![]() |
Cytuj:
Moze nie pomyslales.. to ci przypomne ze wiekszosc hig lvli ma kilku ownerow. |
ja ghram na zanerze mam 22 lvl sorciem i jestem bez gildi bo nikt mnie nie chce a co do gildi green stret elite to nadal isteniej .Moze by mnie ktos z erbowal do jakiejs gildi bo samemu ceizko expic :DD:D
|
lol
nie ma polaków na Zanerze??? ja to widze polaków... niedurzo ale są |
teraz top znalazlem
Cytuj:
btw Burco here ^^ a i sorry za podbicie tematu |
Ja osobiście od początków kiedy zaczynałem grać w tibię jestem na Zanerze. Wtedy było dużo polaków. Teraz widzę same "we, we, puto", a gdy chcą ze mną pogadać to mówię "English or Polish". No to te nooby brazylijsie mówią "no" i dalej fandzolą. Raz spotkałem brazyla -newbie to mu pomogłem podładować życie i dałem mu WoV. Ale co do polaków się częściowo mylicie. Green Stret Elite trzyma się i walczy z jakąś gildią brazylijską, tylko że już nie pamiętają jaką XD. Niestety,podobno Dandi został Hacknięty i zmienił se nicka.
|
Ostatnio na Zanerze "namnożyło" się polaków około 100 lvl.
-Lucky Elo -Xinup Saint -Olijumper -Dandi Doskonały Knight Teraz trudno mi przytoczyć więcej przykładów. Została stworzona polska gildia (nie pamietam nazwy) która toczyła wojnę o wolność polaków lecz ostatecznie się poddaliB) |
Kariera Polaków na zanerze już sie dawno skonczyła kiedyś mnie huncili za to , że jakiś noob podrobił mój outfit i zaczoł atakowac Rolota i za to miałem hunta ^^ Obecnie gram na elerze mam 90 rp i jest mi dobrze:) Braciak 98 ek i mam jeszcze 52 sorca z 54 mlvem ale nim nie gram:P
Jaga-Banitto |
co do tych 100 jeszcze telfir nailo ktory jako 1 polak na zanerze go wbił (juz nie gra pewnie) heh co z tego ze sa 100lvle jak prawie kazdy z nich kupił postać i nie ma pojecia o grze....
old team rlz :) |
Teraz rządzą takie gildie jak np. Elyson, DoH, Hight Voltage ;P and Comand of Hell
|
To może się ruszycie i założymy swoją gildie tylko polaków a nie uciekacie tylko z Zanery X( ja tam gram na Zanerze i nie powiem Jest ciężko ale da się przezyc Wystarczy troche chęci a nie uciekania....:evul:
|
a kto by miał chęci jak hlvl z Br zabijają Cię za free?;p
|
Mobylizajcja Polaków na serwer Zanera
Ja powiem tak teraz Wbijam level na zanerze prawda słaby ale podrośnie i polaków jest juz troszeczke wiecej...... a brazole to myśle ze bedzie tak ze polacy ucieknom i juz nikt nie zostanie.... obecnie prosze w szkole żeby wBijali na zanere a nie jakies saphirze lub kyra dla mnie to jest patologia tu na brazole serwer kradnom a oni lubiom swojich tepic dla mnie nie pojete jest to :baby:X(X(X(X(X(X(X(;(;(dlaczego przestaliscie bronić zenere wbijac na zanera bronmy nasz honor a nie uciekac jak jakies ostatnie ciotki... :evul::evul::);):confused::confused:8o co cie nie zabije to wzmocni :):) wibjac na zanere repley potem zrobimy zanere jako nasz serwer tylko wbijcie wszyscy nie warzne czy 40 level przeciwko 130 lvl ale jezeli bedzie 10 polaków po 40 lvl na 130lvl brazolka to on padnie
|
Cytuj:
Ku**a. Jeżeli tak mieli by prezentować się ostatni Polacy z Zanery, jeżeli tacy mieli by odbudowywać honor i władze dla Polaków, to radze tym z IQ powyżej "takich" (40+.... :)) ) żeby zmieniali server. Odrazui natychmiast! (Ironia ... ) |
Boicie sie
Jak by wszyscy polacy zalozyli pozadna gildie polakow i trzymali sie razem to by sie zmienilo i bylo by spoko na tym servie a tak jak nikt nawet nie probuje to do dupy z takim graniem. Ja osobiscie gram na zanerze.
|
na zanerze jest teraz spokój więc spokojnie można się wybić, większość pl jest zbyt bojaźliwa na tym serwerze jedynie Arashi team bawi się w PA na polakosach (kurcze na ale gotówki na nich zebrali), jest jeszcze kilku innych 100+ pl co coś znaczą
|
Najlepszym a moze nawet jedynym wyjsciem jest nie przyznawanie sie ze jest sie polakiem ;/ Mi Xarus kazal placic juz jak mialem 28 lvl ;/ Pytalem sie za co? A on za to jestes polakiem ;/ Kurwa taka polityka ;/ Polak polaka hunci za to jest polakiem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |