![]() |
Sork jest bardzo doby ale tylko z pakiem... wtedy zaczyna sie zabawa :) promocja i 4 sec na mane =) Utani gran hur i zdupcamy :) Utevo res "demon skeleton" no i jazda :) Exevo gran Mas Vis no i ban :) Powaga... jak lanujecie grac sorkiem to do 40-45 lvl nic poza trolami rotami dwarfami... ni chyba ze cycki z summonami (monki). No i guardy z hmm ale przy duzym mlvl i dobrym eq. Grałem sorkiem wiec troszke wiem :) Ale i tak Knight jest the best... chociaz demona na solo dlugo zabija...
|
osobiscie uwazam ze ci co majom sorca na lvl duzym nawet powinnibyc dumnym nawet jak majom dopeiro 12 w koncu wszyscy muwiom ze sorc to trudna postac a knight jest dla poczontkujoncych ja mam sorca 18 lvl 25 mlvl i chodze sobie na ds z sd wiem ze mi sie to nie oplaca ale czuje satysfakcje kiedy zabije ds z najlepszego czaru runicznego w grze nie sluchajcie wypowiedzi innych ze sorc jest do d*** oni poprostu zazdroszczom ze mam y sorci na duzych lvl a oni nie chcom grac od poczontku pamientajcie
SORCERER RUUUUUUUUUUUUUUUUULEZZZZZZZZZZZZZ |
Nie znasz expowisk dla sora.
Ja expilem caly czas na zamku, dojechalem do 20 lvl i sprzedalem chara.
|
;]
Sorc King...
Huh widac ze niektórzy od niedawna graja sorcami :) 20 lvl to pryszcz a Roty sa nawet oplacalne...:P Jesli sie wam nudza jechac na Ankrahmyn na Larwy a nie labidzic:P!Mój Sorcek jest juz prafie przy 40lvlu (dokladnie za moment 37 lvl :P) i duma mnie rozpiera kiedy na niego patrze xD"że sie nie opłaca" wielkie LÓL na 50 lvl i 65 mlvl mozna juz z blokerem na demony isc...a jesli wam jeszcze brakuje wystarcza okolo 35lvl i bloker i czaskamy pojednycze Dl np. na Drag Tower a, jak jeszcze zle Mozna summowac DS'y i samemu dragi blokowac lub 2 Lidery w kompanie i na Poh idziemy z Pallem lub Drutem.Im leprze i bardziej kosztowne Hunty(Runy uh i *******y) tym bardziej bendzie sie to oplacac:) @Azonic Nie zgodze sie z toba w pewnym momencie :P Wystarczy ze mozna przyzwac Monka i nie ma sie lagów mozna spokojnie Blokowac nimi All na Orc Landzie lub looknac do Mintwalin czy nie ma za duzego respa ;) "Sorc jest opłacalny wtedy gdy umiesz nim grac !" |
No właśnie...
By grać sorcem potrzebne jest duże doswiadczenie w grze, knight to najlatwiejsza postac...i dlatego osoby słabe mówią że knight "the best" a ja sie nie zgodze, sorc na 40lv jest wymiataczem chociaz do 30lv siedzi na rotach, zrobilem se sorca mam 14lv i chce nim grać, mój druid jest przeciążony, ma urlop musi odpocząć od rotów. Paladyn jest profesją fajną gram nim osobiście tylko najgorszy jest train, i jak w ciebie wchodząhity ostatnio slm mi za 20+hp wjechał :/ |
hmmm...SORCERER najleprzy
mojim zdaniem SORCERER najleprzy i ciekawie sie nim gra ....mam juz kinghta i druida P.i tera zaczynam przygode SORCERERem i uwarzam ze bedzie ciekawie ;)...kinght ....coprawda rosna szybko skille i sie szybko lvl nabija ale nudno :P...druidem tez sie fajnie gra ...ale mam zamiar grac SORCERERem i on bedzie mojim Main char.. najbardziej mi sie w SORCERERach podoba SD ...best MAGiA:P
|
ja was nierozumiem przeciez sorc rulez od 27lv chodzimy sobie na guardy z monkiem od 28lv mozna na dragi z dsem i exp bardzo szybko leci do tego czasu expilem glownie na ghulach z hmmami niewiem jak mozna tyle na rotach siedziec i po co. loot marny exp tez niezbyt coprawda koszta sa zerowe bo nic prawie nie pobieraja i run nietracimy ale expic na nich trzeba naprawde dlugo. btw. gdzie sa jakies duze spawny rootow na terenach dla facc?
|
A więc widać ze prawie nikt nie ma tutaj sorca na znośnym lv :)
roty- szybka kasa na początku i fakt że do 35-40 lv to trzeba posiedziec :) robisz hmm a gdy masz 25 mlv i sd i za kasę kupujesz hmm czasem gfb Nigdy eq. "wielkie LÓL na 50 lvl i 65 mlvl mozna juz z blokerem na demony isc..." Kolejny przykład marzyciela który o sorcu wie tyle ile normalny człowiek o fizyce kwantowej :) Jeżeli expisz a nei stoisz i robisz runy 99% czasu to na 50 lv powinienes wyprzedzić swój mlv ( np. Ja 54lv/51mlv ) a co do demonów to poniżej 60-70 lv opłaca się chodzić bloker + 2 sorców bo samemu to jeszcze waste sd. Co do expienia. Samemu guardy wiadomo max 45k/h expa i loot przewaqżnie zwracający nam za hmm czasem uda się coś zarobić ( mówię tu o 40-50 lv ) Dragi z dsami- Tylko na nowym świecie żeby loot natargać który cholernie drogi na normalnych światach to strata uhów/ihów na dsy/ledery. A reszta wiadomo :) Necro z blokerem ( jak jest porządny bloker to bierze się 3 respy naraz i można do 60k/h expa robic :) ) Dle Demonki ( Najdroższy exp ale w 99% się zwraca za sd i to z zarobkiem :) , Nie ma sensu iść na demony poniżej 20bp sd. ) |
Hmm, Z tymi profesjami to moim zdaniem jest tak.
Knight najprostszy na początku, i ogólnie dość łatwa profesja, ale jak się chce być dobrym blockerem to już zupełnie co innego, wymaga wtedy, duużo treningu i bardzo dużo umiejętności przy blokowaniu. Palek początek dość nużący, ale również w miarę łatwy start i potem bardzo szybki exp przez cały czas, w miarę łatwa gra. Sorc/druid (bez pacc porównywalne) Dość trudny start, potem zależnie czy ma się blokera czy nie. Z blokerem bardzo szybko exp leci, i loot czasami dość dobry potrafi być, bez blokera ciężej exp wolniej idzie, no i loota całego nie da się zebrać. Sorc z pacc na wyższych levelach jest to najpotężniejsza postać w tibii, wymiatacz i najszybciej expiąca postać, niezbędna na większości questów. Ja osobiście lubię pograć każdą z profesji, czasami mam ochotę na walenie z bełtów, czasami na magię, tylko knightem już nie gram od dłuższego czasu (wszystkiego nie da się zrobić). "wielkie LÓL na 50 lvl i 65 mlvl mozna juz z blokerem na demony isc..." ciekawe jaki bloker pójdzie z kimś takim na demony, no chyba że ich będzie dwóch lub 3 inaczej, możecie nie dać rady zabić demona, jak się będzie uhał. |
Cytuj:
Idzie 25-30 SD na jednego demona, dlatego lepiej wziasc jeszcze z jedna osoba do strzelania SD, exp wychodzi taki sam, run idzie podobnie a pada dwa razy wiecej demonow wiec szansa na loot jest 2 razy wieksza. |
a ja mam takie demoniczne pytanko... czy demon mocno bije z lapy i jakie combosy od niego wchodza na blokera? widzialem filmik z anihilatora i zauwazylem ze 1uh to jedna sekunda z okladem zycia... u 106 lvl gostka...
|
Cytuj:
Nie to nie moja pierwsza potstac. Miałem sorca , palka i druida, i nie pi***** głupot ze nie mam nic do gadania bo forum sluzy wlasnie do gadania!!!!!! X( Grałem sorcem i gra mnie znudzila a mowie o tym bo ktos kto zaczal temat o to prosil wiec odwal sie i siedz cicho X( |
w sumie to niby racja ze nie ma profesji doskonalej... kazda ma jakies tam swoje wady i zalety... sek w tym zeby umiec wybrac profesje dla siebie odpowiednia... ktos kto raczej czarowac nie lubi i kto wiecznie lubi mocne wrazenia to wybiera albo palla albo najta... co do podnoszenia zapalek... a myslisz ze knightem sie nie treni? moze nawet dluzej niz pallem...
|
Cytuj:
Czasami knight na 80lvl może nie nadążyć się z uhaniem, jak trafi na jakiegoś nerwowego demona. |
Zycie u sorca zaczyna sie po 50 lvl, i nie zgadzam sie z zalozycielem tematu ze sorc jest nudny jak dla mnie to najciekawsza postac :)
|
sorc to najlepsza postac ja na 15 lvl zanijalem solo zekra i szly tylko 4 gfb a knightem tego nigdy nie zrobie expienie z runami na razie sie nie oplaca lae jak chcesz szybko nabic lvl to nie pacz na koszty tak jak ja tylko wal z runek potem sie dorobisz niezlej kasy :D
|
Sorcerer wymiata !!
Właśnie założyłem nowego chara i będe sorcem według mnie jest to najlepsza profesja w grze :p .
|
Ja właśnie wykonuję swój plan: 4 postacie, 4 rożne powołania, 4 różne rodzaje broni do skilowania. :p Sorca jako jedynego mam na PvP, bo ma najwięcej czarów ofensywnych i nadaje się do atkau i obrony przed PK :) Ukochana Wielka Kula Ognista... B)
|
Cytuj:
|
ja na 30 lvl chodzilem na guardy a na 26 nawet solowalem draga ale wole i tak druida :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |