![]() |
niezłe!
10/10 PS Dla tych co dają niskie oceny bo zamiast ó jest u :P W fake conveterze czy jak to sie nazywa literka jak dobrze pamietaam "ó" nie występuje. I wtedy byłoby " w jek" |
Grafic znie to średniackie (te źle pokolorowane outy itp.), na początku myślałem że to OTME, ale jak sie przyjżałem to widze że to jest mapa z Tibii (Nobla mi za to :P)
Fabularnie też średnie, ale nawet zabawne, najlepsze są dwie ostatnie sceny xD, a nazwa, nazwa dośc oryginalna (jak na dzisiejsze czasy). @up KONGRATULEJSZONS! Twój geniusz przerasta nawet rozmiar twojego muzgu! Wiesz już dawno (że nawet najstorsi gurole nie pomiętojo kiedy) zostało ustalone że zamiast "ó" używamy "o"... |
Cytuj:
|
He he xD
Dobre, nawet sie pośmiałem w kilku miejscach ;D Ten ostatni obrazek to Tibian Earth ;] W outfitach za mały kontrast dałaś 8/10 |
No dla mnie fajna historia :)
Daje 9/10;) |
Dziwne... ale z jajem. xD Hehe, spoko. ;]
|
Średniackie. Czasami fajne texty, ale ogólnie..
7/10.. |
Fajny fake podoba mi się ale śmierdzi otsme :D ^^ pzdr
|
THX za wszystkie komenty. Widze, ze jak na 1st fake to dobrze mi poszlo.
@up Nie wkrecaj mnie w OTSme, bo na oczy tego syfu nie widzialam i nie zamierzam ogladac;) Biore sie za cos powazniejszego, dluzszego i bardziej ambitnego. |
Fajne, śmieszne ale ułatwione sobie tibian earth. 8/10 jak na pierszy fake to nieźle.
|
Fajne, spoko pomysł, masz niezłe poczucie humoru, Gamemaster wujek Gsa był mocy :p Tylko ortografia kuleje...
|
ziom zrób drugą część bo pierwsza jest wypas 10/10:cup: ;)
|
Fajny fake, dawno takiego nie widziałem :) daje 8/10.
|
Cytuj:
Fake super. nie czytaj komentów tylko rób następne części! xD Pozdro |
@up
Żebyś wiedział, że sklejam sprajty, a co żeś myślał:p Podstawa to dobra segregacja, a wtedy od otsme rozni sie to jedynie ciaglym wciskaniem ctrl+c i ctrl+v... aż palce mnie od tego bola:D |
Cytuj:
|
Ten fake jest piękny popłakałem się przy nim ze śmiechu linka wysłałęm do znajomych oni tez sie smiali.
Zaj******e fajny fake. |
fejk mi sie podobal
+ smieszny + wszystko prawie dobre - gryzące literowki - troszke za jasne niektore outfity 7/10 |
Od dawna nie widziałem (od odejścia Elevo) tak dobrego fake bez nietibijskich gimpowych efektów.
Rób nowe fake, czyteż znajdź sposób na kontynuacje tego. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |