![]() |
Brak słów....
GOOD JOB gdy podeszło z 10 demc do blokera myślałem ze to koniec ale,nie UE ROX;] gz !! |
No wrescie jakis filmik z fermubrasa ;)
|
Krótko i na temat - GRATZ B)
Cytuj:
pozdro edit @Lenrock 1. PACCa nie mam ani nigdy nie miałem. 2. A jak gram możesz sprawdzić tutaj. Więc nie dziw się, że się takimi pierdołami jak addony nie interesowałem :P |
gz chopaki :D:cup:
a najlepszy motyw jak już wyszli z całej akcji a MDW mówi : 7k mana left 8o |
no no ladna szybka akcja ;) gz :)
|
Cytuj:
tą czapke wymienia sie za addon, kocham tibia.pl |
Przez tego paździocha, co ich bloknął stracili 30 sekund, dlatego musieli z UE czyścić... na pvp by go poprostu zarżnęli...
|
Gratz!!!
wszystko ładnie sprawnie, nie tak ja antice, gdzie połowa osób padła |
Normalnie super filmik !
Gratz all za zabicie ferubrasa xD |
Cytuj:
Nie prawda! Sir Sheali wygrał licytację dając 5,5k ! O ile sie nie myle Kiryh dawała 5k (sprostować jak źle piszę). Farta miał chłop, że tak tanio kupił Aoieahioehaioehaioehaopeua xD Ironia ofc;) Gratz chłopaki nice akszon ;d btw. nie czepiajcie sie... "to było na non-pvp więc.." albo "na non-pvp to se może" lub "ale to non-pvp". No i co z tego ? Na pvp jest inna taktyka, na non-pvp jest inna...Świat non-pvp wcale nie jest gorszy...mieli "farta", że na Harmonii się pojawił Ferumbrasek i tyle:) A że mają wyjezajepower team to se ofc poradzili:) Pozdro |
Cytuj:
|
Najs, tez chce taka czapeczke :C
|
Cytuj:
|
Dobra szybka robota.
Tylko ten noob z level-spy obniżył poziom filmu :/ |
Który feru~ubity to już? drugi trzeci czy czwarty? bo na tibiawiki updatowali loota po ubiciu pierwszego i potem jakos po miesiacu dodali do niego fire axe ze leci, to chyba przynajmniej trzeci juz jest no nie?
|
Cytuj:
|
lol...
Wielkie Gratulacje dla wykonawców a ogólnie ten był bardziej płynnie wykonany niż tamten na Antice...na pewno dlatego, że jest to świat Non-PvP.
|
Cytuj:
to jest twoje zachowanie |
Cytuj:
Widocznie twoja inteligencja jest zbyt mala zeby zrozumiec dlaczego dalem te 4 buzki, no ale, czego wymagac... btw. twoje jest jeszcze gorsze ;o....miszczu... |
Cytuj:
Mógłby ktoś podać link do filmiku jak na Antice go bili |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |