![]() |
moge zapodac troche swojego zyciorysu albo jakiegos zdazenia ktore mi utknelo w glowie? ale nie zeby caly tekst tak napisal, pol tak pol sciema...?? :) a jak mozna caly tekst, z checia umieszcze...
|
A jakie mają być marginesy? Bo ja zamierzam robić w wordzie, wtedy będę dobrze wiedział jaki to jest rozmiar czcionki i ile stron, ale nie wiem jakie marginesy!!! Może ktoś powiedziec? zwykłe 1,5 Lewo/Prawo/Góra/Dół??
|
A czy dozwolone jest zamieszczanie prac przez nowych użytkowników, takich, którzy nie mieli z Tibia.pl do czynienia wcześniej? Bo mój kumpel zastanawia się nad startem...
BTW, ja czytałem trochę jego dzieł. Jego największy błąd to trzymanie się sztywnych schematów, nieumiejętność stworzenia własnego świata - on czerpie (zbyt dużymi) garściami z D&D. |
Cytuj:
@In : standardowe marginesy wystarcza ;) @v0n : ty decydujesz o tresci opowiadania, wazne, zeby sie z regulaminem zgadzalo. |
A moge napisac opowiadanie na 10 stron w l33cie?;) Regulamin tego nie zabrania ^.-
|
Cytuj:
|
Ptk. 9 Praca nie może zawierać tekstów o charakterze rasistowskim, dyskryminujacym określone rasy lub religie, nie może ujmować ani użytkownikom, ani grupie moderatorskiej, ponadto nie może stać w niezgodzie z prawem polskim i europejskim.
Ale jesli tworzymy swiat fantasy z roznymi rasami typu orci , elfy , krasnoludy... to chyba mozna opisywac ze Krasnoludy nie nawidzą elfow ze sa takimi ,,rasistami w obec elfow'' itp itd. to bedzie taka praca dyskfalikowana? |
Fajnie, że taki konkurs jest... tym razem liczy się coś wiecej niż fuks :)
Tylko to ograniczenie do 10 stron A4 mnie dobija ;( ale jeszcze coś wymyślę Wiedźmina jeszcze nie miałem okazji czytać :] |
Cytuj:
@Oxy : a pisz se, tylko pozniej wyslij tlumaczenie, bo nikomu sie tego odcyfrowywac nie bedzie chcialo :P |
hmmm...
Nie wiem czy ktoś wcześniej już to pisał, ale czy to musi być o Tibii? Jeśli tak to wypas;] napewno napisze, bo do takich spraw to ja mam łeb;p Na polaku kiedyś napisałem o ekipie, która ma zajebać DLa xD. . .
|
O kurcze, no to szacuneczek...
Ciekawe, czy starzy wyjadacze 'twórczości' zanurzą swoje zębiska w konkursie. |
A będą jakieś wyróżnienia ? od tak, bez nagród lecz dla satysfakcji ;)
|
Ancient mage...
Ashari...
Heh... Juz mozecie sie bac! :D Biore pioro do reki i zaczynam pisac... Uczen Tolkiena... [; HAVE FUN&GOOD LUCK! Sanito Elbereth! [; Asha Tharazi... |
Moj maly lub duzy problem
Mianowicie ostatnio dopiero zaopatrzylem sie w komputer z angielskim windowsem itp wiec niemoge uzywac polskich znakow a niewiem jak to zrobic a sklepu polskiego pod reka niemam (mieszkam w szkocji) wiec Moderatorze mam pytanie czy przyjmiecie prace bez polskich znakow ? naprawde niewiem jak sobie z tym poradzic
|
Cytuj:
Tak, przyjmiemy. |
Cytuj:
Od poczatku twierdzilem, ze jury to ignoranci... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Choć masz rację, że jest to nieścisłość, to chyba jednak za bardzo czepiasz się szczegółów. |
Cytuj:
Jak sie cos pisze, to wypadaloby wiedziec, co sie pisze. |
Aye, Slay ma 100% racji.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49. |