Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Eternal Oblivion Dead! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=120034)

Piero 06-03-2007 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez preem (Post 1303704)
@ Piero - jak to kogo to interesuje? Ciebie! Bo po co wszedłeś do tematu który jest WYRAŹNIE zatytuowany i wiadomo o co chodzi? "Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza" - no to ładne masz plany na przyszłość.

Wiesz, zazwyczaj jak jest temat ze jakis hlvl pada to oznacza wojne, skad mialem wiedziec ze zalozyles temat tylko dlatego, ze padl na demonie xDd A co do tych planow na przyszlosc to nie cfaniakuj, bo jedynym zdolnym tutaj do zalozenia takiego tematu jestes Ty ;d

PaktofonikA 06-03-2007 18:35

Szkoda..ale kazdemu sie zdarza, ty chyba tez masz net kicki czasem.

KrEmAs KAc 06-03-2007 18:36

Jak padnie MDW to zróbcie nowy temat X( nie raz padłem przez kicka i to na takich dupnych potworkach że szok;)

Kasztaniaczek 06-03-2007 18:40

ja padlem na 68 lvl przez kicka i na 67 i to w 2 dni i nikt nie zrobil o mnie tematu ;(

Astistan 06-03-2007 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1303818)
te b;edy sa z tego ze szybko pisze. niepodoba sie? moze mam w podppisie napisac przep[raszam za moje b;ledy, tylko ze jak 3/4 lacznie z toba na tym forum dysleksji nie mam lat pewnie mam wiecej od ciebie,
a ten drugi koles co tam napisal na mnie ze powinienem opuscic forum, sam ospusc forum, poprostu wkur**a mnie takie cos jak t ymowisz i to co sie dzieje na tym forum, a i w przeciwisnstwie do ciebie na tym forum juz siedze troche czasu pajacu. A i masz dziwne skojarzenia ze zaraz bym chcial moze go wyruchac patrzac na te ss jak go stara ubiera w pampersy? po 1 to byla ironia dorosly czlowieku, nawet tego nie umies zodroznic i sam pewnie chcia;lbys screny i tym sposobem wurraziles sowje glebopkie niewyrzyte odczucia ze chcialbys wyru***c eternala..... czyli wychodzi na to ze sam musisz wyjsc z tego forum. bb wielki dorosly pro i masta forumowiczu i pg'mowiczu i wogole wszystkim kim jestes wielki wszystko wiedzacy guru.

a nbiech strace bo szybko pisalem......sory za podwojne litery zangielszczenia, i przetasowania liter w slowach.

Pasi??

To pisz wolniej.
Bez odbioru.

nock keciron 06-03-2007 21:03

A ja proponuję w takim razie założyć temat "Kiedy Sunrise wyjdzie z Rooka"

Czy ktoś tu nie wie, że każdy może paść? Net, kick, lag, zepsute F1, interesująca lektura podczas DHQ, trap etc...

Jak padnę - także założę topic ;) i nakłaniam wszystkich użytkowników do robienia tego samego... Tak samo przy advancach - także róbcie nowy temat na każdy (z 'you advanced from level 1 to level 2' także)....

Przecież to takie podniecające oglądać te tematy...

MasterDembik 06-03-2007 21:14

Żal...........

dimi 06-03-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 1303621)
BTW, wszyscy starają sie byc "coool" ze niby sie nie interesuja i ze ich to nie obchodzi bla bla, a chcąc czy nie chcąc takie osoby jak EO stają sie sławne a o takich osobach sie mówi i nic w tym dziwnego

napewno jest slawny i napewno sie o nim gada jednak troche sie wyroznia od innych graczy ale bez przesady ze do kazdego wydazenia jest zakaldany temat o
tej postaci (tak samo jak o innych) jak kogos interesuja losy EO to sobie sam sprawdzi na erigu ile expa wbil i czy padl czy niepadl itp ...

Hythe 06-03-2007 21:49

Po chuj to gowno komentujecie?

Silver Kay 06-03-2007 21:52

joł łajt men madafaka idz z tym gównem się utop

^Trial^ 06-03-2007 23:34

hehh.. nawet komentowac mi sie nie chce no ale :P
topic@
padles? powstan! Powerade.

Freddd 07-03-2007 00:19

no i co z tego ze padl kazdy kiedys padnie
moze teraz jakas zaloba narodowa albo cos bo eternal padl ??
poprostu ZAL.PL X( X(

libner 07-03-2007 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omg_1991 (Post 1303534)
heh ....szkoda szkoda .... ;( to jest wielka legeda tibi :evul: heh ....

Dlugo w ta gre nie grasz :P EO legeda? on sie pojawil znikad :D legeda to jest bubblu oraz cachero xD jak ja pamietam jak bubble wbila 150 to bylo podniecenie :P

pijopiwnik 07-03-2007 00:31

heauiheaiueahiueahie

I DOBRZE, ŻE PADŁ !! pewnie neostrade ma heauhieahueiahe
no cóż ale tak kończą wielcy ze strony www.zal.br ^^

Duch Niespokojny 07-03-2007 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1303818)
A i masz dziwne skojarzenia ze zaraz bym chcial moze go wyruchac patrzac na te ss jak go stara ubiera w pampersy? po 1 to byla ironia dorosly czlowieku, nawet tego nie umies zodroznic i sam pewnie chcia;lbys screny i tym sposobem wurraziles sowje glebopkie niewyrzyte odczucia ze chcialbys wyru***c eternala.....

Hohoho, chyba mamy następcę Freuda :D

Shadowless 07-03-2007 12:21

EO Padl jzu jak MDW mial 300...
Nie sązde, że stres mysle, ze chcial poprostu grac dalej i padłprzez Kick/Freez/Lagg albo swój wlasny błąd w co wątpie 4000+ hp ale mzoe tych democow bylo wiecej...

Rosi 07-03-2007 12:29

Ey Widzieliście ? O_o na Polsacie jest czarna flaga...
Pewnie to dla EO..
Śpieszmy się kochać h lvl..
Bo tak szybko padają..
...
Jak już ktoś powiedział niedługo co dzień będzie nowy temat ile expa wbił Mati Dragon Prawie Duży a ile Eternal Obi -,-

Pan Goner 07-03-2007 14:02

@temat
Powieś się na skakance.[/quote]

ale to kurwa bylo smieszne

topic:
juz sie spuscilem 2 razy,zaraz jak odpoczne jeszcze raz i jeszcze...nie wiem czy to wytrzymam 8o zal.eu xD

ArTv 07-03-2007 20:37

EO stwierdzil ze olewa dragi, poszedl na demsy i chyba teraz zaluje 8o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1303755)
pomorze

JA Z MALOPOLSKI!

Orius 07-03-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hythe (Post 1304349)
Po chuj to gowno komentujecie?

Bo troll jest głodny :\

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45.