![]() |
Cytuj:
TAK TO MA SENS. Czy Ty jesteś naprawde taki głupi że nie rozumiesz ? 18:02 Kawill: There are five different blessings available in five sacred places. These blessings are: the spiritual shielding, the spark of the phoenix, the embraceof tibia, the fire of the suns and the wisdom of solitude. Tak każdy npc pisze, i sprawdz teraz "kolejnosc blessow" A tak na dodatek to nie pisalem KOLEJNOSCI KUPYWANIA BLESSOW jak Ty, tylko ogólną ustaloną przez cipsoft kolejnosc blessow -.- Naucz się czytać ze zrozumieniem, omg zal. Cytuj:
|
@ KubaGuzikkk
Każdy Npc mówi nam te same nazwy blessów, ale nie jest tam powiedziane, gdzie mamy kupować i gdzie się one znajdują.. Więc ja rozumiem to tak, że gdyby było tam napisane "The first blessing is in north of Carlin and must buy it first if you wanna buy second" to jest oczywiste, że musimy kupić to jako pierwszy... CipSoft nie daje nam do zrozumienia, że tak musi być, lecz zostawia nam poszlaki, więc nie mów mi o jakiejś "kolejności" blessów... Cytuj:
P.S Jedyna dobra rzecz u Ciebie to to, że masz Avatar z rysunkiem płyty St.Anger od Metallica hail! |
Bardzo dobry poradnik 10/10 poprostu 0 błedów!!!! Excelent
|
@Regusek;
Widzę, że nadal mnie nie rozumiesz, ale postaram to sobie wytłumaczyć Twoim wiekiem. kthxbye. Cytuj:
|
Wszystko fajnie tylko że jest już jeden podobny poradnik nie zawiera on tylu ss i ma kilka błędów gdybym miał wybrać który poradnik jest lepszy to powiedziałbym że ten :)
|
spoxiol
dzieki przyda sie ;)
|
Fajny poradnik, niema bledow wszystko ok fajne ss'y.
10/10 Tylko szkoda tych mf na te obliczenia xD :) Pozdrawiam Ancient |
Cytuj:
I te Twoje posty wez pomysl zanim cos napiszesz. -.- |
:)
Nic dodać nic ująć mistrzowska robota :cup:
|
Rip
Regusek
Ta nazwa uzytkownika znajoma z Aldory czyzby Regiusek nie mial 88 lvl i go hakli .... X( Troche nie czaje twojego poradnika !! |
dzieki ale nawet z poradnikiem 4 blessa dlugo szukalem
|
Bardzo dobry poradnik przejrzysty,Dobrze wykonany:)
Daje 9.6/10:) Bez problemu każdy będzie z niego dobrze korzystał:p |
Te blessy można kupować nie po kolei???? Jeśli było takie pytanie to sorry ale nie chciało mi sie wszystkiego czytać
|
@ drabu
Można kupować w dowolnej kolejności :) |
Thx napewno sie w nie zaopatrze :D
10/10 |
Ehhh.... Mam nadzieje ze nie bede musial z niego juz korzystac :>
|
Bardzo ładny poradnik!
Bardzo dobry i przejrzysty poradnik! Zawsze zastanawiałem się co to jest wogóle bless i do czego on służy :)
|
Bardzo ładne wykonanie. 10/10 Pisz więcej poradników !
|
Bardzo dobry poradnik, przydaje sie okolo 60+ lvl.
|
Powinienes napisac Blessy wg takiej kolejnosci:
Thais Kazo Carlin Ab Edron A nie musze biegać xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |