![]() |
Cytuj:
|
Szkoda..ale kazdemu sie zdarza, ty chyba tez masz net kicki czasem.
|
Jak padnie MDW to zróbcie nowy temat X( nie raz padłem przez kicka i to na takich dupnych potworkach że szok;)
|
ja padlem na 68 lvl przez kicka i na 67 i to w 2 dni i nikt nie zrobil o mnie tematu ;(
|
Cytuj:
Bez odbioru. |
A ja proponuję w takim razie założyć temat "Kiedy Sunrise wyjdzie z Rooka"
Czy ktoś tu nie wie, że każdy może paść? Net, kick, lag, zepsute F1, interesująca lektura podczas DHQ, trap etc... Jak padnę - także założę topic ;) i nakłaniam wszystkich użytkowników do robienia tego samego... Tak samo przy advancach - także róbcie nowy temat na każdy (z 'you advanced from level 1 to level 2' także).... Przecież to takie podniecające oglądać te tematy... |
Żal...........
|
Cytuj:
tej postaci (tak samo jak o innych) jak kogos interesuja losy EO to sobie sam sprawdzi na erigu ile expa wbil i czy padl czy niepadl itp ... |
Po chuj to gowno komentujecie?
|
joł łajt men madafaka idz z tym gównem się utop
|
hehh.. nawet komentowac mi sie nie chce no ale :P
topic@ padles? powstan! Powerade. |
no i co z tego ze padl kazdy kiedys padnie
moze teraz jakas zaloba narodowa albo cos bo eternal padl ?? poprostu ZAL.PL X( X( |
Cytuj:
Dlugo w ta gre nie grasz :P EO legeda? on sie pojawil znikad :D legeda to jest bubblu oraz cachero xD jak ja pamietam jak bubble wbila 150 to bylo podniecenie :P |
heauiheaiueahiueahie
I DOBRZE, ŻE PADŁ !! pewnie neostrade ma heauhieahueiahe no cóż ale tak kończą wielcy ze strony www.zal.br ^^ |
Cytuj:
|
EO Padl jzu jak MDW mial 300...
Nie sązde, że stres mysle, ze chcial poprostu grac dalej i padłprzez Kick/Freez/Lagg albo swój wlasny błąd w co wątpie 4000+ hp ale mzoe tych democow bylo wiecej... |
Ey Widzieliście ? O_o na Polsacie jest czarna flaga...
Pewnie to dla EO.. Śpieszmy się kochać h lvl.. Bo tak szybko padają.. ... Jak już ktoś powiedział niedługo co dzień będzie nowy temat ile expa wbił Mati Dragon Prawie Duży a ile Eternal Obi -,- |
@temat
Powieś się na skakance.[/quote] ale to kurwa bylo smieszne topic: juz sie spuscilem 2 razy,zaraz jak odpoczne jeszcze raz i jeszcze...nie wiem czy to wytrzymam 8o zal.eu xD |
EO stwierdzil ze olewa dragi, poszedl na demsy i chyba teraz zaluje 8o
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45. |