Rethfing on Aldora |
24-02-2007 13:05 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karl0ss
(Post 1285969)
Serwer ONLY TP, FFA jest... no właśnie. Jeżeli byśmy się "połączyli" to Admini i z tamtego servera by zostali co może być wkurzające, ale nie ma kto postawić server'a a więc chwilowo to jedyne wyjście. Co do gry to wole 1.6/CZ ponieważ CS:S jeszcze nie kupiłem (xD).
Pozdrowienia
|
Zawsze ten serwer można kupić, przelać Dromowi pieniądze na konto. Jeśli każdy zainteresowany by poszedł do banku i przelał 5zł na jego konto to miałby pieniędzy na opłacenie kilku miesięcy z góry. Myślę, że jeśli Drom nie odpowie w tym temacie to wypadałoby, żeby ktoś mu napisał na gadu albo wysłał PM. Może ktoś się ofiarować, mogę to zrobić ja (skoro to mój pomysł, hie hie hie ]:->)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
(Post 1285988)
@up:
Żadnego Polskiego pseudoTP - ze masz autodeada jak gdzieś wejdziesz czy coś.
Ci co potrafią grać zgrają się i pójdą na TP.
Ale to nie jest wymóg.
FFA rox!
|
Nie będzie pluginu anty-rusha żeby Cię zabijał jak przekroczysz strefę. Tylko na serwerach FFA jest burdel zwykle, na TP porządek. Poza tym o jakie pseudoTP Ci chodzi? Jest kilka bardzo popularnych serwerów TP i naprawdę fajnie się tam gra. Osobiścię wolę TP ze względu na poziom rozgrywki, emocje i samą frajdę, a nie gra typu, że każdy po rozpoczęciu rundy rozbiega się w innym kierunku i szuka fragów. To nie gra. Myślę, że większość użytkowników i tak woli TP. Ale FFA to po prostu bałagan. :/
P.S.
Właśnie doszedłem do wniosku, że Dromowi nie chciałoby się bawić serwerem, więc jeśli już przelewać pieniądze to najlepiej na konto jakieś modka, który by się tym zajął.
|