![]() |
Cytuj:
(mialem taki efekt w sluchawkach w ktorych pozrywaly mi sie niektore kable :D ) Jak narazie mam zamiaru uzyc: Poczatek (napisy): "(nieznany artysta/z filmu 'Hellsing' czy jakos tak) - Pure Dead" "Slayer - angel of death" Podczas głównej tresci (DHQ, Anni itd.) Jesli uda mi sie wstawic obrazek na tle lecacego filmu (ktos wie jak to zrobic w Vegas?): "slipknot - my plague (wersja RE z teledysku)" "gorillaz - dare" "(nieznany artysta) - Lubelski Full" i inne :) Koniec filmu: "slayer - raining blood" Oraz wiele innych utworow w na tyle krotkich kawalkach, ze i tak nikt nie rozpozna. @do autora Dobre na poczatek filmu: "Static-x - Kill your idols" "Static-x - So" "Static-x - So real" (zaleznie jaki poczatek chcesz miec spokojny/agresywny) |
Dziś mam dzień czepialstwa, no to jedziem.
Cytuj:
Cytuj:
IMO dość ciekawe mogą być stare utwory Metalliki z płyty "Damage INC.", takie jak np. "Killing Time", "Mercyful Fate" "Blitzkrieg" (ten to już niezbyt). |
Bedzie to film o gildi pk pierszy kawałelek to napewno bedzie Disturbed Conflict a drugi wlasnie mam watpliwosci ale musze jeszcze poszukac
I nie podawajcie mi uzytych piosenek jak np the quiet place... najbardziej potrzebuje czegos w stylu tej drugiej piosenki filmu o darc legion Hozugiego a nie chcialbym od niego kopiowac... |
Z filmu Raks_Ninja_the_Movie
Z filmu The_Nazgul Fingerouta, ten kawałek co zaczyna się po zabiciu Sahara. Tu całe kawałki : 1. Dope - Die mf Die 2. Rise Against - Give it all 3. The 69 Eyes - Lost boys 4. Slipknot - Danger 5. NOFX - LEave Jesusland 6. Dope - I'm back z filmu Pain |
Tego niemozna nazwac muzyka...;(
|
Cytuj:
|
@Rohad
wszedzie slychac tylko ten 1 kawalek dope'a - dmf a reszta ? chociaz podales jeszcze im back |
nei wiem czy ktos to podawal ale moja mala propozycja
Nirvana - nevermind - smells like teen spirit do filmu z wojny, z dobrymi fragami to nawet niezle kwestia gustu |
moze nie rock i metal ale zajebisty utwor :)
http://www.youtube.com/watch?v=SvcAmFMF1Ok Dj Tiësto - Forever Today zaraz pewnie wszyscy beda mnie besztac ^^ |
Billy Talent - Devil in a midnight mass
Nightwish - Dark chest of wonders Limp bizkit - Take a look around Prodigy - Smack my bith up Blink 182 - Buffy the vampire slayer theme:] Doom 3 theme;) |
Mindless Self Indulgence - Stupid MF
|
Cytuj:
Trzeba pomyśleć. Cytuj:
Tego nigdy wcześniej nie słyszałem a naprawdę przypadło mi do gustu- fajny kawałek :) (z tym, że do filmu z dużą ilością fragów monotonia utworu może nie pasować) |
Potrzebuje jakiejs melodi na wstep dokladnie jak na tym filmie http://youtube.com/watch?v=1uCZ0Q8q2...elated&search=
jakies pomysly? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(jedyna muzyka na tyle spokojna, ze nikt niczego nie zniszczyl... przy slipknocie polamali stół [drewniany/pozadny] i stłukli lampe pod sufitem o0) Cytuj:
Co kto lubi :P Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
TAK SIE ZDOBYWA UZNANIE NA TIBIA.PL ;) Cytuj:
Cytuj:
Ja wole Toxicity/Chop Suey/Needles z SOADu. (do sluchania najlepiej rozkrecic glosniki na maxa [tak z 25W sztuka ;) ] i miec podbicie basow [pasmo 20-500Hz] x5 ;) - w typowym zestawie creative masz podbicie basow do x10) Cytuj:
Cos innego w podobie, ale calkiem innego :) ->> "Apocaliptica" utwór "Domination" Tez moze sie na poczatek nadac. |
Frou Frou- Holding Out For A Hero
Vanessa Carlton - A Thousand Miles Weekend - Teraz Mnie To Wali The Offspring - The kids aren't alright Arash ft. Helena - Arash Lil Jon - Get Low Bass Hunter - Boten Anna Aneela & Arash - Chori, Chori Cher - Do you belive in life after love OTO KILKA TYTULOW KTORE NA PEWNO PRZYPADNA CI DO GUSTU:) PS: mysle ze Lil Jon - Get Low bedzie najlepsze na sam poczatek(wstep filmiku) |
No więc muzykę do filmu już wybrałem ale możecie dalej podawać tytuły może komuś się przyda...
|
ja polecam Linkin Park np. Somewhere I Belong, Faint
|
na poczatek filmu moglbym zaproponowac: "epica - dance of fate"
a z mocniejszych kawalkow utwory Stone Sour. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |