![]() |
20(scor 10)
Na upartego to i na Harmonii można być PK:evul: Warszawa Zdecydowanie za dużo:D Pally albo scor( ostatnio ten drugi) |
uwielbiam pk :)
lv 25
-uwielbiam pk gdyby w tibi nie bylo można byc ludzi nie gral bym w tibie :], ja Zyje z Pk i nie rozumiem serwow NoN-pVp -Ostróda -mmm jak z kolegami pekuje to okolo 6 godzin a jak lv nabijam albo magiczny lv to 2,3 dziennie :berserk: -master sorcer ale chwliowo nie mam pacc:/ qurde musze nabic wyszszy lv bo musze dobrze walic z ue :baby: narazie mam 47magiczny:) |
47 lv elite knight
gram sporo mam red skulla ale nie zabijam kogo popadnie tylko osoby wybrane :P |
nie moge odp.
Nie wiem jak odpowiedzieć bo narazie mam 8 lvl knaja ale to moja nowa postać a za tydzień zaczne robić lvl (zrobie ta z 30 i potem dalej trenie).
wienc chwilowo nie wiem co odp. !! :/ |
lvl 51 knight
pekuje ile wlezie Gdansk mmm ile gram? wogole nim nie gram -.- wbiajm sie raz na tydzien na minutke :P czasem kogos zabije i zostaje 15 minut w grze -.- |
Ja mam palladynke na 27 levelu :/ cienki wiem, skille 63/49 :P też cienke no ale cuż nie pekuje bo jestem na swiecie not PVP ^^ przynajmiej mam spokuj :) bo mnie nikt nie tłucze
|
Te przedziały są do D*** bo np. jeżeli ktoś ma 30 lvl ( jak ja ) to ma zaznaczyć "15-30" czy "30-45" ... DO D*** !! 8o
|
1) 11 prawie 12
2)nie ale jak ktos mnie zaatakuje zwłaszcza 6-10 lvl zabijam 3)z Bydgoszczy dokladniej z mojego pokoju 4) zależy od dnia ale tak 3-6 godz. 5)druid :berserk: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |