![]() |
Mitt:Nie,nie byłem tam 1 raz,ale zbyt często tam nie chodze też.Co do biegania z dlami to biegam tak jak mi wygodnie,do tego rozmawiałem wtedy z kumplami na rl bo wpadli to nie koncentrowałem się na tym.Co do godziny/lvla to chodziło mi o to,że jeżeli nie chcecie miec 10 dragów i 4dli na klacie to nie chodzcie tam w godzinach szczytu.Czasem się tak zdarzy że drag/dl ucieknie nie tam gdzie trzeba i zaczepi się o inne.
@Ileś tam up:Co do filmu który nakręciłem dzień wcześniej był to film z ramony,jak chcecie mogę dać,ale dziś daje filmik w palków z behe jak coś to lukać(zrobiłem nowy temat):P.Dzięki za pozytywne jak i negatywne komentarze. |
Double post.Delete plx-.-.
|
zal.br byles tam 1 czy 2 raz?
|
@up:Czytanie ze zrozumieniem nie boli,napisałem w poście wyżej.A po czym w ogóle to stwierdasz?Może byś rozwinął swoje myśli:P.
|
Cytuj:
Gdybys dobrze znal respy bys zupelnie inaczje biegal :) |
@Up:Lol,uwierz mi,respy znam doskonale,a biegam tak jak mi wygodnie.Dlaczego chodzimy np. w dżinsach a nie dresach?Bo tak nam wygodniej/lepiej.Proste.
|
Co do Thalia Storm... tolerancja rox.
Co do filmu - gz loota (: |
Cytuj:
Jutro nakręce filmik może jak znajde czas jak tam najlepiej expić. |
@up:Lepiej mieć po 3 dragi niż po 3 dle,a kiedy resp jest szybki to wątpię żebyś miał ciągle po 1 dragu.A co do zarabiania to wszystko zależy od lootlucka.Mi max na fibuli poleciał 1 dragon shield i 1 serpent więc wiesz.....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |