Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Vision nie przestaje :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=122709)

Kakaa 29-03-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nunarah (Post 1339734)
widzialem nagranie qel-a ale normalnie nie wiem co on chcial zrobic:D a loot byl czy aol?:D

JA PIE*DOLE

jaki nob !!!!!
wez dzieciak przeczytaj wyzej co Barles napisal ok ?
i wroc na otsy czy cos w tym stylu

Lavus 29-03-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cwenu (Post 1339642)
moze jebnal gdzies loota
napewno ma jakiegos 50 ek :baby:
jeśli sobie expil na demcach a ci mu przylezli mass log to pewnie ukryl loota bo mial cenny a kaski ma coraz mniej :)

nie wiadomo
wiec wcale sie nie zesral zreszta w tamtych korytarzach nie mial by jak uciec!!
pozatym taifun najmniej sra w pory z dussków
i dusski powinni zrobic sobie akcje stanąc na jedym sqm w miejscu gdzie nie ma noobów
i czekać na vision i tak stac nie ruszac sie!!nie wbijac skulli czekać aż oni zrobią yellow potem vison dostaje combo a gfb taifun robi Ue i opa opa!!

czytając twojego posta , nieżle się uśmiałem ;)

Onkad 29-03-2007 16:49

Pięknie, przynajmniej nie dał im satysfakcji z ubicia 280 MS-a.
I według mnie to właśnie jest postawa honorowa + racjonalne myślenie,
gdyby stanął do walki to na 100% by przegrał z cipbotem a tak natomiast utarł nosa Vision.
Heh, to musiało być dobre lecą wszyscy na taifuna a tu nie ma go i nie będzie fraga xD

Iron'knight 29-03-2007 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1339418)
Dla Taifuna nocny mass log skończył to się tragicznie :P Ze strachu popełnił samoboja
Mar 29 2007, 02:52:45 CEST Died at Level 280 by a demon

Na filmku widać Kolka deda ponieważ Taif się zesrał w pory i popełnił samoboja, a reszta przydupasów(Spaaw i James) dała loga :D

http://www.rogepost.com/n/3099219435

A ty sie czasami w gacie nie zesrałeś ?

-edion- 29-03-2007 16:51

huh :|||||||||

Lavus 29-03-2007 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Onkad (Post 1339808)
Pięknie, przynajmniej nie dał im satysfakcji z ubicia 280 MS-a.
I według mnie to właśnie jest postawa honorowa + racjonalne myślenie,
gdyby stanął do walki to na 100% by przegrał z cipbotem a tak natomiast utarł nosa Vision.
Heh, to musiało być dobre lecą wszyscy na taifuna a tu nie ma go i nie będzie fraga xD

jeżeli uważasz , że to była honorowa postawa , to ja uważam że taifun to tchórz

chesek 29-03-2007 17:01

A czy honorowe jest to, jak 10 osób bije 1?

Khalak 29-03-2007 17:04

Łoo matko i córko...

Tchórz, srusz - LUDZIE, to tylko gra! Nie osądzajcie człowieka za to, jak zachowuje się w grze :baby: Przecież wielu ludzi wolałoby zabić się samemu niż dać satysfakcję innym. Honor? Jak już się czepiacie honoru, czepcie się tych co dali loga...

Lavus 29-03-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chesek (Post 1339827)
A czy honorowe jest to, jak 10 osób bije 1?

a pamietasz czasy jak vision było 20 a aberratio 2 razy tyle?,kto wygrywał,chyba każdy pamięta

Lavus 29-03-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khalak (Post 1339829)
Tchórz, srusz - LUDZIE, to tylko gra! Nie osądzajcie człowieka za to, jak zachowuje się w grze :baby: Przecież wielu ludzi wolałoby zabić się samemu niż dać satysfakcję innym. Honor? Jak już się czepiacie honoru, czepcie się tych co dali loga...

Tak czy siak, taifun by padł , i ja (przynajmniej) bym na jego miejscu walczył.A tak oddał życie bez walki ;]

Pavel321 29-03-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavus (Post 1339830)
a pamietasz czasy jak vision było 20 a aberratio 2 razy tyle?,kto wygrywał,chyba każdy pamięta

Co ma piernik do wiatraka ? ...
To zupelnie inna sytuacja niz ta ktora widac na filmie ... bo przeciez 20 na 40 to nie to samo co 1 na 10 ... jak taifun by dostawal na ture kombo z sd po pare tysiecy to by napewno nie przetrwal to lepiej bylo postapic tak jak on ;]

Lavus 29-03-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavel321 (Post 1339840)
Co ma piernik do wiatraka ? ...
To zupelnie inna sytuacja niz ta ktora widac na filmie ... bo przeciez 20 na 40 to nie to samo co 1 na 10 ... jak taifun by dostawal na ture kombo z sd po pare tysiecy to by napewno nie przetrwal to lepiej bylo postapic tak jak on ;]

Każdy ma swoje zdanie:)

Twoj_Miszcz 29-03-2007 17:18

kiedy wrzucicie to an youtube ? ;O czekam z niecierpliwoscia...no chyba ze juz wzuciliscie to link plx :) chcem to zobaczyc :S

Cery 29-03-2007 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavus (Post 1339833)
Tak czy siak, taifun by padł , i ja (przynajmniej) bym na jego miejscu walczył.A tak oddał życie bez walki ;]

I stracił całą zawartość bp i ekwipunek ? gz : o
Tak jak już wcześniej mówiłem dobrze, że nie dał im satysfakcji z fraga. A loota ooddał pewno koledze z gildi w aolu ; )

@down

Każdy ma wolność słowa więc o co Ci chodzi?

Skomentowałem tylko twoją wypowiedź

Lavus 29-03-2007 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 1339851)
I stracił całą zawartość bp i ekwipunek ? gz : o
Tak jak już wcześniej mówiłem dobrze, że nie dał im satysfakcji z fraga. A loota ooddał pewno koledze z gildi w aolu ; )

Tak jak już napisałem wcześniej , każdy ma swoje zdanie , człowieku czytaj...

Zaphi 29-03-2007 17:47

no i miejmy nadzieje ze dal komus bp i dobrze ze nie dal okazji dzieciom z vision na fraga bo zaden tam na to nie zasluguje
czemu cale vision to tempaki ? takie mam jakies wrazenie ogladajac tylko filmy i czytajac stronke o;

Hellraiser 29-03-2007 17:52

"Vision nie przestaje :D",..

,.. i zaprzestać, nie zaprzestanie,..

Cery 29-03-2007 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaphi (Post 1339889)
no i miejmy nadzieje ze dal komus bp i dobrze ze nie dal okazji dzieciom z vision na fraga bo zaden tam na to nie zasluguje
czemu cale vision to tempaki ? takie mam jakies wrazenie ogladajac tylko filmy i czytajac stronke o;

A oglądałeś battle przy obrzeżach thais? ktoś na GC napisał

"bende"

HAIL DUSKINESS!

Khalak 29-03-2007 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavus
Tak czy siak, taifun by padł , i ja (przynajmniej) bym na jego miejscu walczył.

Z racji że to tylko gra ja też. Na jego miejscu chlastąłbym UE (w porywach do trzech - many by mu raczej styknęło) - najwyżej ST poszedłby na bodajże 9 miechów się czochrać do lasu. Poza tym można to napisać normalnie, np.: "Szkoda, że Taifun nie walczył.", a nie jaki to z niego tchórz, bo jestem pewien, że 3/4 naabów z tego forum w rl go nie zna i z tej właśnie beczki nie ma prawa wydawać takich osądów B)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavus
A tak oddał życie bez walki ;]

Raczej się z Tobą zgodzę, z jednym 'ale'. Oddał życie 'wesołkowatego piksela' (pzdr. dla Nonsensopedii ;) ) a nie swoje. [moje spekulacje] Gdyby walczył mogłoby być ciekawie, ale skoro całość komuś oddał (najprawdopodbniej) nie miał czym - mógł sobie zostawić trochę runek i manasów i walczyć, no ale cóż - wolał zachować kasę a jednocześnie nie dać Vision satysfakcji z fraga... a z resztą - w takiej sytuacji (jak został już bez eq) najprawdopobniej zrobiłbym to samo :) Ale i tak ciekawiej by było, jakby w myśl spartańskiej zasady "zejścia z tarczą lub na tarczy" ruszył na Vision i czekał, aż go zabiją B) To by było dopiero widowisko :)[/moje spekulacje].
Pozdro ;)

Lavus 29-03-2007 18:13

ja bym na jego miejscu ciskał sorców z mort hura wkońcu napewno by któremuś się mana skończyła

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26.