![]() |
6,o
Amber była więziona u Orków w pewnej wieży. Zagadajcie. Będzie gadać i gadać, Amber to spamer. ;p
Vial |
Dragon-Rook: weapon
Amber: The best weapons on this isle are just toothpicks, compared with the weapons warriorsof the mainland wield. O co jej chodziło? Niewiele kapuje. |
O to że bronie rookgardu nie moga sie równac z bronmi dostepnymi na mainlandzie. Są w poprównaniu z nimi "wykałaczami".
@Edit Napisałem wczesniej ze Amber boji sie dragonow orków i cyklopów.Mój bład :P 22:59 Amber: Oh, I fought orcs, cyclopses, minotaurs, and even green dragons. Ona walczyła z tymi potworami. |
Hehe, wiecie co willy mówi o CipFired;dzie? hehe;
Na polski to będzie: "Nasza małą małpka" |
@up
Wille to taki NCP ktora do każdego cos ma. Jedyna osobom o której wyraża sie pochlebnie jest Dallheim. |
@Up.
Oraz chyba jeszcze o Amber. Quite a babe... czy cuś. :P Vial |
Hehe, ludzie ludzie ! Czyżby nikt nie wpadł na to żepy zapytać o Dallheima tego kolesia od life fluidów ? Ja się go zapytałem o DAllheima a on na to " A man of a sword" ! Czyli wiedział o tym, że Dallheim miał Spike Sworda ! Potem jeszcze coś zrobię, ale co...to tajemnica...
|
@Up.
No nie jestem pewien. Na razie wpadli na to wszyscy. Zobaczymy jak będzie dalej. ^^ Vial |
Kylindra nie istnieje ^^ To juz stara bajka tibinews... Oni maja same fake'i etc. Nie wiem dlaczego CipSoft uznaje ja za oficjalna strone fanowska :/
|
Przeplosiny
Przeplaszam, że mnie tak długo nie było, ale nie chciałam spamować i byłam trochę zajęta inną grą komputerową 8o :p . To że Kylindra nie istnieje to możliwe, bo zobaczyłam to tylko na jednym forum Toma The Tannera, na którym do krótkiej chwili byłam bywalcem :).
|
Cytuj:
|
jak nie było sam probowalem... i co nic ! a tak btw. ten teamt był już poruszany :P
|
Cytuj:
Mi sie wydaje ze to z jakieś ksiazki było, chyba z aB, czy coś :P Nie wiem, ja tam elfami sie nie zajmuje :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A czy nie intryguje Was Amber? Kobieta o elfickiej urodzie, znająca różne języki, zaręczona z Dallheimem, właścicielem SSa, uciekła z Rooka, SS zniknął. Kendra[m] posiada miecz od tąd dostępny tylko Pokornemu. Te dwie postacie są do siebie bardzo podobne, o ile [jak już wcześniej wspomniałem] Kendra[m] rzeczywiście jest kobietą. A może Amber, to dziecko Kendry/Kendrama? A może na odwrót? Tutaj nasuwa mi się pewna myśl: Amber, gdy zaszła w ciążę z Dallheimem uciekła na Main zabierając ze sobą SSa... Tam urodziła dziecko o porażającej urodzie [od Amber] i niebywałej sile [od Dallheima]. W czasie gdy dziecko dorastało, Amber robiła sobie żarty z ważnych na Kontynencie osób. Została z powrotem wysłana na Rookgaard, lecz dziecko zostało same, bez opieki, posiadające jednak legendarnego Spike Sworda. Aż w końcu, pewnego dnia na wyspie pojawia się i od razu atakuje Cipfrieda, który był dla niej/niego bardzo miły [nie zapominajmy, że Kendra[m] był[a] mocno pokrzywdzony/a przez los]. Ufff... Ale się rozpisałem :D No, komentujcie to, co tu napisałem. Edit@ Cytuj:
|
Ktoś puścił w obieg nie potwierdzoną plotkę, że Dallheim był kiedyś zamieniony w szczura; podobno Hyacinth boi się szczurów; wiemy, że opisuje Dallheim'a jako "człowieka z miaczem" (jakoś tak)... Może kiedyś Dallheim chciał zabić Hyacinth'a, a ten (wiemy, że włada magią) zamienił go w szczura i zaszył się w swojej wieży. Od tego czasu boi się szczurów, bo wciąż sądzi, że któryś z nich to Dallheim :)
|
@Kejmil
No nie źle, nie źle xD. Amber ma własnie baradzo dużo wspólnege z tą czy tam z tym Kendrą[em]. Cytuj:
|
Inof o Pani Kylindrze jets z innego tematu poświęconemu zxagadkom rooka
|
[quote=Coray;1358965]@up
Niewyżyte dziecko neo ? QUOTE] Tak tak... a jaka ladna "linia" na srodku... :) @kejmil - no no... calkiem ciekawe :) tylko ze ja niewiem, po com bylo by to wszystko, po co CIPsoft, az tyle kombinowalo w sprawie tego SS'a. No tak wymyslili historie, ktore przelali do NPC, ktore mozemy dociec, rozmawiajac z owymi NPC. Lub za posrednictwem ksiazek... i niechce wierzyc, ze mieliby tak rozwinietą wyobraznie, zeby takie historie zrobic... tralala, Amber z Dallheimem w ciazy :D itp :) chociaz pomysl bardzo ciekawy... I wcale niewierze ze tak niejest... poprostu mowie to co mysle pozdrawiam |
A może przejście na maina naprawde istnieje tylko ze.... nie tunelem, a tratwą.:)
Przecież Amber popłynęła na mainland tratwą, a tratwa jest tam gdzie notatnik Amber i tam go zgubiła. Ona musiała być na mainlandzie ponieważ poznała Ferumbrasa i wiele innych osób mieszkających na mainie. |
Świetna robota! 8o
Gawron może mieć racje trzeba się temu bliżej przyjżeć, ale teraz nie mam na to czasu. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |