![]() |
Ja nie wiem czy nawet do 40 trenowałem. Ale jak ktoś mówił żeby grać palem trzeba mieć dobry net, kick i byle gówno Cię zabije.
Ktoś mówił że pal na drugą postać bo sam się nie utrzyma - już któryś raz to słyszę - BREDNIE. Na hunty nie jest potrzebny, bo jest słaby - nawet jak na dl idę muszę walić combo bolt+hmm, na szczęście z hmm walę już za 101 ;) Czekamy na next update i balans profesji. Jeżeli nie umiesz wybrać profesji ze względu która jest lepsza to weź to na sposób RPG, kim wolałbyś być?:P |
Cytuj:
|
po waszych wypowiedziach wpisach doszedłem do wniosku ze zrobie drucia :] a nie moiże najta kurdee i znowu niewiem :/
|
Paladyn jest bardzo przyjemną profesja. Ostatnio znudzil mi sie sorc to wlasnie zrobilem sobie od podstaw pala i w 2-3 dni nabiłem 16 lvl i 42 dista. Trenowanie to nie problem bo juz od 8 lvl nalozylem na siebie tylko scale armor i dwarven shield i chodzilem na trolle caly czas treniąc na full atk zeby sie speary nie skończyły i dochodziły nowe. Praktycznie nie mialem momentu zebym musial ze zwyklej broni bic. A od okolo 33 dista skonczylem trening i zaczalem expic na trollach w ab ze strzal (oczywiscie na full atk) i wpada okolo 3-4k/h, dist leci dosc szybko i koszty sie zwracaja dwu-trzykrotnie bo jeszcze dorabiam strzaly podczas expa. Chodze tylko w scale armorze wiec capa na strzaly nie brakuje.
Sorc - wiadomo najlepsza profesja ale mi się znudził i zrobiłem pala Drut - prawie to samo co sorc Knight - gówno, jak będziesz wychodził z rooka to 3 razy sprawdź czy się nie pomyliłeś i nie napisałeś "knight" zanim klikniesz Enter bo ostrzegam ze bedziesz slono placil jakbys sie pomylil :p |
Czy wiesz, że...
Nie ma lepszych i gorszych profesji? Przeczytaj http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=26531 . |
Cytuj:
Ja blokuje od czasu do czasu wiec 70 tylko wbiłem. |
Cytuj:
|
weź pallka ich jest stanowczo za mało. Są to the best fragger i szybko sie nimi expi. Kasy też mam niemało.
Jak bym założył tego typu temat pewnie został by skasowany i wpisano by powód: "rzuć monetą" X( |
Ja bym grał paladynem ale przeraził mnie pewien gracz (szkoda że nicku nie pamiętam ale by i tak nic nie dało...:P )
Powiedział bowiem że palek może tylko 50 strzał nościć i że każda strzała kosztuje z jakieś... 4-6gp :| szkoda że sie dałem nabrać... A tera jestem rycerz :berserk: |
ja bym na poczatek wybral knighta (tak zrobilem) aby gre pozanc lepiej potem sorca albo palla. Tylko tu ten fakt ze pallem wiekszosc czasu skillowac trzeba a sorcem nie koniecznie trzeba m lvl trenic.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
huuhuh...
palek rządzi! Ale tylko jak łazisz sobie sam... po 35 lvl to już czysta przyjemnosć a później 15 mlvl... hah! Aż chce sie zabijać! :D (sd po 80-100, ale to i tak daje nieopisaną radość) |
@up:
SD jest od 17mlvl. @topic: na samerze jak narazie spotkałem dwóch paladynów(autor ,,przygód George'a" i jakiś którego widziałem jak go zrokowali). Na innych serwerach palów też jest mało i wielu ludzi wkońcu nie robi deserta, albo szuka pala wiele dni. |
Heh niedawno 3 ekipy szukaly palla na deserta chcialem po 1k od kazdej osoby ale nie chcieli i do tej pory szukaja xD refugia zatloczony serwer a pallkow ni h**a zrob pallka jest najlepszy i szybko sie nim expi przynajmniej na poczatku ,a wlasnie mam 63 dist i 30 lvl skillowac ?? Jezeli tak to do ilu ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
*- slabych w zaleznosci od leva, skili i eq. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |