![]() |
Cytuj:
|
O kurwa co ty nie powiesz? ^.-
|
Jak widać, zabawa się rozkręca. Przewertowałem sobie kilkanaście filmików dzisiejszego dnia na stronie głównej tibicams z liczbą pobrań wiekszą niż
2,000. Wszystkie zawierały niechciane bonusy. Zamieszczone przez użytkowników, którzy załadowali na stronkę już niejeden filmik - podejrzewam, że więcej niż połowa ludzi, którzy to pobrali, nie uruchomili żadnego skanera, a co dopiero myśleć o dokładnej analizie pliku na własną rękę. Cytuj:
@EDIT Nazwa pliku to: ydemona |
A pamiętam jak mnie wyśmiewano kiedy mówiłem, że w *.rec mogą być wirusy.... hehehehe
down@ Może coś zrobić, lub nie. Ale jest :) i o to mi chodzi, że JEST. Poza tym, to tylko kwestia czasu aż będą działające wirusy w *.rec. Btw, naucz się czytać ze zrozumieniem. Gdzie ty tu widzisz panikę? Bo jestem od niej daleki. |
@ up
Taa teraz możemy się z ciebie śmiać że panikujesz na widok wirusa w .rec który nic mi nie może zrobić -.- Gz postępu! |
zaplon;d normalnie jestes boski;d
|
Jedynym wyjściem jest chyba zrobienie nowego formatu* w jakim beda zapisywane filmy, ale czy jest takie cos mozliwe to nie wiem bo nie zna msie na tym to tylko moja taka teza
|
Plik się nie uruchamia, a co najlepsze, nic nie robi.
http://i12.tinypic.com/3yq5cnr.jpg |
Cytuj:
|
zal
Zeby to sie uaktywnilo to musi byc do tego specjalnie stworzony Tibicam*****
a tak sei podniecacie bo jakis ciec soebi wrzucil zmieniony exe do tibiabr, filmik ktory i tak nie ebdize dzialal ani sie nie aktywowal sami zescie sa jak wirusy w rec. |
Moze i ktos wpakowac wirusa w .rec ale nie bedzie on dzialal, zrozumcie to bo pala siada jak to czytam. Jeszcze stety lub niestety nikt na tyle zdolny sie do tego nie przylozyl zeby zbindowac reca z wirusem ktorego Tibicam***** bedzie czytal.
Btw. kilka dni temu pobralem i ogladalem filmik ydemona.rec z www.tibicams~. Dlaczego jeszcze nie mam hacka ? :< :< :< |
Cytuj:
|
Ten rec może nie być rec, można podmienić żeby pisało rec. No chyba że film sie odpala no to już robota nie dla newbie hacker.
|
ehhhh..... no to mozemy sie zaczynac Bac Buuuuuuu......B)
Co ci ludzie nie wymysla ehhh...;( |
Cytuj:
Mała podpowiedź - pogrzeb w pliku loader*****. |
Cytuj:
"jak scrackowac ng" xD ja musze sie tym dzis pobawic :~ dzieki ,ze mi o tym przypomniales x.X znalazlem to w skrzynce x.x |
Ściagnełem, obejrzałem, a na koniec przeskanowałem i jakoś nic mi sie nie stało, postać dalej mam więc kogo wy chcecie oszukac?, Film jest czysty jak łza ;] a o to dowód
http://img233.imageshack.us/img233/6...bywirusdp6.jpg |
@up
No dobra, ale mi nadal wykrywa to samo. http://i13.tinypic.com/2upfzi9.jpg Załadowałem na virustotal i ten sam wynik. Chyba pobrałeś, nie to co trzeba. BTW: myślałem, że nie ma już ludzi, co używają IE do normalnego przeglądania stron. |
@Co do hexeditorów
Ściągnijcie jakikolwiek normalny ("czysty") plik rec i zmodyfikujcie go w edytorze hexagonalnym wprowadzając tak wielkie zmiany, jakich wymaga wprowadzenie wirusa. Następnie spróbujcie obejrzeć ten film via tibicam. W 99 przypadkach na 100 zmodyfikowanie jednej, losowej wartości powoduje niemożliwość uruchomienia filmu(tibicam go nie "czyta"). Zmienia się długość i zawartość 1 pakietu z danymi. W ten sposób robiono fałszywe filmy tibicam-zanim wprowadzono szyfrowanie pakietów serwer->klient. Wtedy jeszcze pakiety można było jakoś odczytać-a i tak zajmowało wystarczająco dużo czasu, aby pojawiło się raptem 5 czy 6 takich zmodyfikowanych filmów(MLS/th na secura, dslna jakimś pvp, sof/dwarven shield na rook). |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |