![]() |
Kogo Laen Loysa i James Carosa ? 2 wielkie n00by które nie umieją nic zrobić na wojnie a caros wogóle się nie pokazuje bo to taki noob że o kur*a
Harcesh ubił carosa miejąc 75 lvl a james miał 131 huehue ( SOLO ) |
Nie no totalny owned, na tym mostku zamiast w duł zeiść duski normalnie stali i patrzyli jak dwóch sorkow obrywa i pada zal a co do spaawa to nie wiem jak mozna bylo stac w miejscu i patrzec jak mwaluja do okola zamiast uciekac , gratulacje dla jego pvp n/c
|
Spaaw poprostu mysal ze jak ma 196 lvl kina to go bic nie beda i pewnie chwalil sie na tsie "a ja sobie biegam dookola nich" itp... A wbili go w mape ;D
|
@Up
Jak on może tak myśleć skoro zabili go już 2 razy przedtem?n/c |
Cytuj:
|
To ja może dodam coś od siebie:
Duskiness- bardzo złe zgranie. Przydałoby się troche bardziej wysilić i zainwestować w serwer Ventrilo. Pograjcie trochę na OTS'ach, to poćwiczycie. Vision- Całkiem ładne zgranie, ładne masslogi. Jednak nie potraficie grać na serwerach, na których od początku nie zaczynaliście (np. Thoria, ładnie was z tamtąd moja gildia wykurzyła :) ). Co do filmu- Little Owned. Over and out, Bye. |
Cytuj:
Mimo to, OpenBattle bylo piekne :) Gratz Vision =] |
I jak samopoczucie?Mowiłem ze jak Moje kochane Visino lognie to juz kruchopo bedzie.Hail Vision btw ile bylo bo tak szybko padali ze nie zauwazalem;]
|
no Właśnie co Dre Furora ma z Tym Exori Flam ?!?!?!
jak zabijali imargama uderzał z tego w yubova chyba lol hotkeye mu sie pojebały myśli że z sd strzela a nie patrzy się na monitor i nie widzi coi robi takie jest moje zdanie ;q |
a Czesiu ubił spaawa hehe:D
I czesio jest rycerzem czesławm smukłe dziewice jeszcze dalej vision sie podbojuje i bedzie gitewnie:D |
Wojna ciekawa. Duski jakoś tak im nie idzie. W ostatnim battle był remis. Hail Vision.
Na aurerze też tak było że na początku ROM wygrywał a potem FAG zaczął ich cisnąć. Wojna się skończyła bo liam dostał kolejną kasacje. Ale może mi ktoś powiedzieć co się stało z Fast'molt'em, bo przestałem z czasem śledzić wydarzenia na servie. |
@up
postac usunieta z powodu sharingu (dzielenia konta) co do wojny to najbardziej utkwila mi w glowie akcja na moscie.... kiedy to dusski blokowali ludzi z swojej gildii , podarowali vision 3 fragi , ale co tu oczekiwac po pvperach typu dre AHUHUAUAHHUA |
furpra war
Jak widac Furora należy do Vision ...
GooD LoCk VIsion ^^ |
Jebac Vision - Dlatego Spaww tam dolaczyl
On wie ze w Vision to sa cioty i nawet w przypadku kleski duskow chociaz to jeszcze daleka droga woli ojebac ten server niz byc na takim powalonym swiecie jak furora w srod debili stanu tibia a tak pozatym Imargowno smierdzi szambem i niech s*******a brzydal jebany |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Up jest zwidek , lepiej uciekać!:o !:o !
@*Vjefroon* Nie rozumie co ty napisałeś:p |
Duski dadza wbic rsy+ ban dla vision a pozniej zalatwi sie delete, tak ja z fast'moltem:)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |