![]() |
heh
Pewnie nie wiesz jakie mam oceny .. i jaka matke ( oceny najgoprsze z maty mam 2,3,5,5) i juz za to moja matka jest wsciekla -.- niestety :P rodzicow sie nie wybiera
|
no taa ;p SSKI !!!!!!!!!!!!!!! X( X( :evul:
|
Juz, juz
mam 2 do wklejenia ale wkleje 1 jak skoncze bo tak to mi sie tibia jak ch*j scina :P :}
|
a ty jaki server masz?? bo bym chciał sobie wklejać swoje ;p jak wbije skille ok?? ale to tylko takie pytanie :]
|
sorki za double posta ale pierw musze sie nauczyc wklejac sski ! :baby:
|
wklejac sski prosto
Cytuj:
|
yupi ;p tylko przeczytam temat jak wklejac sski ale to dobiero jak wyskilluje xDDD
|
zaraz,
Za 15 minut powinienem cos wkleic :P
|
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
YYYYUUUUPPPPIIII |
jak widzę waszą dyskusję to mi żal dupę ściska
|
a mi żal dupe ściska jak widze twoje posty X( X( poprostu lubie takiego typu sski nie podoba ci się to WON z tego tematu :evul: :evul: X( X( X(
|
Juz Sa!
Nowe sski (gorace :P)
a wiec 41 dist:confused: : http://img248.imageshack.us/img248/2208/41distpi6.png 12 lvl :):baby: http://img228.imageshack.us/img228/3420/12lvlmm6.png Edit: jedno mniejsze ( nie wiem dlaczego) i musze zwiekszyc rozdzielczosc bo sie dlugo laduja :/ |
ładne ;p ja nie bede pokazywał sskow jak trenie bo to nuda jak zaczne expic to 4 sski dziennie albo mniej :baby: :baby: :cup:
|
Tak, wiem ze nuda
Narazie nuda ale jak bedzie 50 dist to powoli zaczne expic potem znowu potrenie i juz jak bedzie 60+ to bedzie fajnie :) na jakim swiecie grasz? jaki lvl pacc/facc? skille eq?
|
hmm ja harmonia facc (ale ostro pracuje na pacca) narazie 9 lvl skille narazie 40/41 eq nrazie p set ale bedzie aol dsm rh k legi d lance bohow nie mam ale bede miec ;(
|
moge dawac z harmoni??
|
Hehe
Widze ze masz bardzo ambitne postanowienia :) moj najwyzszy lewel w zyciu to 55 ms ( jak narazie) moze potem dam z niego sska :)
jasne |
Baldek to nie jest temat do chwalenia się i dyskutowania. Pogadajcie na PW-.-
|
ta chwalenia sie?? mam 55 knighta czubie!!!
|
znowu double srry ale to chyba nie bylo chwalenie sie ;p tylko ci mowie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44. |