![]() |
@up i bana by mial, ale idiota z Ciebie, nie wypowiadaj sie jak nie znasz podstaw:D
duks maja przegrane...taif placi albo odchodzi...: ) mysleli ze maja lvle wieksze to kazdego zabija...eh..zal |
Cytuj:
|
Cytuj:
Taifun moim zdaniem mógł s*******ać po pustyni na time ringu i utani gran hur aż im się by znudziło bez problemu... Ale to tylko moje zdanie / nie czytałem poprzednich wypowiedzi |
Cytuj:
|
http://uploads.tibiabr.com/download....f49f41794e7999
Bye taif ;'( Duskiness juz sie nie podniesie Vision _./ |
lmao
Nice "End of War"
Nice Joke ? xD Na moje Chik CHik Chicken Why Peace a potem Lejta H*ja =x ? Taifun Ymy Czips Dont Stop FIGHT ! |
niezly dym.
|
@Vision
Nawet nie umiecie zachować się jak na wysokopoziomowych graczy przystało tylko od razu po zabiciu kogoś cieszycie się jak dzieci typowym "Haahahah". Duskiness się nie podda i z pewnością jeszcze nie raz znajdziecie się w temple, Furora do was nie należy i nigdy nie będzie należeć. No to tyle co mam do powiedzenia teraz. |
zgrana akcja, film warty ogladniecia, nie ma to jak dedy takich slaw :P
|
Cytuj:
|
Imargam gratz 9 Mlev 8o 8o 8o
|
@up
Jeszcze popłaczą (Vision) nad swoim ścierwem jak się szala zwycięstwa przechyli na stronę Duskiness. |
ALELUJA I DO PRZODU , NIECHAJ TWOJE SLOWO BEDZIE WIECZNE :)
Ile to razy juz slyszalem ze duski jeszcze to wygraja a potem sie przejechali na tym :D |
nie wiem gdzie sie podzialo pvp taifauna, jedno trzeba przyznac visionb ma kogos kto mysli (obastwiam ze katrilla ;) ) czego duskom brakuje. gratuluje temu panu pomyslu z paralizem. ciekaw jestem czy duski beda mialy sile aby dalej walczyc.
|
Cytuj:
moze chodzi o to jak padł ostatnio Azka Elvan? ;] TOPIC ja jestem za Duskami, mam nadzieje, ze sie podniosą...:) |
Przynajmniej nie uciekł paść na larvy :ooo
|
Cytuj:
@Topic Jak to sie stalo ze oni go strapowali bo jakos nie pojmuje tego i jaki loot byl z taifuna? |
Jednym Słowem Hail : )
btw. Weltaxio przez W xDDDDDDddd mogłeś se dać taki pierdolnik -> ' <- na koniec : PPP jak ja na tibi.de bo zapomnailem zaaktywować pierwszego "acca" XD |
jejku taifun to ciota,gdy nie pieprzyli do tomby to by taifun przeżył bo kto dogoni 278 ms'a z utani gran hurem i time ringiem <hmm no może mateusz ten frajer co demki luruje ciota -.->
by przeżył na bank a to debil sie w tomba ładuje w ktorym 1337x jest zrobić trapa niż na OB ! taifun to ciota |
Cytuj:
Tak wiec nie wypowiadaj sie jak nie wiesz... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |