![]() |
Duskiness rox, Vision n44bs
|
Oczywiście Vision
|
Dusk~ oczywiscie :.P
|
Duski
Za to, że dużo trudniej być w roli ściganego niż ścigającego |
bez urazy ale z tego co widze same noobowstwo i assl!ckery za dusskami ;d
|
Jestem za Vision :p
|
Przecież wiadomo, że Vision wygra! Oni ogarniają a dusk~ jakoś tak słabo... :D
|
ja za aristocracy jestem :D
|
Vision to śmierdzące gówno nic nie warte.
Za Duskami! |
Vision rox.
ps. gupi temat:p |
Kolejny głupi temat , zebrała się cała kupa lizodupców i będzie głosować -.- Najlepiej napiszcie do programu UWAGA , może w tv to nagłośnią .
Mnie akurat gówno obchodzi ta cała Furora i Taifun , robią te swoje głupie pioseneczki , ankiety i inne różne bzdety , a ta cała ich wojna pokazuje jakie tam mastahy pvp żyją , połowa ludzi to pisze posty tylko , dlatego , że gra tam Taifun poprostu żal ... Na innych serverach są o wiele ciekawsze wojny i nikt nie wymyśla tych żałosonych piosenek o przeciwnej gildi , a ja tylko non stop widze Furora na której prowadzą tą swoją śmieszną wojne nie wartą zachodu ; ) jak dla mnie ta cała Furora śmieszna kraina .. , ale przynajmniej Taifunek nie może już sharować z braciszkiem , pewnie na rlu załamka . ; ] |
Za Vision
Za umiejetne wykorzystanie terenu i kilku miejscowek z Dancing shadows ;] .ps ja dupy nie lzie nei gram na tym noob worldzie ;] |
Duskiness.. jak narazie grajac sobie na furorze w przeciagu 3 tygodni miałem u nich kilka razy przejeb@ne no ale nvm.. powiedzmy, ze wybieram mniejsze zło ;)
|
Oczywiscie ze za Vision :PP bo mnie duski nie koffają :F
|
Hail Vision
Lubię ich bo Imagram ma fajny outfit w avku... A tak na serio to nie lubię Tajfuna |
Vision maja dobre pvp jako gildia :)
A na taifuna sie patrzec nie moge. |
Duskiness :) Spoko ziomki ogólnie...
|
Vision, za lepsze dissy. jk wszystkie suXsza :P ale jestem za Vision, chodz na Calmerze, Sercem jestem z wami :P
|
HAIL VISION,
Przynajmniej mają jakieś pvp, nie to co Duski... |
Za Duskami ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59. |