![]() |
Imargam 1:0 Orshabaal
Imargam 1:0 Morgaroth Imargam 0:0 Ferumbras Imargam 1:2 Taifun Devilry Imargam 0:1 Hydra (stare :D:D) Cóż, należało ci się. I ja jestem pewien, że wpadłeś w tego trapa przypadkiem, i teraz tylko mówisz że chciałeś ratować Zwidka :) zwyczajnie coś nie wyszło, Zwidkowi udało się uciec, więc mówisz że miałeś zwrócić ich uwagę etc etc. Pathetic :D |
Jest ale sie ciesze !
hahahaha, juz nie jestes taki kozak |
Wiadomo ziomki wiecie lepiej jak bylo bo tam byliscie :D:D:D:D
|
Dość ciekawe.
A metody Taifuna uważam za przegięte... I pomyśleć ze to qmpel qmpla z rl ;d Ale cóż, Tibia ma służyć jako rozrywka, więc walczcie dopóki wam run, pacca oraz chęci nie zabraknie :) GL & HF! |
Dajcie rehosta ktoś plz, musze to zobaczyć :D
|
Cytuj:
|
Ima wez na cos normalnego wsadz filmik np upload cos tam albo jeszcze co innego bo polowa nie sciagnie z rapida
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ssa zmniejsza hity od atakow fizycznych,misiaczku.
|
|
Owned
@Loterrs: Dałem Ci licencje, żebyś mógł kopiować moje cytaty do opisu?xD Odpowiedź jest jasna a więc jeśli możesz to usuń to...Bo zacznę Ja Ciebie cytować i zobaczysz, że to nie jest miłe...
@Offtopic: Ci co wchodzą tutaj aby nabić posta który będzie brzmiał mniej więcej "Imargam jesteś Newbie i kłamiesz, że ratowałeś Zwidka" to niech wyjdą. |
omg ale nooby... co myslicie ze imargam wam da jakis fri item ?? ogarnijcie padl jak noob i nic tego nie zmieni a to wolne forum wolny kraj wiec s*******ajcie ... IMARGAM TO NOB I NIE RATOWAL ZWIDKA!!
|
Owned
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Owned
Cytuj:
|
jacy wy jestescie zalosni rotfl
@ItamThou Imargam 1:2 Taifun Devilry Congratulations! You've been added to the brain transplant list, as yours obviously ain't working. @Wielki Mancyz zamiast sie zjednoczyc polak z polakiem h-lvle i razem expić to sie na*******ają jaki to ma sens skoro i tak nikt niewygra bo ani jeden ani drugi nieustąpi i ciągle będą na siebie robili wjazdy ?.. expowac to ty sobie mozesz na non pvp jak ciebie to tak bardzo jara, servery pvp sa po to zeby expic i walczyc miedzy soba, ja oczywiscie popieram ta druga opcje :) WOJNY SA PIEKNE @wrogonastawiony zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;] ktos tu nie umie czytac :\ Zlamiłeś, wystawileś im sie na tacy, chciales zgrać bohatera a tu cyk myk i gleba widac ze potrafi sie poswiecic dla swoich ludzi, przynamniej ma dla kogo ;) Ziomków to Ty masz w piaskownicy.. a ty rozmawiasz ze swoim dmuchanym przyjacielem lol btw. zaczynasz sie juz powtarzać, a jak masz pisac to samo to lepiej wogule nie pisz. a ty sie lepiej wogUle nie odzywaj klopsie @Always hunted Cóż, należało ci się. I ja jestem pewien, że wpadłeś w tego trapa przypadkiem, i teraz tylko mówisz że chciałeś ratować Zwidka zwyczajnie coś nie wyszło, Zwidkowi udało się uciec, więc mówisz że miałeś zwrócić ich uwagę etc etc. jakby nie chcial nikogo ratowac to w odpowiednim momencie mogl pobiec na dol w strone PH zszokowany taifun prawdopodobnie by go nie zauwazyl bo zajal sie zwidkiem Pathetic naprawde mocne slowo :O @Tom@$Z A metody Taifuna uważam za przegięte... I pomyśleć ze to qmpel qmpla z rl ;d o jakich ty metodach rozmawiasz? @Misiuuu wiesz, moge sie mylić ale jak tajfun ciśnie 120 msa z utamo vita i ssa na 1 mort hura?? o.O chyba nie ogladales dokladnie filmiku, obejrzyj jeszcze raz i sprawdz jak padl barles karste. a tak na marginesie to bardzo ciekawe bo z tego co mi wiadomo ssa nie dziala na mort hury? o.o ale moge sie mylic :| |
Tajfunek 1 raz poczuł smak walki.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |