![]() |
Cytuj:
|
Zacznij sie modlic, chodzic do kosciola, zaloz kolko zywego rozanca. Pozniej powiedz im, ze sie nawrociles o ile jeszcze tego nie zauwazyli, poczym powiedz, ze swe oszczednosci wyslales na misje w Bhutanie.
|
Cytuj:
Na dobrą sprawę nie moja kasa - nie moja sprawa, ale pomyśl czy warto... B) Cytuj:
edit @down Przecież wiem, co to jest i jak wygląda H&K MP5 B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak pierwszym razem kupowałem to powiedziałem mamie że to taki program i go potrzebuje bo jest fajny (?) i wysłała nastepnym razem sam musiałme wysłać, etraz tez pewnie sam...
|
taa dupienie o pełnej grze jest dla naiwnych rodziców. Jeśli Twoi sprawdzają gdzie masz kasę i wiedzą ile jej masz[*]. Kup jakąś grę za 10zl np zerwij wszelkie ceny , i powiedz ze leciala po 90. czy nawet więcej
|
Cytuj:
|
@ topic
twoja kasa wydaj ją po co ci dają kieszonkowe żeby se leżało? kasa jest po to żeby ją kiedyś wydać >.> a nie jakaś ozdoba czy coś z czego widzę masz 20 lvl więc dużo ci pacc nie da ale to jest twoja wola kup se i już |
hehe, mialem podobny problem
na poczatku powiedzialem rodzicom o co chodzi i mi pozwolili na zakup teraz uwazaja ze gra ma na mnie zly wplyw xD |
Cytuj:
|
Ja kiedyś (jeszcze za czasów starego kompa) powiedziałem rodzicom, że za te pieniądze kupuję sobie dodatkowe RAMy do kompa. Nacieszyłem się pakiem z miesiąc, po czym komputer się spalił... i już nigdy nie pozwolili mi samemu robić upgrade'u. xD
|
A ja ci dam radę. Kup sobie dobrą książke.
|
Dark Sven pobija wszystkich
|
Tak sobie jeszcze pomyślałem... Wszystko zależy od tego jak się uczysz i jaką wagę do nauki przykładają twoi rodzice. Postaraj się w szkole o kilka dobrych ocen, poucz się, a rodzice spojrzą na ciebie przyjaźniejszym okiem. To działa - wypróbowałem.
|
Pogroź im krzesłem.
To chyba twoi rodzice, skąd _my_ mamy wiedzieć, jaki mają stosunek do gier, jaki do ciebie, twoich pieniędzy, twoich wydatków itd.? |
Omglol, to są twoje pieniądze. Wiadomo, że nie jest to ozdoba jak ktoś wcześniej napisał, tylko trzeba je wydać. Ja popieram taką opcję:
Cytuj:
To powiesz, że sie jej spytasz. A na drugi dzień powiesz, że nie chce bo sie wstydzi. Cala filozofia :) |
@Up
Przeczytaj sobie co napisałem na poprzedniej , albo 2 stronie odnośnie"twoich pieniędzy". |
Tak wiem, ze mogą mu wszystkiego zabronić... Ale co to ma być k_rwa wojsko? Jak ma tych pieniędzy nie wydawać to na ch_j dają mu kieszonkowe?
|
@Up
Aby waydał na coś , co mu się przyda a nie na jakąś głupią gre , chyba jednak nie czytałeś mojego posta, albo przynajmniej nie zrozumiałeś jego sensu. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |