Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Nerwówka w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123327)

Zabuza92Xpl 04-04-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1347562)
ostatnio jak muj kolega padł na Dwarvach swoim drutem którym walił z ruszczki to sie probował powiesić na kablu od myszki ale dzięki bogu miał badziewną myszke i sie urwał

masz kolege pojebusa ;d
ja gram na luzie ale jak bije mnie jakis pk lub mam red hp to sie nieco denerwuje

Azkabanczyk 04-04-2007 16:47

A ja ?

Hmm... To zalezy od sytuacji. Dzis dostalem za 89 od DS'a (gram Pallem) i mialem red hp i pomylilem Hotkeya zamiast zrobioc Exure Vita to zrobilem Exure Gran ale przezylem ;) Lecz jak wyszedlem wyzej to byl Scorpion ^^ I w tym czasie gdy dostalem tego hita od DS'a to serducho walilo jak mlot xD ale to normalne moim zdaniem. ALbo gdy PK cie goni lub tez na malym lvlu Dragon ;) Norma :D

Glopsson 07-04-2007 18:59

Ja luźno ale jak pk bije to sie ręce trzęsą! :D

Cenarius 07-04-2007 21:38

Ciekawy temat pamiętam że kiedyś byłem bardzo przewrażliwiony na ten temat np jakis pk z lvlem większym od mojego zaczyna mnie lać to ja już nerwy że nie moge trafic uhem/manasem w siebie a jak padłem to zazwyczaj mialem myśli "brzydie i obrazoburcze wobec wszystkich i wszystkiego wokół".
Ale już mi przeszło pamietam jak mi zhakowali moją 1 postać (to byłe czasy - Tibia 7.4 :D ) mojego wypasionego 59 knighta i wtedy miałem ochote zrobić coś głupiego ale ten hak sprawił, że uświadomiłem sobie 1 ważną rzecz o której zapomniają niektórzy Tibia to TYLKO GRA. Odkąd to do mnie dotarło znacznie lepiej radze sobie z newrami na Tibii. :D

Kosterus 07-04-2007 23:01

Troche sie denerwuje jak mnie cos zabije itp. Ale najbardziej mnie wkurza jak proboje sie zalogowac a tu jakies blendy. Raz mnie zhackowali i zabrali mi ponad 6k gp - tak sie wnerwilem ze rozwalilem myszke... :p

$uki 08-04-2007 00:05

Patrzac na wasze wypowiedzi sadze ze jestescie super fajnymi tibijczykami ;[

Pantryk 08-04-2007 00:22

No cóż... Ja już mam za sobą życie Tibią :D. Teraz to nawet śmiać mi się chce jak padam ;)

Glopsson 03-05-2007 19:54

ja tam olewam nic sie nie stresuje :D

Flamon 03-05-2007 23:19

Nerwówka

Kiedyś to było tak:

Plx no kill i'm noob!!!!1111111oneonejedenjeden

Teraz:

Co ci to da że mnie zabijesz? Itemki? To tylko Gra.

---------------------------

Co sie stało z tym człowiekiem? Magiczna zmiana! Uświadomiłem sobie że Tibia to TYLKO GRA! ;) Jeżeli ktoś z was (mówie tu o Mega zapatrzonych w tibie ludzi) sobie jeszcze tego nie uświadomił niech to zrobi!

simon007 11-05-2007 20:45

do pewnego czasu bylem bardzo wkurzony jak mnie pk zabijal, szczegolnie sie wkurzylem jak pewnego razu po zabiciu wypadlo mi b robe, no ale coz.. ostatnio tak czesto padam ze to juz normalka ;)

Flisik 11-05-2007 21:55

@up
To nie padaj, proste nie? Jak chcesz grac do 40lvl to to nie ma sensu, chyba ze chcesz do konca zycia siedziec na rotach i nie dedac.

Co do mnie to jak do mnie podbija jakis pk to troche sie denwerwuje, ale nie zeby nie trafiac w hotkeye.

Glopsson 07-06-2007 14:07

@up
nom tak jest :)

Adi_Latox 07-06-2007 19:03

Te czasy minęły......

Dawniej to jak np. robiłem chlebek pod Ab :p (mąka na ciasto na moście) to sie przestraszałem jak ktoś puścił utevo lux ;). Teraz nie gram w Tibię i jest mi lepiej......

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16.