![]() |
Wyniki sondy narazie wskazuja jednoznacznie, ze najpopularniejszym Outfitem jest... Citizen =]
Cytuj:
Pod pierwszym postem postaram sie dodac Screeny Outfitow, w ktorych chodza najpopularniejsi R-stayerzy =] Pozdro |
Hunter!
a czołg byl najlepszy!!! stare dobre czasy: power rangers <oczywi¶cie all w czołgu> blokowanie motku<oczywi¶cie all w czołgu tylko ze różowy xD> ja osobi¶cie nie chodziłem w tym czym¶ ale to był najbardziej gumny strój tamtych czasów |
To były czasy... ;)
A nosze Hunter Outfit :P |
widze ze najbardziej lubianym outfitem jest Citizen bez addonkow8o no ale druid z pazurkami tez jest w sumie niczego sobie:evul:
|
na rooku zawsze nosze ten strój xD
http://img135.imageshack.us/img135/3736/thfgqj3.jpg Czyli Citzien ^^ |
Temat to był "Najpopularniejszy strój Rookstayera" a nie twój ulubiony :p
@Topic Rookstayerów widzę często w Citizen albo w Warrior ( ale bez addonów :p ) |
Oczywi¶cie ubranko druta z addonem:] takie jak moje^^
|
Wizard. >kto¶ mi skasował posta... 'kto¶'... ^^'<
|
!!
Citizen oczywi¶cie :) No bo jak mogło by być inaczej? :D
|
Ha, je¶li chodzi o outfit, który preferuję to Wizard Female.
A na Rooku to różnie bywa, ale chyba jednak Hunter Female i Citzen Male. |
CITZEN + Hat Addons Tylko niestety pacc mi sie skonczyl i nei ma addonika :((
|
Hunter :)
hunter outfit wymiata... przydalby sie jakis hunter zeby sniper gloves poszlo xO
|
Cytuj:
@Topic: Wg. mnie najpopularniejszy jest ten outfit do którego można dorobić addon'iaki ;) Czyli na rooku wył±cznie Citzen oraz Druid Outfit. |
Stare Najlepsze
Wedogl mnie najlepszy outfit jaki moglby powrocic to, teraz zastapil go Warrior, skasowano go od tibii 7.8 - chodzi mi o taki z tym mieczykiem na pasie:)
Choc nie narzekam na nowe outfity, czapki z glow przed ich tworcami. Moze zaskocza nas czyms wiecej.... Czas wszytsko pokaze. |
Hunter male ;)
|
Cintizen. Tak najczę¶ciej ubrani s± według mnie Rookstaylerzy ;]
|
Barbarian
JA se laze w barbarian bo ma fajne miesnie xD xD xD
[CHAR]Von Babol[/CHAR]i tam se paczta xD |
Ja laze w full citizen, jak mi sie czasami znudzi przerzucam sie na pare dni na warriora.
|
Oczywi¶cie Warrior - temu outfitowi najbliżej do ideału. Ew. można się 'powozić' w Druid outficie.
|
Ladne
Ja zawsze chodze z hunterem, ale gdybym mial paca to na poczatku w warrior a zbieralbym lapki wilkow i niedzwiadkow na addon
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51. |