![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Taifun jest senior tutorem a gra z bratem :P Pozatym każdy może zostać tutorem. @down Ale criminal znika po 6 miechach więc też możesz zostać. |
Cytuj:
|
lol...
Ja nie wiem jak można grac we 2-3 osoby jezcze nigdy tak nie gralem
Gram sam i sie ciesze że sam osiongłem 94 Lev.... po 2 wali mnie kto ze Norbim jest shakowany wiem ze jest noobem a feifna~ Jest moim rl ... Norbim JESTES NOOBEM . cya .... |
nie wiem co mam powiedziec o takim czlowieku... no ale moze wy tez nie jestescie bez winy dlatego to zrobil. no ale nic i tak gratz anni
|
Harcerz mogłeś to inaczej rozegrać xD zamiast ich blokować tam mogłeś z nimi stanąć do screena i ... no wiecie co :D
|
Cytuj:
|
reshot pls
|
Zawsze chcialem cos takiego zrobic ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic: nie wiem, jak to był hacker to po ch.uj z nim szli, bo prawdziwy owner bez itema zostanie, a jak to nie hacker to noob jakiego świat nie znał... |
Ja nie w temacie, ale czemu tak tego Norbi~ wyzywali tam?
|
Po co sie wypowiadasz jesli nawet filmu niewidziales?
Wystarczy chwila i bys sie dowiedzial, co kto i dlaczego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Gratuluje ;p |
Cytuj:
@ktos tam up Nie zgodziliby sie na wspolnego screena, bo wiedzieli, ze to hackera, ale wmawiali sobie, ze nie ... |
Cytuj:
|
Ale wy jestescie poj*** jedna osoba ktora wykonywala ten quest jest moim dobrym znajomym z innych swiatow.Do tej osoby zagadal prawdziwy Norb~ z innego konta i mu mowil ze zostal hackniety i ze nie odzyska juz postaci i woli grac jakims 29 druidem(wiem brzmi to smiesznie ale tak bylo)dostal pozwolenie od niego ze moze z nim(HACKEREM) sie wybrac na anhi.
Iles tam up@ Mowisz ze jest twoim rl znajomym a osoba wykonująca ten quest tez pytala sie ciebie o zdanie, byles obojetny nic nie zaprzeczales a teraz piszesz glupoty ze NIE POWINNI ISC!? |
Nie zaprzeczałem bo to jego sprawa,może i dał pozwolenie ale moim zdaniem wy powinniście zaprzeczyć i nie pójść(nawet na chłopski rozum,przeciez on mógł was nie puścić w ogóle-.-)
|
OMG !!!!!1111oneone
Czemu kazdy mowie "Norbi noob " Prawdziwy owner Norbiego byl naprawde w porzatku , za kazdym razem jak widzial mnie na redzie, uhal mnie za swoje uhy bo jak to mowil " Ja ci dam cale hp " Pomyslcie czasem i zauwazcie ze to jebany hacker bloczyl ich na anni a nie Norbi X( ;( |
Ale noobeq z tego ziomqa.
Miejmy nadzieje ze teraz nie bedzie mial zycia na tym servie :D |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |