Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   63 ms pking na pvp enforced (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121319)

Lipton'ek 18-03-2007 09:57

omg... zamkinjcie ten temat bo jeszcze wszyscy zacznąl (...) i to sie stanie nie do wytrzymania:baby:

Wielki Mancyz 18-03-2007 10:05

ten temat to klasyczny pokaz glupoty jak przeczytalem wypowiedzi to mi sie odechcialo zmarnować te 2-3 sekundy na zassanie filmu

Grzyb_Szyjny 18-03-2007 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1321468)
Ztary wylózój maż dobrom ortografje takom jak ja B) Morzemy zostaci bracimi hceż?

dziengz lecz mam juz brata ale za to morzesz byc siostrom ;]
czemu niekomentujeta filmiQ?
brak wam słuf?
wiem, zrozumiaue dzis ide na Questa blackd knight podobno bendzie hartkor
;))

Grzyb_Szyjny 18-03-2007 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz (Post 1321629)
ten temat to klasyczny pokaz glupoty jak przeczytalem wypowiedzi to mi sie odechcialo zmarnować te 2-3 sekundy na zassanie filmu

[RAP]TO CO TU KURWA JESZCZE ROBISZ JAK NIEOGLOONDALES FILMU TO WY*******AJ JOU JOU I TO JUSZ BO ZAWOLAM MOJEGO BRATA XADAMA WLASNIE MONTUJE NOWEGO BOTA A TY KURWA CO TYLKO SIEDZISZ NA TYM FORUM I PIERDOLISZ JAKIES GUPOTY JAK NAWET FILMU NIEOGLONDALES[/RAP]
JOU JOU JOU!@#$#

Wielki Mancyz 18-03-2007 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzyb_Szyjny (Post 1321638)
[RAP]TO CO TU KURWA JESZCZE ROBISZ JAK NIEOGLOONDALES FILMU TO WY*******AJ JOU JOU I TO JUSZ BO ZAWOLAM MOJEGO BRATA XADAMA WLASNIE MONTUJE NOWEGO BOTA A TY KURWA CO TYLKO SIEDZISZ NA TYM FORUM I PIERDOLISZ JAKIES GUPOTY JAK NAWET FILMU NIEOGLONDALES[/RAP]
JOU JOU JOU!@#$#

come back to żłobek plz ?

Grzyb_Szyjny 18-03-2007 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipton'ek (Post 1321617)
omg... zamkinjcie ten temat bo jeszcze wszyscy zacznąl (...) i to sie stanie nie do wytrzymania:baby:

TFOIA MORDA JEST NIE DO WYCZYMANIA
POZDRO
GRZYB
SZYJNY
SZCZEGULNE POZDROWIENIA DLA SNUPIEGO(GRZYBCA)

qq2 18-03-2007 10:12

Ludzie zal...
Czemu go prowokujecie??
Wiecie co to dzieci neo?
Ja myślę, że wiecie i nimi nie jesteście...
Tak więc dajcie przykład innym ;/

Grzyb_Szyjny 18-03-2007 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz (Post 1321641)
come back to żłobek plz ?

MORDA W QBEŁ JESTEM W ZERUWCE.
MUW SKOND JESTES TO NIEBENDZIE CI MIUO WPADNE Z QMPLAMI I BRATEM BUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAH AHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABU AHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAH AHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAH AHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAH HABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAH AHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHA BUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAH AHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABU AHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAH AHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAH AHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAH HABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAH AHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHA BUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAH AHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABU AHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAH AHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAH AHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAH HABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAH AHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHA BUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAH AHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABU AHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAH AHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAH AHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAH HA

Grzyb_Szyjny 18-03-2007 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qq2 (Post 1321644)
Ludzie zal...
Czemu go prowokujecie??
Wiecie co to dzieci neo?
Ja myślę, że wiecie i nimi nie jesteście...
Tak więc dajcie przykład innym ;/

NIEOGLONDALES FILMU TO SIE NIEWYPOWJADAJ, WYJC I ZAMKNIJ ZA SOBOM DZWI
BYE
CYA
NARA

JOUJOUJOUJOUJOU

Wielki Mancyz 18-03-2007 10:18

modki blagam was zamknijcie ten temat bo dostaniemy noobla w dziedzinie debilizmu jak ktoś przeczyta wypowiedzi założyciela tematu -,-... k żal ja już tu nic niepisze bo żal mi dupe ściska jak widze wypowiedzi tego geniusza wszechczasów

Grzyb_Szyjny 18-03-2007 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz (Post 1321654)
modki blagam was zamknijcie ten temat bo dostaniemy noobla w dziedzinie debilizmu jak ktoś przeczyta wypowiedzi założyciela tematu -,-... k żal ja już tu nic niepisze bo żal mi dupe ściska jak widze wypowiedzi tego geniusza wszechczasów

Ok, sorry poniosło mnie
Motki prosze i buagam, niesamykajcie tego tematu:P
SOrry za all

NO ALE KURWA TEN ZJEBANY WIELKI MANCYZ MIAL SIE NIEWYPOWIADAC TO CO ON KURWA PIERDOLI ZE MU DUPE SCISKAM?????

Thebill 18-03-2007 10:43

Lol
Śmieszny jesteś

DexteroO 18-03-2007 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thebill (Post 1321682)
Lol
Śmieszny jesteś

ty terz...

Grzyb_Szyjny 18-03-2007 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thebill (Post 1321682)
Lol
Śmieszny jesteś

wiem;]

hehehehh

v0n_oswiec0ny_ 18-03-2007 13:23

nie karmic trolla ^^

Ashlon 18-03-2007 13:41

No to sie troche ostrzezen posypalo, chyba 2 osoby przez ten temat zblizyly sie niebezpiecznie do granicy 10pkt ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03.