![]() |
Roooobeeert Maaateeeja, nasza druuuga nadzieeja... Jego wystepu nie mozna nazwac skokami. On po prostu z tej skoczni spadal.
|
Cytuj:
|
Robercik bedzie mial teraz gorzej od Rasiaka ;)
|
Ja pojade do tego zakopanego i go zniszcze !! historyczne wydarzenie w polskich skokach by bylo, polacy z tego co pamietam nigdy nie mieli wyzszej lokaty niz 5 w druzynowym a ci takiego Mateje wystawiaja -.- ktory jak kamien spada ze skoczni
|
A czy to wina Mateji? Przecierz to trener ich wystawiał, wina trenera.
Choć swoją drogą Mateja pewnie chce być lepszy od Orła (poszukajcie historii brytyjskiego skoczka Edwardsa :>) @down Domyśl się mózgu, że on tego za darmo nie robi. Ma zrezygnować z nie złej roboty. |
@up
mysle ze wina lezy po obu stronach. Wszyscy wiedza ze Mateja nie lata daleko i nigdy nie latal chyba. A on sam powinien zakonczyc kariere bo to niema sensu lepiej by sie jakiej roboty chycil @edit Z niezlej roboty? Jak nie jest w 30 to kasy niema. Niema wynikow niema kasy, chyba ze w kontynentalnym skacze ale nie wiem tego |
Cytuj:
|
Z tego wynika, że albo trener nie umie zatrudnić dobrego psychologa, albo psycholog jest do dupy.
Cytuj:
I cały czas skacze za darmo, jaaaasne. |
Dostaje kasę jako reprezentant Polski. Podejrzewam, że nie taką małą ;>
Cytuj:
Panie Robercie, jak to mówią Rosjanie "paszoł w pizdiet!". |
Kurcze a zapachniało medalem :/
Smutna niedziela, bo skakał Mateja |
to moze teraz kto jest za tym ze Robert Mateja przeskoczy swoj rekord od kilku lat (niewaazne jaka wielkosc skoczni zawsze ta sama odleglosc ) 94,5m?
Mam nadzieje ze nie bedzie tak tragicznie skakal :) |
Po skoku Małysza aż mi się japa otworzyła coś wspaniałego ; p
|
Jup, Małysz pokazał klasę. 102 m 0.o
|
Małysz !!!!11
Zasłużył sobie na to. |
Złoto dla Polaków, tfu dla Małysza, pokazał klasę, pokazał ze mimo krytyki swoich rodaków potrafi skakać bo to kocha. Miejmy nadzieje ze zawsze tak będzie. GDZIE SĄ CI CO GO KRYTYKOWALI? Co mówili ze nic nie zrobi? no wychodźcie z nory. Adam jest jednym z najlepszych skoczków do piet mu nie dosięgacie
|
Małysz 1!! :cup: :cup:
|
Gratulacje dla Malysza oraz czesto pomijanego Stocha.
|
Gratulacje dla Małysza za zamknięcie jap jednosezonowym kibicom.
|
o kurcze jak zobaczylem wysokosc na jakiej Malysz lecial i gdzie ladowal az mnie zatkalo..... Gratz dla Adasia i drugiego naszego wspanialego skoczka Kamila Stocha :))
|
Gratulacje dla Adama Małysza pokazał klasę. Cieszy również ze Kamil Stoch zaczyna walczyć z najlepszymi, widać ze Hannu sie stara i coś może z polskimi skoczkami osiągnąć
H.L |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |