![]() |
wszystkiego naj... tylko tym ładnym
a wszystkiego naj...*2 dla tych ładnych inaczej:p |
Cytuj:
Pozdro |
Cytuj:
Myslałem ze wprowadzili jakas nowa profesje, jak tylko przeczytalem tytuł, a tu taki psikus... |
Kiedyś np. Knightmare czy Steve biegali w normalnych outach i nickach, teraz będą odrazu 'zauważalni' :d
|
Cytuj:
|
ehhhh
Gdy zobaczyłem tytuł tego news'a myślałem,że mają zamiar wprowadzić jakąś nową profesje... a tu tylko jakimś GM'om dali smaczny kąsek, ale swoją drogą ciekawe jakie będą mieli nowe umiejętności. Osobiście uważam, że GM powinien mieć funkcjie, która umożliwiałaby włączała i wyłączałą swoją "niewidke" dla potworów... |
naj dla tej wybranej
|
Cytuj:
|
wedlug mnie to dobry pomysl tyko ze ja ani jednego gma nie widzialem....na guardi pewnie nie ma zadnego;/
|
Ja juz bylem podjarany ze nowa profesja...
|
Mi się Cm kojarzy bardziej z centymetrem,albo ****mistrzem...
|
Cytuj:
|
Ah ten dzien kobiet
Eno jak dzien kobiet ma byc caly rok to ja sie potne bo ja facet i co ja mam dziewczynie caly rok kwiatki kupowac?!
X( |
No oczywiście życzenia dla "tylko i wyłącznie ladnych pań" ... LoL Ktoś już wychwycił tą wpadke i dostał odrazu bana... No genialne tak... Ładny przykład dajecie... Myśle, że dużo osób to przeczyta i mnie poprze.X(
|
Jakie beda te charakterystyczne zdolnosci CMów?
|
Taa... wszystkiego najlepszego ładnym paniom bo tylko im sie należy... (mówie co myśle) XP
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |