![]() |
mam tylko jedna uwage x) uznaje sie bardziej ze sa 2 nie 3 czesci d lair to zanczy mala i duza x) a ty podzieliles duza na 2 czesci ^^ a poza tym to najs ^^ (wiem ze przykladowy podzial )
|
bardzo dobry poradnik ;)) chetnie skorzystam.
|
wszystko ładnie pięknie ale powiedzcie mi
na jakil lvl w przypadku kinga i jakich skillach zabiliście 1 smoka no i mniej wiecej czy używaliscie jakichs run i jakiego uzbrojenia?? |
wszystko ładnie pięknie ale powiedzcie mi
na jakil lvl w przypadku kinga i jakich skillach zabiliście 1 smoka no i mniej wiecej czy używaliscie jakichs run i jakiego uzbrojenia?? |
Poradnik swietny ;)
10/10 |
sry not here xd
|
Super poradnik zdecydowanie 10/10B)
|
Fajny poradnik B)
Ale troche czasu minie zanim wbije odpowiedni lvl zeby tam sie wybrac:( |
Poradnik fajny ale moim zdaniem tak gdzie napisałeś że najtrudniejszy resp (tam gdzie masz 2 dragi + 2 dl'e) nigdy nie zdarzyło mi się aby ten 1 dl wyszedł z tego pomieszczenia w kształcie koła.. zazwyczaj siędzą sobie tam 2 dl'e :)
Edit : Tutaj :] Cytuj:
|
Hehehehe bardzo ciekawy poradnik! Są zdjęcia, opisy jako takie. Ale i tak jest good. 9/10 :P
|
B) dobrze ze wskazales mi miejsce przechowywania loota:D
oby nikt sie nie domyslil ze tam go "sprytnie schowalam" heheh ale poradnik faktycznie dobry! |
teraz będę wiedział jak tam dojść supcio poradniczek.100/100
|
Poradnik Super 9/10 bo nic nie jest doskonale :)
|
Chyba odkryłem jakiegoś tajniaka czyt.poradnik jak dość do DL :D
dziwne ,że tak trudno tym dzieciakom tutaj dotrzeć bez chatów :) Poradnik bez zastrzeżeń :evul: |
Super
daje 100 na 50!! SUPER PORADNIK:
- dokładny, - ze screnami, - z opisem, - przejzysty, Przyda sie mojemu palkowi |
gratuluje naprawde bardzo dobry poradnik;)
|
Świetny poradnik, właśnie takiego szukałem. Moim zdaniem - wszystkie poradniki powinny być tak proste i przejrzyste.
Ocena: 10/10. |
Naprawde świetny poradnik.Wiele się natrudziłeś. Za poradnik oczywiście 10/10. Może niedługo się tam zapuszcze. :2handed:
|
Od którego levela można tam spokojnie expić?
|
EK -65+ skille conajmniej 70+
MS -50+ ED -50+ RP - 60+ dist 75+ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50. |