![]() |
Heh co dużo mówić , zawsze lepiej mieć to jedno sd ;P tym bardzej na non pvp
|
Cytuj:
@topic Gz loota xD Normalnie, nie wiem co sobie myślał ten druid, że takie eq bez aola i do tego całe do bp wsadził xD |
hahaha widac ze jakis nub ma za duzo kasy i sie bawi na allegro ^^
|
Filmik ustawiony...
|
Cytuj:
@film Niezle xD Chyba sam sie pobawie tak dzisiaj ;SS |
Cytuj:
nie wierzę, że to nie było przygotowane, poco on by miał te rzeczy w bp, nie lepiej na sobie ? ;P |
OOoOOooOOO lollolololololol extra loot nie no bez jaj loot zajebisty
|
Ancient Necro@
na poczatku byl ots jak ten drut padl a potem dal reloga na prawdziwy swiat tibii laczac to ze niby jeden filmik ale tylko reloga dal niby po huja dawales reloga ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
O BORZE HRYSTE JEZU JAHVE ale noob ... nvm = nevermind , co znaczy : Nieważne ... a nie : Niewiem ... Omg ale pro gamer sie znalazł ... bb |
lmfao rofl lol iksde
|
Cytuj:
Cytuj:
jescze raz powtarzam to nie moj filmik! |
Haha... gratz złomu ;) Był podobny filmik (troll cave koło Thais - 3 cycki i 2 beho), ale ten lepszy, bo tu z trapikiem :D ładnie
|
Mozna pomyslec ze ta osoba ktora grala drutem byla podstawiona albo konczaca gre w tibie. Dlaczego?
1 mial uhy 2 mogl wyjsc zabijajac snake (wychodzac tak jak przyszedl ten 1 koles) 3 trzymal rzeczy w bp P.S. JESLI TAK NIE JEST TO TEN DRUT JEST JEBANA KALEKA Z AUTYZMEM I GABKA ZAMIAST MOZGU :D |
Koles uhow nie umie uzywac, pewnie mu sie f2 zacielo. Drut bez sd na takim levlu, zeby minosa zabic, snake tez pewnie bylo za trudno dla niego.
Allegro plx :baby: |
moze laga dostal pod koniec :P
|
Ja sie ciesze ze on padl, wkoncu tacy glupi ludzie nie powinni posiadac tak dobrze przedmioty :D
|
Trap przepiękny, a loot też zawalisty, zanim koleś padł pomyślałem sobie, że to będzie polak i jak znalazł ;p
|
Cytuj:
|
Gratulacje ale to musiał być kompletny noob bo mógł wyjść stamtąd spokojnie... albo mino maga ubić... mógł sie uhac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |