![]() |
...a na Harmonii prawie wszyscy wiedza, że Pogromczyni Swiatla sharuje konto...
poza tym gratz dla wszystkich. |
Haha, widze, że Harmonia to server dla ludzi z bardzo małą wyobraźnią "Mateusz dragon wielki" "Pogromczyni światła"... XDDDD
|
O ile Mateusz Dragon Wielki brzmi trochę śmiesznie, o tyle nie wiem czemu czepiasz się Pogromczyni Światła. Nick jak każdy inny. Lepsze to, niż Zdzisiu wiertara czy inne debilizmy.
|
Gratuluje wszystkim PGerom! Powodzenia w przyszłym życiu.
P.S. "Krul" buahah. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Inna rzecz, że IMHO wolałbym angielski odpowiednik tej ksywy. Jakoś tak mam, że nienawidze polskich nicków. Totalnie nie pasują mi do świata RPG. |
Bravo!
Cytuj:
Gratuluje zwyciestw i staran by pokazac ze Polska rzadzi:cup: a co wiecej bede magiem i bede taki dobry jak oni:flaga_pl: :flaga_pl: :crusader: :elf: polacy pokazmy kto tu rzadzi naprawde po napewno polska:cup: :flaga_pl: jest najlepsza!! |
wielkie gz dla wszystkich ;) mi sie najbardziej podobaja creeny [CHAR]Rookguardian de'Bove[/CHAR] i [CHAR]Pogromczyni Swiatla[/CHAR] ;) czekam na fotke z 300 lvlem MDW :P
|
2 screen - Po co aol na rs ? ;>
|
Ta rookstayerka Moli ma magic light wanda w bp !
topic. gz. @down Jak bym nie wiedzial -.- , tylko zwracam uwage bo na poprzednich stronach nikt nie napisal.X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
@Up
Ta różdżka stała się dostępna wraz z dodaniem "bossa" mino maga na rooku - Apprentice Sheng'a ;) @Topic Gratuluje wszystkim, szczególnie Pogromczyni Światła z Harmonii. |
Gratuluje im!!.....;)
|
Mateusz wibj 300 !! Reszta gz.
|
a jak tez pogratuluje to dostane free items?
|
mnie cekawei jedna rzecz, a mianowicie z jaką predkosc laduje sie mana z soft bootsami?
|
Cytuj:
a tak wogole to gz..ale po co wam to skoro i tak hunta dostaniecie ;] Cytuj:
ta ty sie lepiej pierodlnij w glowe zanim zczenisz pisac ze polska rzadzi..uahuahauha gupek brazylijczycy som najlepsiejsi |
Gratz all :)
Grali 21 left :> |
AHUhauhau!!!11oneoneone
co do pana który uzyskał 100 skilla w swordzie (Krul Ciapex) to mógł lepiej ten czas poswiecic na ortografie...żeby nie wiedziec jak sie pisze król...porażka :D
|
Gratulacje dla Polaków :PP Ciekawe czy kiedyś też znajde się na takich zdjęciach hihi :PP
|
Cytuj:
O to chodzi, że "Krol Ciapex" wygląda beznadziejnie (zresztą już jak on to mówi "fani" założyli takiego chara) a "Krul Ciapex" jest poprawne chociaż fonetycznie. Aha i jeszcze coś od niego :) 21:43 Krul Ciapex [98]: dzieki ze powiedziales masz racje bo sprawdzilem w slowniku, bede musial skasowac tego chara i zalozyc nowego tymrazem bez bledu ortograficznego jeszcze raz dzieki synu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |