![]() |
Probowalam znalezc jakis plus, ale nawet trodno stwierdzic, czy wklejone rowno, bo postac nie ma zadnego punktu odniesienia.
Nie wymienione wczesniej minusy: :p -Trawa brzytko skomponowana -nie twoj cyklop ma czerwony piksel na policzku -po co w ostatnim tekscie tyle kropek "..." nie styknie? |
BEZNADZIEJA... wystarczy?
A!! I widzicie?? Czego chcecie odemnie?!?! 4 obrazki i aż 3 stro... no, może 2 strony... KOMENTARZY NA 1 PART?? ;( Kłontwa fisi nadiemnom ;( (błędy specjalnie napisane) |
modki zamknijcie topic bo juz mi sie ryczec chce jak czytam oceny....
|
@up:
Boshe, Wojcio, przecież wystarczy wymyśleć tylko SWOJĄ fabułę i próbować robić grafiki własne !!!! Co za problem? @topic: ZA dużo boga elevo... |
0/10
Rób dalej. Obniżysz trochę kryteria oceniania. |
|
Zrąbane. Ucięty ded cyklopa, nie twój cyklop, Bobo(lol) ma ucięty prawy bark, Beznadziejny out, strasznie marnej jakości trawa... Literówki, dziury w słowach...
1/10 |
Przynajmniej oceniłeś na 1 a nie na 0 ;)
|
@up
Co sie cieszysz, u mnie i tak masz 0/10 ;] |
;( ;(;(;(;(
Robic next part?? |
Wiesz co... Przeczytaj dobrze ten post...
Minusy: -Pusto... (Znaczy się niema żadnych drzewek itp... -Cały czas jedno miejsce... -Mało... -Brak Fabuły... Wymyśl jakąś Fabułe ! |
Nie ma po co robić tak krótkich i bezsensownych next part. Zabierz się za coś innego i daj naszym oczom rozwijać się i oglądać porządnie wykonane fake'i.
|
Jak chcecie nacieszyc oczy to vejdzcie w fejk glavesa pt.The Village
a mojego nie musicie czytac |
DnO... 0/10 ... wyjdz i sie naucz robic fake nie rób
|
ja sie porycze zaraz MODKI lub ADMINOWIE zamknijcie temat blagam na kolanach
|
Dno
Totalne dno
X( |
Rób dalej, to jest świetne! 10/10
; ) |
What ?? misza ty se zartujesz prawda?
|
Ej. Nie pytaj się czy masz robić dalej fake. Tylko rób. Nie poddawaj się. Może kiedyś będzie to coś naprawdę porządnego? Tak jak DracoR. Jego fake na początku był zrąbany. A teraz jest całkiem całkiem. Nie poddał się. Ty zrób to samo.
|
Czyżby ...
We are the champions my friend |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |