![]() |
YEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH HOOOO!!!!!
Nareszie , przynajmniej w 1/4 br(?)ów , przeniesie na ten nowy brazylijski serwer.I amm nadzieję tylko że tam nie będe sie już ludzie pytac : "br?" ;) |
Cytuj:
tych co grają 1 raz to jest mało... reszta proszących to n00by które zrobią wszystko żeby zdobyć chociaz p armor xD a co do 100 lv + Polaków... to w sumie liczna część naszych graczy :) ale trzeba przyznac ;] Sie Gra Sie Ma :D pozdro all |
:)
No i wkońcu zrobili świat dla "br?" :D. Moze sie czyszcza niemieckie serwery z nich ( chodz cuda zadka sie zdazaja). Ja hyba sie przeniose na nowy serwer niemiecki tylko poczekam az minie kwarantanna dla PAC'ów :P. Bo moze bede mial szanse byc postacia rozpoznawalna ( co ja pisze :D )
|
;]
Ehhh troszke zaduzo tych serverów bo sie nie bedzie sie dalo grac przez lagi :p ale dobrze dla nas bo BRAZILIJCZYKOWY serv Br?,Br?,Br? jak to oni mowią i mnie to wku......:P
|
nareszcie powstal sercer dla n00bow i dotego non pvp brazile na Tenebre i tam zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pytanie do tego swiata co ma powstac, a z Polski mozna grac bez lagow? Bo ja poluje na new swiat z PvP ale na te 2 niewbije sie bo dopiero czekam na pacca a chce grac od poczatku i kosic =]
|
Cytuj:
|
A ja jestem ciekawy kiedy powstanie swiat amerykanski, bo napisali ze juz niedlugo, ale kiedy :P Bo mialem zamiar grac ostro na tym eurpejskim, ale zagapilem sie i teraz nie moge sie wbic ;/ No i jak patrze na osoby online to juz w pierwszej 5 jest 4 szwedow, wiec ciezko bedzie sie wybic :P Zrestza cholera wie jak to bedzie... xD
|
ale watpie zeby taki 50lv br zrezygnowal ze swojej postaci tylko dla tego ze jest nowy brazylijski serw, moim zdaniem beda grac tam tylko brazylijsckie n00bki plx
|
koniec z "br?"
Nareszcie w wiekszosci skonczy sie co chwila powtarzajace sie "br?" :) nie beda juz tak ludzi denerwowac :) :] ;) :p :tongue: B) :D lol
|
Cytuj:
2)Mylisz pojecia: noob a newbie. |
Polski Server ????
POLSKI SERVER ?!?!?!?! W Życiu nie zrobią Poslkeigo Servera.... Niemcy są tush za Zachodznia Granicą mamy Bardzo dobre połaćzaniea na Niemieckich Serverach Jak by Powstal Polski Lagi by były takie same a może i nawet Gorsze :/ :/ X( |
Oj Sory NichcĄco Mi Duze Wyszlo
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
|
Lol
Cytuj:
|
Precz z br ?????
Maja swoj serwer nie na nim siedza Tyle sie tego wala po innych serwerach !!!!!!! Niech tibia com zrobi filtr anty browy |||||||||||| BR ?????? ?????????????? br????????????????
|
Cytuj:
|
Niemiecki nowy server
http://img83.exs.cx/img83/826/2727.jpg To moja postac na nowym serverze juz 5 lvl :p
|
@mysiupysu
No ja tez gram, co prawda mam dopiero 25 expa, bo wbilem sie 20 minut temu, ale jak co to moj nick: Catrishia :D Mozna zrobic jakas porzadna gildie czy cosik :P |
sciemniacie
Zalozylem postac na nowym niemieckim servie i br nanim nie brauje...Popatrzcie sobie na brazylijczykow z azury czesc z nich zalozyla wlasnie na niemieckim a nie na brazylijskim servie...
|
Zważaj sobie co mówisz!! czy ja mówilem że na niemieckim brazylijczyków nie ma jak mówisz że ktoś sciemia to mów kto a nie na wszystkich
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:10. |