Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Filthy Vampire pobija Yoozka! Ankrahmun boat blocked (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118633)

hide 24-02-2007 15:05

Porażające możliwości umysłowe mieszkanców Ankra~ -.-
[I ci którzy to zrobili, i ci którzy tego nie rozwalili w 4 sec [tyle sie stawia 2 ghule]]

FilthyVampire 24-02-2007 16:01

ZAblokowałem2 raz statek nie da się stawić ghula :) ktoś postawił ghula ale nic z tego nie bylo :).

Btw przypomnijcie to tych ludziach których okradliście lub zdedaliście... Ja zablokowałem statek na 1 godzinę a ty kogoś okradliście co jest gorsze??? NOOBY...

Ancient-Necro 24-02-2007 17:49

No wyżyj sie vampirku xD
W sumie nie wiem, na blokowaniu ludzi lepiej wychodzisz, jest zysk nie podpadasz o ile wybierasz ofiarę i znasz jej możliwości. ;)
Takie blokowanie i wkurzanie ludzi, żałosny wyczyn noob'ków xD
Co z tego masz ? ;> kłopoty, co jak jakiś 150+ się śpieszy, bo robi lub pomaga w Hota xD

mam na dzieje, że nie nawaliłem i da sie coś z tego wyczytać ;d

abySS 24-02-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FilthyVampire (Post 1286388)
ZAblokowałem2 raz statek nie da się stawić ghula :) ktoś postawił ghula ale nic z tego nie bylo :).

Btw przypomnijcie to tych ludziach których okradliście lub zdedaliście... Ja zablokowałem statek na 1 godzinę a ty kogoś okradliście co jest gorsze??? NOOBY...

Bardzo fajne slowo :)

FilthyVampire 24-02-2007 20:14

Tak myślałem większość z was to N()()BY!!

Nie da się uczciwe kasy zarabiać? Dzieci...

Szafa 24-02-2007 22:57

A takie pytanie z ciekawosci. Desintegrate rune nie dziala ?

Legion ferri 24-02-2007 23:49

..

jak dla mnie zal, na non-pvp to noobostwo ale z drugiej strony gz pomysłu
Cytuj:

22:46 Yoozek [145]: ty ejstes jaksi przyjebany acc buyer?
Wielkie gz dla tego co kręcił xD Nice eq!

Gesior 25-02-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FilthyVampire (Post 1286388)

Do kogo to jest i co to ma do tematu? Ja nikogo nie okradlem, bo nie musze krasc, zeby kase miec..
Nic ghoule nie zdzialaja? To jak oni je postawia to co on? Nie chodza?
Jakby 2 osoby postawily 4 Ghoule i potem 1 z tych osob by sie wylogowala to 2 pozostalem ghoule powinny przejsc w blizsze miejsce. Moze na celescie to wszyscy tacy ulomni, ze nikt nawet nie sprobowal.. (mistrzowie postowania..) Tam nie ma GM?

Jesli chodzi o to co jest gorsze to blokowanie przejscia jest gorsze wedlug mnie niz okradanie kogos..
-jesli kogos okradles to najczesciej to byl noob (1 noob mniej to lepiej) [nie mowie o hackowaniu]
-jesli kogos okradles to masz z tego kase, a z blokowania przejscia nic nie masz.. tylko inni traca..
@tworca trapa..
Kolejny EMO dzieciak ktory chce sie wyżywac(wypłakać) w Tibii... nie zrobi tego w zadnej grze FPP, bo na serio nie potrafi w nic grac i tam gdzie kazdy ma rowne szanse on przegrywa..

Fazaa 25-02-2007 13:55

Patrząc na nazwę tematu spodziewałem się jakiegoś zachwycającego trapa w którym zabiłeś pełno ludu, a ty się jarasz tym że zablokowałeś statek....
Naprawdę nie wiem jak można być tak głupim i porównywać twój trap w którym osiągnąłeś zablokowanie statku w jednym mieście do trapów Yoozka w których on zabija ludzi.. i jeszcze uważasz się za lepszego.. Gz dla ciebie..

Kazik2 25-02-2007 14:02

Hahaha trap wymiata :D:D yoozek ! :D rlz :D :D :D

Vacek 25-02-2007 14:31

Tym co robisz nawet nie umywasz się do Yoozka. On przynajmniej coś z tego miał, a ty tylko denerwowałeś innych. Myślisz, że to zabawne? Poza tym, każdy kto chciał płynąć do\z ankh mógł popłynąć do\przez darashii\darashię :)

FilthyVampire 11-03-2007 14:27

Cytuj:

Kolejny EMO dzieciak który chce sie wyzywać(wypłakać) w Tibii... nie zrobi tego w żadnej grze FPP, bo na serio nie potrafi w nic grac i tam gdzie każdy ma równe szanse on przegrywa..
Hmmm.... 100 honor w America's Army nic nie znaczy?? -.-

PS: dla niegrających w AA, maksymalny honor to 100. Wbija się tyle samo czasu co na tibii. :)

A mi nie chodziło oto żeby w*****ać ludzi tylko się pobawić a przy okazji w*****łem, kilku ludzi, a co najważniejsze moich wrogów :) A poza tym to było for fun sztywniaki -.-.

Spectro 11-03-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FilthyVampire (Post 1311533)
Hmmm.... 100 honor w America's Army nic nie znaczy?? -.-

PS: dla niegrających w AA, maksymalny honor to 100. Wbija się tyle samo czasu co na tibii. :)

A mi nie chodziło oto żeby w*****ać ludzi tylko się pobawić a przy okazji w*****łem, kilku ludzi, a co najważniejsze moich wrogów :) A poza tym to było for fun sztywniaki -.-.

nie słuchajcie tego idiotybo 100 honor to on wbil dzieki mnie bo mu zrobilem honor hacka. wbijasz 100 honor w 8 minut.

Monouth 11-03-2007 20:27

Smieszysz mnie Fif~ Vamp~ ale z samej foty co umiesciles w Fotki z rl na www.Celesta.pl widac odrazu ze czegos Ci brakuje :) porazka :)

a tu jesli komus sie niechce szukac i moze szybko porownac percepcje mentalnosci tego osobnika z kwestia zdjecia :)
http://celesta.pl/forum/viewtopic.php?t=118&start=30

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33.