![]() |
tia. jeszcze wynajmniecie kogoś kto wyczyści korupcje w rządzie tibia.pl i będzie ok (taki żarcik komunistyczny ;<)
|
Pomysł na szybko:
ustawić tak by w podpisach napis nie wyświetlał się, natomiast by po lini oddzielającej post od podpisu w wypadku linków w podpisie pojawiał się napis "Tibia.pl nie odpowieda za linki w podpisach, mogą być one niebezpieczne" i tu dla ozdoby następna taka linia (tekst między dwoma liniami), w razie braku linków tekst by się nie pojawiał. Pomysł nr. 2: ustawić jakąś tam granicę odległości między linkami, i jeśli nie zostawała by ona przekroczona, np 5 linków pod sobą lub obok siebie oddzielone tylko 1-2-3 zdaniami max powiedzmy, linki te ograniczane by były na początku (przed pierwszym) i na końcu (po ostatnim) przez tekst o którym mowa. PS. Na moje oko tibicams też zasługuje na dodanie do listy ignorowanych linków. |
oklaski
jak wyzej kilka razy oklaski dla tibi.pl :) pasuje mi to :)
|
Imho nie wyszło Wam. Tibia.org znalazła zdecydowanie lepsze rozwiązanie.
|
www.tibia.pl
www.tibia.com http://forum.tibia.pl http://forum.tibia.com www.erig.net http://tibia.erig.net http://lottery.erig.net /Pomysł zaczerpnięty z tibia.com? ;] |
Wszytskie Supproty powinny byc on.
Imho dobra decyzja. A dlaczego imageshcuk, fotosik, etc. są dozowolone? Czy na nie nie da się exploitów wrzucić? |
z deczka asekuranckie zagranie, nie wiem w czym komu to ma pomóc . A nie przypomniało mi się,tym milionom dzieci które wchodzą bezmyślnie na różne głupie strony,przecież ostrzeżenie napewno je powstrzyma tak jak w tibii...
www.tinypic.com dodajcie do bezpiecznych-.- |
Cytuj:
Cytuj:
|
A mi sie to wszystko podoba !
Tylko pomyślcie...czy nie da sie wywalić obrazka z exploitem na imageshack ?B) Bo nie jestem w 100% tego pewien. A i proszę o dopuszczenie linków z tinypic, bo ostatnio zwiększyła się popularność tego serwisu hostingującego obrazki. @PiXik Tinypic rlz! @Edit Czy jest możliwość wyłączenia tagów img, tylko dla siebie...np dodanie takiej opcji w profilu ? @Edit2/down Te linki są bardzo niebepieczne xD |
No i mala literowka sie pojawila ; ). W moim podpisie jest wyjasnione ;d.
Btw. Moze dodacie do serwisow bezpiecznych, xFire? |
Wreszcie sobie pooglądam normalnie zdjecia
ale Prosze dodac strone www.tinypic.com do stron akceptowanych bo wiele osob wklada tam fotki! |
I teraz w większości podpisów widnieje napis :
Uwaga, klikasz na własną odpowiedzialność -.- I w moim też chociaż mam link counterstrike.pl PS Jak zrobić żeby nie bylo adresu w sygnaturce ? |
www.tibia.org.pl <test> <-------to raczej też możecie dodać do bezpiecznych stron.
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli tak-nie ma problemu i zapewne zostanie dodane. Foteka.pl też jak upora się z problemami technicznymi. @Foto_scr Obecny tibia.pl ma 200gb przestrzeni dyskowej. Biorąc pod uwagę przyrost ilości zdjęć dawanych na forum-wypełniłoby się to w 2-3 tygodnie. A potem co? Zmieniamy zakres działalności z "forum" na "hoster zdjęć"? |
Cytuj:
Jest to dobry uploader zdjęć. |
Beznadziejne rozwiązanie. Ja wolałbym po prostu pier**lić IEowców, niech ściągają Operę i Firefoxa to nie stracą tego swojego 15lvlowego konta.. Zaraz zacznie się plaga podobna co do działu Filmy, podam link do byle jakiego serwisu i od razu 5 postów "UWAGA NIE WCHODZIĆ KEYLOGGER!!".
Poza tym nie jest to zrobione dobrze.. Próbowałem już userbara wgrywać na photobucket i foteka.pl, a mimo to zamiast obrazku pojawia mi się link (a używam taga [IMG]).. A nie chcę wgrywać na imageshack, gdyż tam co chwile jest jakaś awaria.. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do napisow, postaram sie dzisiaj wymyslij jakis bardziej przystepny sposob ostrzegania userow, np maly obrazek przed niebezpiecznym linkiem np. stop, po najechaniu wieksza informacjia. Co wy na to ? |
@up: mnie uszczęśliwi po prostu doklejanie wiadomości (nawet na czerwono, świecąca, wielkości syga, itp.) POD SPODEM.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mój podpis jest teraz taki piękny.
może by tak przy odrobinie czasu dodać last.fm do tych 'dobrych' stron? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08. |