![]() |
Ja wam polecam RebirthRO.
Bardzo fajni gracze i kilku polaków... W sumie to wystarczy zrobić chatroom w proncie, i często ktoś pomoże. Graczy jest dużo. Mnożniki: Base 100x,Job 100x, Loot 20x Advanced class Gunslinger I ninja. Max lvl 255/120 Max stat 255. Polecam :) A, i jak zapłacimy na serwer, można sobie wypasione dodatki dołączyć do postaci. Np. skrzydła co dodają +30 do każdych statów. Ja mam 6 postaci, nie będę się rozpisywał:P Ale główna to Champion. Wczoraj dopiero Reborna zrobiłem więc ma dopiero 69 lvl... (teraz grać będę więc będzie wyższy :P) @edit A, twórca tematu, bardzo słabo się rozpisałeś o profesjach. A gdzie jest Taekwon? Ninja? Gunslinger? >.< Btw. Wiecie że podobno mają się pojawić dalsze klasy Gunslingera i Ninja? |
Cytuj:
Są takie fajne budynki a mianowicie Szkoła/Gimnazjum/Liceum/Ewentualnie studia.Tam są fajne itany które się nazywają słowniki ortograficzne.Mają tam taki zbiór literek i wyrazów że hej.! Więc radze zajrzeć do tego itana i poczytać go troche.;) |
Prawdopodobnie darmowy global, tyle, że znajdujący sie w indiach wiec może lagować.
http://www.ragnarok.co.in/einbroch-splash.html Sam jeszcze nie testowałem. |
Ja polecam serwa DKDR poniewaz wbijasz szybko lvl i pkujesz ludzi to mi sie podoba osobiscie mam 4upperów: Clow, Proffesor, Stalker, Champion, aktualnie robie assassin crossa stalkera wbilem w 1 dzien xD
|
@up
Ja tez gralem na DKDR. Mam tam 97 sina i za cholere nie moge wbic 99 zeby miec assassin crosa. Gdzie expic? ;) A co do gry to naprawde warta uwagi. |
Cytuj:
|
Eee mam pytanie ta gra jest darmowa?Czy to Ragnarok 2 czy 1?I ile zajmuje a takze fajnie by bylo jakbyscie powiedzieli wymaganie tej gry bo chcialbym se w to pograc ^^.
|
Cytuj:
|
Gram na DKDR. Mam 58 knighta i 65 huntera.
|
BUMP!
Odświeżam temat o tej świetnej grze ;p Gra ktoś na DKDR po wipe? Postanowiłem zrobić priesta (76 lvl)i teraz expię 94 wizzem ;p Nick w grze: Ketoprom - priest, Hellmans - wizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |