![]() |
Przedpokój byś odmalował, pogapił się w gwiazdy, połaź po lesie.
|
Proponuje poczytać Władcę Pierścieni, a na bardzo długi czas zapomnisz o karcie graficznej...
|
Tez nie wiem jak mozna miec dosc czytania, za duzo kompa i gry w tibie ?
Poczytaj slowniki bo te byki, ktore tutaj robisz to az zal pyte sciska. zeczy rox i wymątowany komp !!11 |
Cytuj:
|
ja ostatnio pogrywam w IcyTower, a jeśli Ci to nie pójdzie, to polecam sapera, albo pinballa. Na dłuższą metę dobrze jest kupić jakiś instrument (gitara elektryczna rlz) i spróbować coś z tego wykrztusić, nawet jeśli nie umiesz na niczym grać. Jeśli z góry sądzisz, że nic nie nie będzie wychodzić, poczytaj ten temat, a tam doczytasz się, że koleś który to rysował nie umiał wcześniej rysować. Czemu nie może tak być z muzyką?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
FTSL Albo nie. A swoja droga mamy sprzeczne informacje, bo ja slyszalem nie o _wiekszosci_, a o _duzym odsetku_. Jak myslisz, czyje dane sa bardziej wiarygodne i dlaczego moje? =o |
Cytuj:
|
@up
Slonik? @upup Nawet jak wogole zmienisz znaczenie tych slow to i tak kazdy wie, ze raczej mniej niz 40% spoleczenstwa czyta z wlasnej woli. @top A moze byc pocwiczyl swoje miesnie? |
http://www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=1548 - mysle ze ten link jest dosc adekwatny do tematu ;)
|
@up
Strona ownuje Zwlaszcza "Wyslij na komurke" XD |
Ja zazwyczaj w takiej sytuacji sięgam po Pratchetta :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja czytałem Kod Da Vinci, na początku miałem (i mam) wstręt do książek ale w połowie książki nie mogłem sie oderwac ;). A wy moel moje jakie polecacie DOBRE FANTASTYCZNE książki żeby się nie można było oderwac?
@topic Ja ci proponuje tak jak janek@ pocwiczyc miesnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Spróbujmy inaczej, peryfrazując: Cytuj:
Cytuj:
- Sapkowski w żadnym wypadku nie jest d o b r ą fantastyką. Wtórny, nudny, przewidywalny. Generalnie można by poczytać parę pierwszych jego książek, ale to jak z oglądaniem filmu do końca. Tak więc odradzam. - co do Pratchetta, to tylko oryginał. Polskie tłumaczenia jednak nie oddają tego, co w jego książkach najważniejsze; poza tym, też można posądzić go o wtórność i nudę. Dobre fantastyczne? Pierwsze skojarzenie to "Amerykańscy bogowie" i "Chłopaki Anansiego" Gaimana plus "Carrie" i "Smętarz dla zwierzaków" Kinga. |
Pobaw sie cyckami.
|
Cytuj:
pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |