![]() |
Cytuj:
|
180+ od draga dostałem;]
250+ od gsa:) |
:)
Dragon do 450.
Giant spider nie wali combo. Dragon lord do 750. Demon 1000+. Hydra do 500. |
Cytuj:
|
@up
Czy w temacie bylo pytanie "jak stoisz z potworkiem"?Nie.Koles sie pyta o max combo wiec odpowiadamy. Drag-450~ Gs-nie wali comba Dl-700 Demon-1000+ Hydra-500~ |
No od dla to max 627 w jednej turze dostałem... jest to dosyć mało jak na dle ;d czasami i wiencej nitkrórym leci...
Od demona 917 na turę na hydry nie chodzę więc nie powiem byłem kilka razy tuż po update |
Cytuj:
Swego czasu jak expiłem to pamiętam jak w HG (for newbie skrót HG - Hell Gate, dzieci kochane) to jak 2 Elder Beholdery zaatakowały naraz to wciągu 2 sek. odebrały mi ~600hp, albo jak na 40lv bloczylem DL'a to mi za ~400 walnął hyhy;( . |
Cytuj:
|
Banshee potrafi walnąć za 800 hp !
|
A ciekaw jestem jakie comba wali Serpent Spawn:baby:
|
@up poszukaj gdzieś są filmiki na forum to się dowiesz ;d
|
nice ziomale
|
na filmiku bloker (61 lvl) wszedł na wierzy w d lair veno prosto pod morde i sie położył spać
Gs-no jeszcze nie dostałem komba i nie dostane :D bansee-za 300 dostałem drag-250(moze tylko dlatego że zawsze ds biją) ds-361 Vamp-331 |
@up
serpent spawn wali z wave 400~~ , mnie za 300 wtedy walnal :) Kumpel , ktory bloczyl , powiedzial , ze max combo dostal 800 . Drag Ma niekiedy mocne kombosy 8o gs mi walnal za 243 <lol> 1 hita.... od dla dostalem okolo max 290 z wave , z lapy niewiem ,bo nigdy nie sprawdzalem.... necro szybko zjezdza bo uzywa summonow -.- . wiem , ze z rozdzki to on mnie za 97 max walnal... hydra za 300~~ z wave <hamsko> z lapy nie sprawdzalem... wedlug mnie najlepiej chodzic na necro... . idzie sie na4x spawn , wybija all a potem tworzy 2 dski i huncior ... no niestety boszki rzadko leca ... mi tylko mystic turban po 4h wylecial :confused: |
Ja Pierdole!!!! Od Kiedy To Elitarne Monstery Walą Jakiekolwiek Combo?-.-:baby:
|
Cytuj:
Uważam, że temat jest już wyczerpany i należy go zamknąć. Jak ktoś będzie chciał o coś spytać to niech szuka, to tylko 4 strony. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |