na policje zagoń hahahahahah :D:D:D

Meteon! 16-02-2007 02:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1269829)
eeeeee idź go na policje zagoń hahahahahah :D:D:D

Haaa Haaaaaa Haaaa usmialem sie po pachy -.-

Wez sie wygon z tego forum juz...

Ganksterek 16-02-2007 02:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora (Post 1269113)
Witam a może by coś EM powiedziało na temat zrobionego przed battle osobnym kanale na Ventrilo dla noobów oraz zakupie około bp POT dla każdego decydującego się przeszkadzać osobnika ;)

Warto dodać że Eleik roon nie zaprzeczył istnieniu takiego kanału 8o (żałuje ze nie zrobiłem screena jak zamyka się gdy dowiaduje się iż CO/Valiant wiedziało o owym kanale ;) )

EM nigdy nie wygracie wojny walcząc noobami, oni bardziej przeszkadzają wam niż nam :evul: ;)

Zapomniałem powiedzieć także o "TASKERZE <czy jak się tam ten bot nazywa>" w który były wyposażone nooby z EM 11 POT w ułamek sekundy (Sauron Ironbeard doświadczył tego) przed nogi całkiem niezły wyczyn ;) lecz za wolny by zatrzymać nas ;)

POZDRO 666

Widze ze w wiekszosci twoich wypowiedziach pada slowe ze juz wygraliscie .Czlowieku jakmozecie wygrac jak przegrywacie i bedziecie przegrywac taki juz waz los byliscie noobami i jestescie od tego sie nie uchoronicie i tak zostanie.

A co do Eleika nigdy mu nie doruwnasz niczym nawet lev i inteligencjia bo jak narazie okazuje sie ona na poziomie typowego 9 latka ktory dostale neta na komunie....Poprostu ŻAL jak widze CO grajacych na noob charach a po jakims czasie wchodz na nomrlane chary i strasza i kaza placic to jest SZCZYT NOOBSTWA

POZDRO

Hupe 16-02-2007 08:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora (Post 1269113)

POZDRO 666

O kanale nic nie wiem bo mnie nie bylo.

Tasker to zalosne macro (nie bot) ruszajace myszka i zaden szanujący sie gracz nie bedzie tego uzywal (chyba ze noob chary...ale przeciez nie gral nimi nikt z EM).

Vuxiu 16-02-2007 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1270908)
O kanale nic nie wiem bo mnie nie bylo.

Tasker to zalosne macro (nie bot) ruszajace myszka i zaden szanujący sie gracz nie bedzie tego uzywal (chyba ze noob chary...ale przeciez nie gral nimi nikt z EM).

jak to nie, przeciez jeden to stygygygy byl

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19.