![]() |
No Sheali..... :)
Niezle niezle :D |
a ja powiem wam ze to FAKE jak sie patrzy .. jaki Sorc/Drut soluje DLa bez Mana Shielda??:>Coprawda jest tam energy ring ale watpie zeby pnan go zalozyl... .. poniewaz by mial mniej many i po co ladowal sie MFami jak zdial Energy ringa?
smierdzacy fake z wrabianie forumowiczy ze niby prawda |
No... no ładnie Sheali tak trzymaj :)
@Xelede: Czytaj uważnie wszystkie posty w temacie, a potem pish "fake". Moim zdaniem "fakiem" jest twoja morda bo jestes zmutowany genetycznie, no dobra żartowałem. Sheali napisał, że zrobił to dla własnej satysfakcji a jak ktoś mu nie wierzy to niech chociaż nie pisze bezsensownych postów. |
Mi tu tylko jedno nie pasuje, mianowicie czemu sd'ki są przed energy ringiem bo jakbyś go zdejmował był by na pierwszym miejscu :/
Ale mam nadzieje, że się mylę i zsolowałeś DL'ka i życze dalszych sukcesów... ;) |
Mimo, że nie dużo pokazałeś na tym screenie, to i tak gratz...
|
Cytuj:
|
Całkiem nieżle :] ja też bym z chęcią poszła na dl'ki ale sięich boje :( to znaczy no wiesz nie chce zginąć, a pozatym mam wicznie lagi :/
może kiedyś sie wybiore ^^ ale jeszcze mam czas narazie expuje na zwykłych dragach :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz sheali nice try:P też tak zsolowałem dla.
To all@ Nie przejmuj się to mówią sami 15lvliście czy 1 lvliści a ich największy lvl to 20 po co miałby robić taki niby fake??...Najlepiej nagraj na tibia cam to będą musieli uwierzyć:P PPs.dostaje paca i soluje demona;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |