![]() |
@Upierz
We wszystkich tematach krytykujesz ludzi nawet jezeli filmik jest fajny.Skoro udało ci sie skonczyć grać w tibie to równie dobrze móglbys nie w*****ac ludzi na forum swoimi wypowiedziami. @Edit Nie we wszystkich ale i tak działasz mi na nerwy... Co do filmiku nic nadzwyczajnego ale grats;) |
Ehh....
Co ma jego znajomość angielskiego do pierwszego demona ? Koleś się ośmieszył , trudno. Ale już dajcie mu spokój i nie róbcie offtopu postami 'pouczającymi'. Poza tym nie każdy musiał uczęszczać na lekcje j.angielskiego . Istnieje takie coś jak wagary :D. Jak obejrze ,edytuje. Edit: Noo , ładnie Ci to poszło :D ( jak na takich skillach xD ) |
gz demona solo ;] a wy ludzie niemacie sie o co czlowiekaowi do dupy przyczepic ?? tylko o to że niezna angielskiego dobrze ??... jak ja biłem demona pierwszy raz to jakiś inteligent pieprzył coś że z hotkeyów demka ubić to łatwizna a sam miał 20 lvl żal ludzie wy tu komentujecie filmy czy jesteście jakimiś pieprzonymi znawcami językowymi i tibijskimi geniuszami z 200+ lvlami ??.. jakoś niesądze -,-
|
Omg ludzie komentujcie film a nie czepiacie się chłopaka -.-"
@TOPIC Film bardzo fajny (: Gz pierwszego demonka (: @DOWN Film jest FAJNY dla mnie, więc się nie czepiaj bo tobie może się połowa forum nie podobać -.- Wyrażam swoją opinię a nie komentuje innych. Patrz na siebie a nie na mnie bo każdy ma inny gust. A to z tą paniką... Przynajmniej trochę humoru a nie nuda... Pzdr |
Cytuj:
Cytuj:
A ta panika na początku, coś w stylu ,,łapy mi się trzęsą", to mnie najbardziej rozśmieszyła. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:54. |