Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   O czarodziejach i mistrzach gry. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123893)

Omlet 07-04-2007 00:24

Eeee chyba nigdy nie było tak długiego newsu na tibia.pl

Juziu II 07-04-2007 00:27

ktos tam pytal...
Gm nie dostaje kasy za swoja prace, CM tak
Fajnie ze przetlumaczyliscie ten txt, zawsze milo cos poczytac przed snem ;-)
Pozdro

Bartss 07-04-2007 01:54

Dziekuje za baje na dobranoc :-)

Korektor 07-04-2007 10:32

Czytając ten artykuł odnoszę wrażenie, a właściwie utwierdzam się w tym, że niektórzy biorą Tibię jak prawdziwe życie (czyt. smutny obowiązek) i nie czerpią radości z grania. Niech gracze się zastanowią czy ciągłe przesiadywania na expowisku, nudne i czasochłonne skillowanie oraz desperackie czyny jak niespanie przez kilka dni sprawia im przyjemność. Ja np. bardzo lubię symulatory lotu. Znajomi twierdzą, że są nudne, ale ja czerpię z nich przyjemność. Gdyby każdy dostawał 10zł za godzinę wylataną, to większość grałaby nocami i dniami. Czy ta większosć byłaby szczęśliwa?

@Pebe,
Dobra robota, ale nie przeginaj, że bycie GM'em to kontynuacja wspaniałej tradycji.

matiiii 07-04-2007 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1355779)
Czytając ten artykuł odnoszę wrażenie, a właściwie utwierdzam się w tym, że niektórzy biorą Tibię jak prawdziwe życie (czyt. smutny obowiązek) i nie czerpią radości z grania. Niech gracze się zastanowią czy ciągłe przesiadywania na expowisku, nudne i czasochłonne skillowanie oraz desperackie czyny jak niespanie przez kilka dni sprawia im przyjemność. Ja np. bardzo lubię symulatory lotu. Znajomi twierdzą, że są nudne, ale ja czerpię z nich przyjemność. Gdyby każdy dostawał 10zł za godzinę wylataną, to większość grałaby nocami i dniami. Czy ta większosć byłaby szczęśliwa?

@Pebe,
Dobra robota, ale nie przeginaj, że bycie GM'em to kontynuacja wspaniałej tradycji.

Też lubię symulatory. ;)

Jeden z dłuższych newsów na tibia.pl.

Drozdzik 07-04-2007 11:34

heh..

Fajne Obrazki! Kto je robił ? Niezły z niego grafik! Może ja za kilka lat GM dostane! Pożyjemy, zobaczymy...

Qapek 07-04-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1354766)
gejmasterow jest za malo ciagle i wszedzie sa boterzy szkoda ze gmowie nie przyjmuja filmow jako dowodow ;/

gejmasterów?! od kiedy istnieją w tibi gejmasterzy:D ? hyba gamemasterów :>.
@droździk:
jeśli teraz nie jesteś mocno zasłurzonym senior tutorem to musisz sie napracować;)

@topik:
no, no, długie troche, ale łatwiej można dzięki temu tłumaczeniu poznać chistorię gmów:)

--Cienius-- 07-04-2007 13:38

polecam wpisac ironia na wikipedia.pl

Cellin 07-04-2007 13:47

Afff, ja to chciałem przetłumaczyć =( A tak, to cóż, gratuluję... xP

Farfi 07-04-2007 13:55

Poradnik tak długi ,że nie chce mi się czytać ;) :p
Żartuję:)

Dragor 07-04-2007 13:59

Niezła robota te tłumaczonko. Mi by się nie chciało..... i widać, że się starałeś. Poćwicz troche to następne może będą bezbłędne. ;)

Frapper 07-04-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pebe83 (Post 1354732)

Pamiętajcie o cały czas trwającym konkursie SMS oraz konkursie na najlepsze opowiadanie!

Oczywiscie, jak na Tibia.pl przystalo, tego zabraknac nie moglo.

manfred_007 08-04-2007 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragor (Post 1356158)
Niezła robota te tłumaczonko. Mi by się nie chciało..... i widać, że się starałeś. Poćwicz troche to następne może będą bezbłędne. ;)

Nie no człowiek, wymiatasz...:D POĆWICZ buhahaha sam sobie poćwicz, koleś napisał tyle postów, poradników i przetłumaczył artykułów, że ciężko sobie wyobrazić, a ty bez pardonu rzucasz POĆWICZ TROCHE respect...XD

@Połowa z was
Chłopak spędził nad tym pewnie z dobrych kilkanaście godzin, są małe nic nie znaczące literówki, a połowa z was wytyka to jako olbrzymie błENdy... żal...;/

@ TOPIC

Naprawdę niezła robota. :)
Dzięki.

Pzdr.

mrkaroleczek 08-04-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verious (Post 1354918)
Pięknie przetłumaczony, ciekawy, aczkolwiek długi poradnik, zasługuje na pochwałę:).

poradnik? bleh ;x

i komu to się tłumaczyć chciało ;p

bosal 09-04-2007 12:40

ja dzisiaj to dopiero przeczytalem i mnie zainteresowalo

Mazur199 10-04-2007 20:55

ochhhh wzróshył mnie ten temacik na stronce tibiśki.pl

tommm 11-04-2007 17:43

podziwiam pracowitość tłumacza ale muszę przyznać, że ten tekst jest mało ciekawy. wygląda mi na zwykłą CIP-owską propagandę.

Xetasi 11-04-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragor (Post 1356158)

Chciałbyś, aby twój angielski był na takim poziomie Koleżko.

Tekst mało mnie zainteresował

witekr77 16-04-2007 12:41

Widać poszło sporo czasu straconego na przetłumaczenie tego tekstu...
Może tekst jest długi , jednak czyta się go z przyjemnością...

Gratulacje chęci żeby to wszystko przetłumaczyc.... :)

KarolhansofGuardia 29-04-2007 22:53

:)

Mi sie osobiście podoba..SUper

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33.