![]() |
|
Rose of Heaven ROX!
|
hhaha Xairax bys sie wstydził
ej no No NO no!!:baby: bys sie wstydził sam siebie chwalic :D
|
Rose to Kasia, a ja jestem Michał :D
Zreszta spojz na swoj nick "best frager" lol |
Filmy fajne.
Jedna prosba - dawaj je na tibicams i bedzie okej ;] |
Zobaczymy co da sie zrobic ^.- narazie zbieramy material na dobre wmv wiec moze byc ciekawy B)
|
Cytuj:
Sorki ze tak późno odpisałem |
Cytuj:
P.S.Cały tekst to ironia, gdybyś jeszcze nie przerabiał tego w szkole.;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Celmir - wyraziłem swoją opinie na temat filmiku.Nie gram w tibie z pół roku, ale wydaje mi się, że w takich sytuacjach o wiele lepiej bym się zachował ale podkreślam wydaje mi się .I po co ta ironia z twojej strony?
|
HAHAHAHHAHAHAHHAHAAH Celmir NUUUB
ej po co ta glupia krytyka, gadac kazdy umie jezorem w wyskoczyc na pvp to nikt....
@Jovere'xik mamy gdzies twoja pinie ze nie pokazal rzadnego pvp jak on wogole nie zdarzyl cos zrobic bo ci kolesie wywalaja placka za szybko, :) nie nasza wina ze oni nie umia uzywac czaro i run leczacych. @Kasztaniaczek: ze nie poakzal pvp to nei znacyz ze go nie ma... a ta krytyka bez sensu bo tematem tego postu nie sa "pvp Celmira" tylko filmiki, jak sie nie podoba to idzcie sobie zwalic i klocki poukladać moze wam ulzy A jak jestescie odwazni wyskoczcie na solo z nim lub ze mna na OTS ? jesli nei boicie sieoczywisice... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to jeszcze gorzej
jak chodzi o pvp pawla to gorzej dla nich :) w piatek o 17 zrobie tu posta z ip itp. 1 vs. 1 jak nie bedzie lagow na ots bo ja mam 256 i czsem hujia ) bedziesz o 17 w piatek?
|
Cytuj:
|
Jestem za!! tylko jak chara zrobie to dasz sie z mapką zapoznać nie?
|
O czym wogole jest mowa tu nie chodzi o pvp poszczegolnych jednostek ale o to jak oni potrafia sie zgrac i wydaje mi sie ze calkiem dobrze im to wychodzi poniewaz docelowe osoby padaja dosc szybko i sprawnie.
|
Tu nie chodzi o pokazanie kto jest lepszy ... ciesze sie ,ze potraficie wyrazic swoja opinie B)
Ale ta na serio to all Hunter :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |