![]() |
@up: Wiesz jezeli sie zna ortografie to nie jest sie od razu kujonem...
@topic : Co to za zygi??!?!? @down : Moje "5 groszy" to spam? Predzej twoje wypociny zaliczaja sie do spamu. @editdown : wiesz ze jest taka opcja "edytuj post" ? @downdown : Max ma racje. Pomysl nad tym i zainstaluj cholernego firefoxa. Jest w nim taka funkcja do sprawdzania bledow ortograficznych. Dla chcacego nic trudnego. |
dobra skoncz jak ci siefake nie podoba to poprostu go nie ogladaj i nie kometuj wypowiedziales sie raz i niktcie tu nie trzyma hyba zehcesz se bezczelnie pospamowac
|
Wiesz co Albertus ? Jesteś żałosny... Nie rozumiem jak się można chwalić, że jest się huliganem ? Słuchaj to, że np. ja piszę poprawnie po polsku, to nie znaczy, że mam zwaloną psychę... Jeżeli uczę się do dajmy na to klasówki, to kujon jestem, który nie (jak to powiedziałeś) "nie dostrzega uroków życia" i "nic nie mam z życia" ? To znaczy, że TY masz zjechaną psychę. Bedziesz miał coś w przyszłości z "odpalania racy" ? Wydaje mi się, że nie... A ja myślę że ja będę miał... Dlaczego ? BO CHCĘ SIĘ UCZYĆ ! Tak, chcę się uczyć żeby mieć perspektywy na przyszłość, a nie być popychadłem i wozić gnój... Jesteś DNEM !
|
Oj, zjeżdżam na offtopa, nieładnie. Fakt, graficznie fake całkiem niezły, opcja z wyborem między zakończeniami - świetny pomysł! Mam jednak zastrzeżenia do autora i jego potawy życiowej.
Huligan? Znasz znaczenie tego słowa? Ale takie prawdiwe, nie przyspawane na siłę do trepów ze stadionu? Uważaj, żeby Ci te ręce, co to race nmi odpalasz nie urwali, czy połamali. Z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że jesteś dość specyficznym osobnikiem, lubiącym się chwalić żałosnymi wynikami w nauce i bywaniem na stadionie. Jestem ciekaw, czy w Twych przyśpiewkach słychać błędy ortograficzne. Napisany tekst przepuszczaj przez Worda, a później wklejaj do fake'a. Nikt się nie będzie czepiał. Dobry fake zasługuje na stosowną oprawę. Powinni pójść do Mędrca. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie editnąłem posta, bo ten tyczy się innej sprawy. |
@Albertus
Jestem kujonem - dobrze sie ucze bo chce cos w zyciu osiagnac, nie podoba ci sie to ? Tak samo ja moge powiedziec o tobie. Tak wiec wyjdz bo zachowujesz sie jak 10 letnie dziecko ktore nie potrafi przyjac slow krytyki. Zalosny jestes. |
nie nie nie nie zrozuieliscie mnie napisalem zeby oceniac surowo ale sprawiedliwie a odpowiadac na wsze posty o tresciach zwiazanych z ortografia nie bede bo wyjdzie temat do klutni a ja tego nie hce
normalne krytyki potraktuje powaznie i postaram sie poprawic a krytyki odnosnie ortografi poprostu zignoruje tyle GLOSUJCIE GLOSUJCIE GDZIE MAJA ISC |
Haha! Kocham fake'i Albertusa jego osobe! Przynajmniej mozna sie z czegos posmiac xD! Od zabUjcow sie popawiles wiec moge ci dac... 2,5/10 ! :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przy okazji. Mamy tu przykład Dresa. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przemyśl to sobie. Fake słaby. Nic nowego. |
To ja wam przedstawię krótką historię tego tematu:
Na początek jakiś dzieciak dał sobie fake, który, pod względem graficznym, jest jednym wielkim plagiatem, ludzie go oceniali, wszystko toczyło się normalnie. W pewnej chwili obudził się nasz kolega Ares (który jak większość ułomnych ludzi nie wie że dając prace na forum musi liczyć się z tym że ludzie będą je kraść), zauważając tam swoją świetną inaczej prace, wściekł się i tak zaczął się spam. Potem parę normalnych postów, aż kolega Zajac zwrócił uwagę na ortografię ( z resztą słusznie). Wtedy nasz lekko ułomny kolega wyjechał ze swoimi świetnymi poglądami na życie... Rozwinęło się kolejne 3 strony spamu i parę genialnych tekstów ułomnego kolegi. Teraz wszyscy muszą dodać swoje przysłowiowe 3 grosze i zbluzgać ułomnego kolegę za jego genialne teksty, w tym nawet w miarę normalni ludzie jak Max, Zajac, Veruis, Cloy, czy nawet Ignatius. Nie obchodzi mnie to co robi ten człowiek (nie troll, człowiek który jest lekko ułomny), niech sobie ma swoje chore poglądy... Jest mi po prostu za was wstyd, nie od teraz, nie za ten temat, tylko za waszą bezmyślność, bo prawie każdy mówi „nie karmić trolla” mimo że sam to robi... Nawet ja. |
@up:
Takie życie... @Albertus: Nieee... To twoj kolejny chory fake. Cieszysz się, że jesteś chuliganem? Ty nawet nie potrafisz poprawnie napisać tego słowa... Jesteś idiotyczny. Masz chore poglądy na świat, tak jak ktoś napisał. Ocena to KPSNF! można było się tego spodziewać... @PS: Przeczytaj cały tekst, dzieciaku. |
@Drakon
JA NORMALNY ?! Wypraszam sobie ! @topic Co miało być powiedziane - zostało. Temat do zamknięcia... |
@Drakon
Nie musisz się za mnie wstydzić, Towarzyszu (a imię jego Milion, bo cierpi za miliony). Sam doskonale daję sobie ze wstydem radę. Po prostu czasem człowiek nie wytrzymuje i musi to z siebie wyrzucić. @Topic Powtórzę, że pomysł jest ciekawy (wplatanie użytkowników do tworzenia fake'a jest nad wyraz interesujacy)... Chciałoby się, żeby miał godną oprawę. Dlatego, jeśli Autor nie dostrzegł w mojej wypowiedz sedna, to oto ono: TEKST do fake'a albo PRZEPUSZCZAJ przez WORDA PRZED(!!!) zamieszczeniem, bądź DAWAJ go komuś, kto ZNA ortografię do poprawienia. Jestem pewien, że znajdziesz takiego kogoś. Jeśli nie, to możesz mi wysłać go na PW, pół godziny roboty i masz spowrotem. Co to da? 1) Tekst będzie w miarę do przyjecia 2) Ludzie przestaną sie z Ciebie nabijać 3) Będzie mniej zbędnego spamu 4) Będzie się dało czerpać przyjemność z lektury Howgh. |
Cytuj:
będę przepuszczał przez Worda teksty do fake ale nie posty bo by mnie nerwica wzięła każdy post przepuszczać GLOSUJCIE DALEJ LOCHY - MEDRZEC NARAZIE JEST 3-1 sorc |
Dobrze, że wreszcie to zrozumiałeś.
Mędrzec. |
Nareszcie, Albertus. Postów nie musisz, fake'i są ważniejsze. BTW. Widzicie, trzeba powoli, pokazując dobre strony. Krzykiem i wyzwiskami niczego nie osiągniecie.
Czyli mamy już 2 punkty na Mędrca (jeden mój, jeee) |
juz mi się chce robić następna część tylko czekam na was Jeszce 5 głosów
a tak e do tego co powiedziałeś myślę ze masz racje jak oni mnie wyzywali to tylko mnie w*****ali i nic z tego nie było a teraz Se przepuszczam tylko e mnie komp. w*****a bo wolno chodzi ale to nic |
za pomysł 3/5
za wykonanie 4,5/5 razem7,5/5 mają iść do dżinow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |