![]() |
juz ja wygralismy, em na forum moze pisac ze jeszcze nie koniec itp, ale na priv jak normalnie gadamy to wiedza ze przegrali juz. a kirenox mial zle zrobionego hotkeya
|
Cytuj:
|
może i wygracie ale troche wam uprzykrzyli zycie ;]
a co do kirenoxa to co on sie niepokapowal po tym jak przez pol filmu strzelal sd w siebie ja bym sie za 1 lub 2 razem kapnol ze cos nie tak a ten stoi i centralnie sd w siebie i tak caly czas xDDDDDD |
Cytuj:
|
11:27 Tyrrain [130]: I EM FUKKEN PIECHTOLOT
;d Nubczars powa? |
Witam a może by coś EM powiedziało na temat zrobionego przed battle osobnym kanale na Ventrilo dla noobów oraz zakupie około bp POT dla każdego decydującego się przeszkadzać osobnika ;)
Warto dodać że Eleik roon nie zaprzeczył istnieniu takiego kanału 8o (żałuje ze nie zrobiłem screena jak zamyka się gdy dowiaduje się iż CO/Valiant wiedziało o owym kanale ;) ) EM nigdy nie wygracie wojny walcząc noobami, oni bardziej przeszkadzają wam niż nam :evul: ;) Zapomniałem powiedzieć także o "TASKERZE <czy jak się tam ten bot nazywa>" w który były wyposażone nooby z EM 11 POT w ułamek sekundy (Sauron Ironbeard doświadczył tego) przed nogi całkiem niezły wyczyn ;) lecz za wolny by zatrzymać nas ;) POZDRO 666 :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wez sie wygon z tego forum juz... |
Cytuj:
Widze ze w wiekszosci twoich wypowiedziach pada slowe ze juz wygraliscie .Czlowieku jakmozecie wygrac jak przegrywacie i bedziecie przegrywac taki juz waz los byliscie noobami i jestescie od tego sie nie uchoronicie i tak zostanie. A co do Eleika nigdy mu nie doruwnasz niczym nawet lev i inteligencjia bo jak narazie okazuje sie ona na poziomie typowego 9 latka ktory dostale neta na komunie....Poprostu ŻAL jak widze CO grajacych na noob charach a po jakims czasie wchodz na nomrlane chary i strasza i kaza placic to jest SZCZYT NOOBSTWA POZDRO |
Cytuj:
Tasker to zalosne macro (nie bot) ruszajace myszka i zaden szanujący sie gracz nie bedzie tego uzywal (chyba ze noob chary...ale przeciez nie gral nimi nikt z EM). |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |