![]() |
Daj mnie do fake jako Zelgadis zly ziom w bialym outficie knight pacc
prolog to nie oceniam |
Mnie daj do fake'i jako Dalione lub Dali jako eeee chlop z paccem czarny wlosy tam jakie chcesz ;P i knight jak cos ... nie chce sie narzucac X( X( X( X( X( X( X(
|
O Ma Gat! A wy to jeszcze spamicie? Tak potwierdza sie teoria że wybitne śmiecie zawsze mają dziesiątki komentarzy, a te naprawde dobre, chodź nie zawsze wyróżniające sie fake'i, mają przez to mniej...
@Avager Tobie też sie wydaje że przeszadnie go czczą? Mi tak... @down Ja mam odmienne zdanie... niech nie daje więcej bo ja sie zanudze... |
Cytuj:
Dawaj next part, bo się nudzę! |
Cytuj:
|
hmm wciągające nei jest ale ciekawe.
A co do statku to chyba większość ma z tym problem. |
O boże ludzie.. J.. J.. Ja.. Nie wiem co się ze mną dzieje! Po prostu najpierw mnie kusi średniowiecze - a nagle nowoczesne czasy..
Głosujcie, co chcecie widzieć, przeliczę głosy i zobaczę jak to wyjdzie... |
ja tam wole sredniowiecze bo nowe czasy to juz sa ;D na niektorych fake'i-ach ;P a co do fake'i-a to 9+/10 ;P
|
Póki co rób średniowiecze bo jest łatwiejsze i nie trzeba robić wypasionych grafik. Najpierw potrenuj takie i może skończ jakiś (tak jak Glaves zrobił; najpierw średniowiecze a potem coś trudniejszego).
|
Cytuj:
Teraźniejszość i przyszłość rox :evul: |
@wszyscy up:
Robię średniowiecze :) Dzięki hiper noxsprite uda mi się robić wreszcie fajne fake'i! Mam nadzieje że teraz nie zajmie mi to dużo czasu :) @down: Robię, robię, spokojnie... Robię otoczenia do next part. Poczekajcie trochę i bądźcie cierpliwi ;] |
Mam pytanie ty wogule bedziesz ten fejk jeszcze robil??
a jak tak to szybko narazie nie oceniam ocenie o next part |
Cytuj:
@topic narazie nie jest za ciekawie rob ten fake,a nie tylko go komentujesz ciagle @offtop do Glaves'a a ja czekam na next part twojego fake pt. The Village :P |
Jaco_HardkorowaOwca@ Rayman Szalone kórliki rox?(kórliki to poprawny tytuł):Ptop@ Naab plz, obniżam ocenę do 5/10... |
@up:
Dlaczego? Ja robię next part, ale statek będzie brzydki :/ dopadło mnie lenistwo, i to nie znaczy że next part nie wyjdzie... @PS: Dziś na 1000% będzie next part. @Edit: Znowu.. Dziś urodziny mojego brata i... Nie moge robic fake ;/ Sorry... OBIECUJe, ŻE JUTRO DAM NeXT PART! |
Cytuj:
Nie zapowiada sie fajnie. Moglbyś kontynuowac time war. To zapowiada sie baaaardzo nudno sądzac o twoim doswiadczeniu fejkowym że już nie wspomne że avager zaczal robic humans dooma a w "The village" rozkrecilo sie. |
@up:
Time War miał skopaną fabułę i niezbyt dobre komeny ;/ Pozatym wszyscy mnie zbluzgali za to, że zrobiłem prolog bez obrazków, ale tak miało być, bo główny bohater MIAŁ się cofnąć w czasie.... @topic: Brak mi weny ;/ Ja chcę żeby ona wróciła! Jak to zrobić? @Down: Zara przeczytam xP. Jak wróci mi wena, znów biorę się za statek. |
Hmm... Przeczytaj fajną książke! I wróci! Zobaczysz!
|
Prolog troche nudny ale prologi takie są podba mi się lrób dalej:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Sorry że odświeżam, ale muszę coś powiedzieć.
Zawieszam Ankh Symbol i kończe Time War! Obiecuję, że dobrnę do końca. Link do tego fake'a: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=113976 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |