![]() |
po pierwsze poćwicz nad dykcją, za dużo plucia sie.
a po drugie jak juz chcesz nagrać posłuchaj beatu pierw bo nawet nie wchodzisz dobrze w rytm raz przyspieszasz raz zwalniasz. po trzecie TOTAL PORAŻKa |
Ja na twoim miejscu to bym się gdzieś zaszył i nie wychodził dopóki ludzie o tym nie zapomną, a ty śmiesz jeszcze obrażać zacnych użytkowników tego forum za to, że powiedzieli Ci prawdę w oczy. Trochę pokory ziomuś. X(
|
Cytuj:
Poza tym Doniu i Ascetoholix, robią komerchę, co nie znaczy że ich muzyka jest słaba. |
Cytuj:
Znawca z Poznania sie znalazł.... Gdybyscie byli chodź troche w temacie Guardii to byście wiedzieli o co chodzi w tej piosence, bo jak była piosenka o Vision to spoko była bo wiedzieliście o co chodzi, lecz Guardia to dla was taki świat, że nawet nie wiedzieliście ze istnieje.... |
Cytuj:
|
Gratz Rar :DD, wsumie to nie wiem co wam sie w tym nie podoba.. test przemyslany -> wkoncu tak jest, podoba mi sie nawiazanie do tematu mim'a i teamu z sieradz'a.. coz.. bywa
Polish Soldier? gildia wielkiej paczki do czasu... ....."Jajjoo hardkorowy na 100'we, Mim'ie pamietaj kto tu jest noobem, z obita twarza i lezka na buzi, Adamie i Pawle nie w*****ajcie ludzi (...)".... Ogolnie bardzo mi sie podoba test, troszke gorzej z wykonaniem ale i tak szacunek ziomek.. Hail Rar&Miecio :D |
Cytuj:
to "Duski" zzynali texty Tede'go (max do 3 rymow na caly text) a co Ty tutaj odstawiasz to...no poprostu nie da sie tego okreslic... ZAL! i znowu to robisz, skad ty do ch*ja waclawa wiesz czego ja slucham, jak sie zachowuje, ile mam lat i ze slucham akurat donia? zblazniles sie? przepros i sie nie odzywaj...a Ty masz jeszcze tupet tutaj innych i mnie obrazac |
Szczerze ? NIE BIERZ SIE ZA SPIEWANIE MUZYKI ale pamietaj ze szanuje to co zrobiles
Za duzo śćiagnięte z innej piosenki o tibi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |