![]() |
Nowy rekord xP Ostatni był chyba 15lvl sorc.
PS. To teraz czekamy na 6lvl sorc z 15lvlowym blokerem xD |
Ładnie :D Gratz!:D
|
Brawo!!!!!!
|
Big gratz!!! 8o Jeszcze lepszego hunta nie widziałem :D Waste straszny, ale for fun to for fun :P
|
heh wczoraj ogfladalem filmik jak 8 sorc zabil(swojego przyjaciela)na pvp enforce(czy jakos tak) i wskoczyl mu odrazu 36 lvl
tu z forum.tibia.pl sciagalem bo ktos dal linka a co do tematu to grazt :) waste ale sie oplacalo jak by tak mpa polecialo to by nie bylo waste :) |
Cytuj:
ON KUPIL EXPA gz :D kiedys 8sorc ubil demca z blokerem ;] |
O.o A te hity z sd i burstóe były poprostu cudowne!!! :)
Big Gratz :) Jak zabijesz demona solo 7 lvl'em to dam ci 100k :) |
Cytuj:
|
Hah NoN PvP :>
Tam chocbys 1 lvl zabil demona to nie napisze gz. Cu |
@up
A co za różnica w ubijaniu demona na jakim to było świecie? Na Non-pvp demek nie wali wcale słabiej ;). |
Cytuj:
|
Ale zajebisty filmik.
BIG GRATZ!!!!1111oneoneonejedenjeden |
Cytuj:
co za roznica jaki typ serwera ? tu i tu tak samo sie ubja demona :S Cytuj:
Co ty sie pewnie zalamujesz jak tracisz za duzo pixelowych piniedzy chyba tibia dla Ciebie za duzo znaczy jak tak sie waste przejmujesz... @Topic Teraz to powtorz z 50lvl blokerem ;P to juz bedziecie we 2 pogrom ;D |
Omfg ah te hity z sd po 55 xD. Ale mimo wszystko wielkie GZ.
|
Gratki :>
Sprobuj z 6 lvl ;> |
GZ DEMCA to afk bylo super ;p
Cytuj:
czemu rodzice polskiej mlodziezy na komunie kupuja swoim pociechom neo i demoralizuja wlasne dzieci ? |
Cytuj:
@Topic GRATZ |
Buhahaha nice (: jak to smiesznie wygladało te hity i wogule buhahahahaha !! :D gratz Xd
|
Cytuj:
Stary a czujesz zrobic to na e-pvp to dopiero by bylo nie?:evul: jednym slowem ->:baby: <- A na 6lvlu juz mi sie nie chce bo za duzo meczenia z tym mlvl jest, looknijcie sobie liste dedow tego chara, probowalem to zrobic na 6 tylko tem mlvl w h.. walil :p Btw podoba mi sie licznik Downloaded: 1526 times :D |
Niezla zabawa :)
Ja probowalem z innej strony, jak najnizszy bloker xD! (27 lvl zblokowal 2 demonki) /Pzdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |