![]() |
Porażające możliwości umysłowe mieszkanców Ankra~ -.-
[I ci którzy to zrobili, i ci którzy tego nie rozwalili w 4 sec [tyle sie stawia 2 ghule]] |
ZAblokowałem2 raz statek nie da się stawić ghula :) ktoś postawił ghula ale nic z tego nie bylo :).
Btw przypomnijcie to tych ludziach których okradliście lub zdedaliście... Ja zablokowałem statek na 1 godzinę a ty kogoś okradliście co jest gorsze??? NOOBY... |
No wyżyj sie vampirku xD
W sumie nie wiem, na blokowaniu ludzi lepiej wychodzisz, jest zysk nie podpadasz o ile wybierasz ofiarę i znasz jej możliwości. ;) Takie blokowanie i wkurzanie ludzi, żałosny wyczyn noob'ków xD Co z tego masz ? ;> kłopoty, co jak jakiś 150+ się śpieszy, bo robi lub pomaga w Hota xD mam na dzieje, że nie nawaliłem i da sie coś z tego wyczytać ;d |
Cytuj:
|
Tak myślałem większość z was to N()()BY!!
Nie da się uczciwe kasy zarabiać? Dzieci... |
A takie pytanie z ciekawosci. Desintegrate rune nie dziala ?
|
..
jak dla mnie zal, na non-pvp to noobostwo ale z drugiej strony gz pomysłu
Cytuj:
|
Cytuj:
Nic ghoule nie zdzialaja? To jak oni je postawia to co on? Nie chodza? Jakby 2 osoby postawily 4 Ghoule i potem 1 z tych osob by sie wylogowala to 2 pozostalem ghoule powinny przejsc w blizsze miejsce. Moze na celescie to wszyscy tacy ulomni, ze nikt nawet nie sprobowal.. (mistrzowie postowania..) Tam nie ma GM? Jesli chodzi o to co jest gorsze to blokowanie przejscia jest gorsze wedlug mnie niz okradanie kogos.. -jesli kogos okradles to najczesciej to byl noob (1 noob mniej to lepiej) [nie mowie o hackowaniu] -jesli kogos okradles to masz z tego kase, a z blokowania przejscia nic nie masz.. tylko inni traca.. @tworca trapa.. Kolejny EMO dzieciak ktory chce sie wyżywac(wypłakać) w Tibii... nie zrobi tego w zadnej grze FPP, bo na serio nie potrafi w nic grac i tam gdzie kazdy ma rowne szanse on przegrywa.. |
Patrząc na nazwę tematu spodziewałem się jakiegoś zachwycającego trapa w którym zabiłeś pełno ludu, a ty się jarasz tym że zablokowałeś statek....
Naprawdę nie wiem jak można być tak głupim i porównywać twój trap w którym osiągnąłeś zablokowanie statku w jednym mieście do trapów Yoozka w których on zabija ludzi.. i jeszcze uważasz się za lepszego.. Gz dla ciebie.. |
Hahaha trap wymiata :D:D yoozek ! :D rlz :D :D :D
|
Tym co robisz nawet nie umywasz się do Yoozka. On przynajmniej coś z tego miał, a ty tylko denerwowałeś innych. Myślisz, że to zabawne? Poza tym, każdy kto chciał płynąć do\z ankh mógł popłynąć do\przez darashii\darashię :)
|
Cytuj:
PS: dla niegrających w AA, maksymalny honor to 100. Wbija się tyle samo czasu co na tibii. :) A mi nie chodziło oto żeby w*****ać ludzi tylko się pobawić a przy okazji w*****łem, kilku ludzi, a co najważniejsze moich wrogów :) A poza tym to było for fun sztywniaki -.-. |
Cytuj:
|
Smieszysz mnie Fif~ Vamp~ ale z samej foty co umiesciles w Fotki z rl na www.Celesta.pl widac odrazu ze czegos Ci brakuje :) porazka :)
a tu jesli komus sie niechce szukac i moze szybko porownac percepcje mentalnosci tego osobnika z kwestia zdjecia :) http://celesta.pl/forum/viewtopic.php?t=118&start=30 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |