![]() |
2 pączki i wiecej nie zjem, brak mi juz chrustów za szybko zeszły:-(
Zawsze wsuwalem 10 paczkow ale czas sie odchudzic ;p @ NIerozumiem po **** sa walentynki, tego zwyczaju tez nie kapuje ale przynajmniej smaczne :P |
5, albo 6? Przy dużych liczbach się gubię.
|
rekord to 24 ale nie mam zamieru tego powtarzac:S
dzis nie beedzie zadnego bo ktos zapomnial kupic -.- wiec tatus robi samodzielnie tego do ust nie wezme:S chyba ze zaleje sie dexem przez pajde :p |
Ja dziś, nie wiem czemu, ale chyba post sobie urządziłem = | Nie dość, że w TŁUSTY CZWARTEK zjadłem tylko jeden posiłek (o 18, lol), to jeszcze żadnego pączka = |
|
ja 5 zjadlem :) i zcekam na nastrepne
|
Pączków nie lubię a mamusia mi nie zrobiła faworków. ;<
|
Jak na razie 3, ale może jeszcze jakiś jest w domu. A chruścików mama nie miała czasu wczoraj zrobić... ;(
|
moja mama miala zrobila i wszystko zjedlismy z siostrami :D malo na dzis zostalo
paczki:8 |
Eh, ja mam pecha, bo zapomnielismy ze dzis jest tlusty czwartek. Nie mieszkam w miescie, a w sklepie nie ma paczkow ;<. Wiec wcinam pierniki.
|
1 i więcej nie zamierzam zjeść.
|
Eeee, a ja kiepski jestem... (3)
|
Ja akurat pączków nie lubię - wolę tabliczkę porządnej, mlecznej czekolady. I to się nazywa Tłusty Czwartek.
|
Dwa ... i wiecej nie bedzie .
|
Cytuj:
nie nie waże 100kg;) @topic: tłusty czwartek jest giit. 5 pączków:) |
A ja zjadlem 1 paczka - i starczy.
|
ja jasies 4 ale ile pare dni temu babcia zrobila faworów (chrustów ) to je jadlem jak oszalaly:p
|
Ja zjadłem dwa pączki (marmolada i bita śmietana) i rzygam do wiadra...
|
Sześć pączków. I siódmego już chyba nie będzie.
|
ech a po co wam tłusty czwartek skoro i tak 90% z was nie będzie pościlo w okresie wielkiego postu. Ale fakt fajna okazja żeby sobie pojeść troszke wiecej słodyczy niż codziennie. Osobiście wole faworki potrafie ich zjeść mnóstwo.
ps.pomijając fakt że temat troszke denny to życze wam wszystkim smacznego |
Cytuj:
Stan na dzisiaj = 7 pączków, wersja light była, nie to co rok temu :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |