Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   152ms kontra 90rp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118823)

Raditz Saiya-jin 26-02-2007 14:18

No niby ta, ale w koncu wkladasz w nia duzo pracy/czasu.

Ganci. 26-02-2007 15:27

Nobzkrft ma nick odpowiadajacy jego charakterowi ( Nobz... )

Ale w sumie pallowi sie nalezalo...

za glupote ze oddal itemy liczac ze przezyje.

Zreszta oddal calutkie eq a bp zalezalo mu zostawic sobie i pasc i go stracic. IDOTYZM!

Teraz dziecko pewnie przeglada allegro...

D@bro 26-02-2007 18:46

Noobztrakt w rl to jakis maly grubasek jest.. Jego rl 52 ms sie go wogle nie sluchal jak mu kazal przestac powerabusowac. Wogle nie reagowal jakby w rl nic mu nie mogl zrobic.

Rzolniez 26-02-2007 19:12

Spetzan - Współczucia

Jakby Was 152 Ms bił to może byscie nie dali bohów?
i Potem reszty eq? Dalibyscie z nadzieja ze wam nic nie zrobi a co do tego hasła "Teraz dziecko pewnie przeglada allegro..." to ci powiem tyle ze sam grałem takim palkiem i to co on stracil a nawet 2 razy tyle jest do odrobienia
w 2 dni.

Mam nadzieje ze spotkam kiedys ta KuR.we na Tsie.

See Ya

The Shodow 26-02-2007 19:22

Krzeslem go, KRZESLEM GO!:D

Kokio 26-02-2007 19:39

Troche pomyslunku i zrobilby go w chu** jakby chcial.. A z tym dawaniem itemow to znoobil baardzo.. Jakby padl to raczej nie stracil by tego wszystkiego a tak to.. eh szkoda slow. 152 ms nie jest taki silny hehe. 90 pallek spokojnie by sie wybronil i uciekl przed nim.

Upierz 26-02-2007 19:48

"ok bye."
:D

Lubię go, prawie tak jak jego domek ;*;*

zajcu 26-02-2007 22:29

Ale z Nobza szmaciaz... omG

Foto_scr 26-02-2007 22:48

Cytuj:

Jakby Was 152 Ms bił to może byscie nie dali bohów?
i Potem reszty eq?
Ja bym próbował uciekać do najbliższego PZ (time ring+utani(gran) hur). Nic bym mu nie dał, bo nie mam żadnej gwarancji, że po oddaniu przedmiotów nie zginę.
Trzeba nosić sporo UH i kilka destroy fieldow i spokojnie idzie przeżyć w takich sytuacjach (w tym przypadku ten sorc był tylko z jednym kumplem, wcale nie byłoby tak trudno uciec).
Ktoś tam wspomniał o tym, jak ten czarodziej wygląda w realnym życiu - nie wiesz, nie wypowiadaj się.
Klient ma łatwy sposób na szybki zarobek, a że idiotów nie serwerze nie brakuje, to tylko pogratulować.

Myszoon 27-02-2007 08:32

Osobiście łatwiejszym sposobem na zarobek jest thiefing :>

Jak sie postara to mój kumpel w 3 miesiące zdobył zaufanie i oje*al z wszystkiego 130ek.

Wątpie żeby PA dostał Sca albo mpa.

Co do filmiku, to tylko gra, miałbym 150msa w takiej gildi to też bym tak robił ; d

Dawids 27-02-2007 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foto_scr (Post 1291205)
Ja bym próbował uciekać do najbliższego PZ (time ring+utani(gran) hur). Nic bym mu nie dał, bo nie mam żadnej gwarancji, że po oddaniu przedmiotów nie zginę.
Trzeba nosić sporo UH i kilka destroy fieldow i spokojnie idzie przeżyć w takich sytuacjach (w tym przypadku ten sorc był tylko z jednym kumplem, wcale nie byłoby tak trudno uciec).
Ktoś tam wspomniał o tym, jak ten czarodziej wygląda w realnym życiu - nie wiesz, nie wypowiadaj się.
Klient ma łatwy sposób na szybki zarobek, a że idiotów nie serwerze nie brakuje, to tylko pogratulować.

zapewne bys uciekl jak u gory stal Nok'ha z parcelami...
co do palka to nie patrzy na allegro tylko poszedl expic i to co stracil prawie odrobil w 1 dzien :)

Ganci. 27-02-2007 12:59

Tym tekstem z allegro to juz troche przesadzilem ale nawiazuje tam do glupoty palka.

Grajac na servie powinien wiedziec na kogo i dlaczego uwazac, powinien znac reputacje Nobz'a i wiedziec ze odda wszystko co do 1 itemka i moze nadal pasc.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:55.