Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Furora war... 25.03.07 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=122341)

LaRrYxX 26-03-2007 19:58

Kogo Laen Loysa i James Carosa ? 2 wielkie n00by które nie umieją nic zrobić na wojnie a caros wogóle się nie pokazuje bo to taki noob że o kur*a
Harcesh ubił carosa miejąc 75 lvl a james miał 131 huehue ( SOLO )

Feliex1 26-03-2007 20:13

Nie no totalny owned, na tym mostku zamiast w duł zeiść duski normalnie stali i patrzyli jak dwóch sorkow obrywa i pada zal a co do spaawa to nie wiem jak mozna bylo stac w miejscu i patrzec jak mwaluja do okola zamiast uciekac , gratulacje dla jego pvp n/c

Kakaa 26-03-2007 20:16

Spaaw poprostu mysal ze jak ma 196 lvl kina to go bic nie beda i pewnie chwalil sie na tsie "a ja sobie biegam dookola nich" itp... A wbili go w mape ;D

Drakonir 26-03-2007 20:39

@Up
Jak on może tak myśleć skoro zabili go już 2 razy przedtem?n/c

Bjoern Shu 26-03-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1335560)
Kogo Laen Loysa i James Carosa ? 2 wielkie n00by które nie umieją nic zrobić na wojnie a caros wogóle się nie pokazuje bo to taki noob że o kur*a
Harcesh ubił carosa miejąc 75 lvl a james miał 131 huehue ( SOLO )

james caros ma nowego ownera od 130 lvla, to tak odemnie :p

Eagler 26-03-2007 21:38

To ja może dodam coś od siebie:

Duskiness- bardzo złe zgranie. Przydałoby się troche bardziej wysilić i zainwestować w serwer Ventrilo. Pograjcie trochę na OTS'ach, to poćwiczycie.

Vision- Całkiem ładne zgranie, ładne masslogi. Jednak nie potraficie grać na serwerach, na których od początku nie zaczynaliście (np. Thoria, ładnie was z tamtąd moja gildia wykurzyła :) ).

Co do filmu- Little Owned.

Over and out,
Bye.

Susan-Dark 26-03-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feliex1 (Post 1335596)
Nie no totalny owned, na tym mostku zamiast w duł zeiść duski normalnie stali i patrzyli jak dwóch sorkow obrywa i pada zal a co do spaawa to nie wiem jak mozna bylo stac w miejscu i patrzec jak mwaluja do okola zamiast uciekac , gratulacje dla jego pvp n/c

A ja chcialbym dodac, ze na tym moscie dal Charonsi dal logga [omg] i ze Dre'Furora bil Raaell Nabu z exori flam [lol?]

Mimo to, OpenBattle bylo piekne :) Gratz Vision =]

Jucha Furora 26-03-2007 22:07

I jak samopoczucie?Mowiłem ze jak Moje kochane Visino lognie to juz kruchopo bedzie.Hail Vision btw ile bylo bo tak szybko padali ze nie zauwazalem;]

LaRrYxX 26-03-2007 22:48

no Właśnie co Dre Furora ma z Tym Exori Flam ?!?!?!
jak zabijali imargama uderzał z tego w yubova chyba lol
hotkeye mu sie pojebały myśli że z sd strzela a nie patrzy się na monitor i nie widzi coi robi takie jest moje zdanie ;q

Jucha Furora 26-03-2007 23:32

a Czesiu ubił spaawa hehe:D
I czesio jest rycerzem czesławm smukłe dziewice jeszcze dalej vision sie podbojuje i bedzie gitewnie:D

Tomcio Pall 26-03-2007 23:49

Wojna ciekawa. Duski jakoś tak im nie idzie. W ostatnim battle był remis. Hail Vision.

Na aurerze też tak było że na początku ROM wygrywał a potem FAG zaczął ich cisnąć. Wojna się skończyła bo liam dostał kolejną kasacje. Ale może mi ktoś powiedzieć co się stało z Fast'molt'em, bo przestałem z czasem śledzić wydarzenia na servie.

Wigget 27-03-2007 01:37

@up

postac usunieta z powodu sharingu (dzielenia konta)

co do wojny to najbardziej utkwila mi w glowie akcja na moscie....
kiedy to dusski blokowali ludzi z swojej gildii , podarowali vision 3 fragi ,
ale co tu oczekiwac po pvperach typu dre AHUHUAUAHHUA

GoLeeM 27-03-2007 04:14

furpra war

Jak widac Furora należy do Vision ...

GooD LoCk VIsion ^^

Xerizzezo 27-03-2007 14:11

Jebac Vision - Dlatego Spaww tam dolaczyl
On wie ze w Vision to sa cioty i nawet w przypadku kleski duskow chociaz to jeszcze daleka droga woli ojebac ten server niz byc na takim powalonym swiecie jak furora w srod debili stanu tibia
a tak pozatym Imargowno smierdzi szambem i niech s*******a brzydal jebany

*Vjefroon* 27-03-2007 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakonir (Post 1335467)
ps: zauwazył ktoś, że ostatnio Spaaw pada w każdym starciu? ;)

Nie:confused:

kozak a'la Magrami ? xD

Watto 27-03-2007 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerizzezo (Post 1336556)
On wie ze w Vision to sa cioty i nawet w przypadku kleski duskow chociaz to jeszcze daleka droga woli ojebac ten server niz byc na takim powalonym swiecie jak furora w srod debili stanu tibia

Zalosny jestes, zarowno jako kibic jednej gildii, jak i czlowiek =/ Ja bym nie chcial tak byc zagrzewany do boju poprzez obelgi kogos z kompleksami.

Zwidek 27-03-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerizzezo (Post 1336556)

jebać to można ciebie i Cracovie

Drakonir 27-03-2007 19:42

Up jest zwidek , lepiej uciekać!:o !:o !
@*Vjefroon*
Nie rozumie co ty napisałeś:p

Xzonixek 27-03-2007 19:51

Duski dadza wbic rsy+ ban dla vision a pozniej zalatwi sie delete, tak ja z fast'moltem:)

Cytuj:

jebać to można ciebie i Cracovie
Może ciebie i lechie?:>

neen 27-03-2007 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xzonixek (Post 1337214)
Duski dadza wbic rsy+ ban dla vision a pozniej zalatwi sie delete, tak ja z fast'moltem:)

Może ciebie i lechie?:>

Jebac i to i to ! POGON SZCZECIN GORA !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11.